öncelikle s.a. yaklaşık 10 gün önce 150 zone aldım internetten aldım 2015 model 4200 tl'ye motor benim çok hoşuma gitti birde canlısını görmeden internetten aldığım halde çok beğendim hatta aldığım gün 55 km'lik bir yola çıktım gayet güzel 6000 devirde 90 km hızda çok rahat gidiyor yokuş yukarı giderken bazen 4 çekmem gerekebiliyor ama oda normaldir 1.6 hdi arabamla bile 4'e düşürdüğüm çok olmuştur bu rampalarda her neyse motoru almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem kesinlikle alın sürüşü çok güzel ışıklarda kalkarken 100 lük motorları filan çok rahat tokatlıyor sadece geçen sanırsam mondial 150 mcx ile kapışırken baya zorlandım ama hızları aynı gibi 150 cbfleri çok rahat tokatlıyor son hız düz yolda 120 nin üstünü görmedim gerçi motor yeni olduğu için çok zorlamıyorum motorda titreme gibi bir olay söz konusu değil 190 kmlik uzun bir yola çıktım 2.5 saatte tamamladım ve çok yorulmadım almayı düşünen arkadaşlara şu tavsiyeyi yapmak isterim sonuçta 4200 tllik motor bir pulsar kadar atik olmasını beklemeyin ama pulsardan çokda geri bir motor değil pulsara o kadar para verileceğine 150 zone alabilirler fiyat performans ilişkisi en güzel motorlardan biridir yakında rampa aşşağı giderken hızını deneyeceğim dediğiniz gibi belki gösterge yanlış gösteriyorda olabilir ama 120 ile giderken beni sollayan fazla araç olmadı belki bir gün araba ile beraber topspeed yaparım o zaman bize gerçek değerini gösterir neyse almak isteyenler hiç durmasın alsın .
kendim de çinli makina kullanıyorum özellikle düşük cclerde km sayaçta kusur olabiliyor çok takılmamak lazım bunu küba da salcano da denk geldim hatta lastikleri jantları türkiyede takılan pikap kamyonetlerde bile orjinal olmayan teker çapı farkından olabiliyor ...... gps le yada km saati doğru ölçtüğünden emin olduğunuz bir araçla kıyaslamak lazım
birde lütfen hız yaparken km sayaca bakıp dikkatinizi dağıtmayın tekeriniz düz bassın
arabam var, hobi olarak da motor kullanıyorum, Mondial mr 150 vulture ile çok rahat 100-120 km hıza çıkabiliyorum..120'den sonrasını zorlamadım..çok da gerek yok, neticede ss değil..100 km hıza kadar çok seri bir motor..150 zone 1301-135 km hızı görür diye düşünüyrum, mondialin sitesinde belirtilen maksimum hızın mevzuat gereği öyle yazıldığını düşünüyorum, 95 km hızı geçmeyen motor mu olur?
Z one 150 çanta demirini satan yada spor tutunmalıklar ile takas eden varsa lütfen bana ulaşsın. Tura gideceğim için çanta demirine ihtiyacım var. Teşekkürler..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)