lgili videoda yol çizgilerinin göründüğü anda çizgilerin geçişinden bile 150 ile gitmediği belli. o motorlar 150-155 YAPAMAZ. gidin gpsle ölçün.
lgili videoda yol çizgilerinin göründüğü anda çizgilerin geçişinden bile 150 ile gitmediği belli. o motorlar 150-155 YAPAMAZ. gidin gpsle ölçün.
Yanlış gösteriyor olmasın Şaka elbette. Ben 150Km ye genel olarak söyledim aslında. Normalde son hız bakımından düşünürsek CBR250 160-165 civarı yapıyor. KTM Duke 200, CBR250 ile hemen hemen aynı güce sahip. Ayrıca CBR250 aralarında 30kg'a yakın bir ağırlık farkı var. Eğerki KTM Duke200 de şu sınırlar vs olmasa(ki remap ile kaldırılıyor) Rahatlıkla 150km ve üzerine çıkabileceğini düşünüyorum. Bajajı bile geçer
Ben kendi motorumdan biliyorum. 137'ye okadar hızlı bir şekilde ulaşıyorum ki bazen vitesi 7 ye yükseltmeye çalıştığım oluyor. Can sıkıcı olabiliyor.
Bence Bajaj ile Pulsarı ayrı bir keseye koyalım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------
Bende şunu anlamıyorumki. Benim Mondial 180z-one motorum olsa ve bana bunları söyleseler bi anlık durup düşünürüm. Acaba gerçekten kaç yapıyor? Tamam hadi 155 yapmıyor ama gerçekte kaç yapıyor? Yada Km saati 155 gösterirken gerçekten de 155'mi yapıyor? Bi sorarım bunu kendime. Çok mu zor bunu öğrenmek
Hepimizin cebinde Android cep telefonu var. Play stor'da GPS ile hız ölçümü yapan onlarca program var. Benim telefonumda da Ulssye Speedometer adında bir program var sürekli kullanırım.(0-60,0-100 hızlanma max speed vs hepsini ölçüyor)
https://play.google.com/store/apps/d...edometer&hl=tr
Buna benzer birçok program var. Yükleyin bir tanesini. Telefonuda sabitleyin Cam bant vs gibi birşeyle depoya, sonra çıkın yola. Düz yol veya yokuş aşağı farketmiyor. Dibine kadar basında millet GPS de ne kadar gidiyor görsün. Hem hangi hızda KM saati nekadar yanlış gösteriyor bunu görürsünüz hemde son hızı kesin olarak belirlemiş olursunuz. Çok mu zor bunu yapmak? Valla benim motorum olsa ben denerim.
Mondial 180-Z One ci arkadaşlardan video bekliyoruz. Hadi bakalım. Kuru kuruya lafla olmuyor.
Hatta iyi bir çocuk olursan belki şirinleri bile görebilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
Tahsil Anaokulu terk mi kardeş? Konu sahibinden alıntı:
Bu arkadaş da bu konuya mesaj yazmak için üye olmuş foruma. Abi ben bi top speed yazıp çıkacaktım hesabı.Mondial Z-One 180 S TopSpeed i 155 Ama Z-One 150 Nin TopSpeed Bulamadım
Hababam sınıfındaki balkan devletlerinin sayısı hesabı top speed gittikçe yükseliyor. bence gün sonunda farklı bir tablo karşımıza çıkabilir. Dolar ve Euro düşüp, Mondialin top speed yine yükselecektir gün sonunda. Benim tahminim 165 olur. ne var ne yok satıp Mondile basın çok pis tüyo aldım.180 lik motorun 95 km yağacağını mı idda ediyosun sen=)zone 180 s ler 155 maksimum 160 gören motorlardır.
Linkinpark20 Üniversite mezunuyum hocam.Terbiyesizliğin lüzumu yok boş konuşmanında lüzumu yok.
İyi açılmış 180 cc bi motosikletin 140 km ye çıkması şirinleri gormeyle ayni kefedeyse eğer ben sende mantık aramam.Bu motosikletin son hızı 200 km olsa bana ne faydası var 100 olsa ne faydası var kardeşim herkes fikrini soyluyor bu kendinizi yirtarcasina bir uslupla yazmak niye???En yakın zamanda gps programi ile ölçüp farkı deneyeceğim
AKT RTX 150 ismiyle satılan aynı motor. Elbetteki sapma olabilir ama niye herkes bu kadar dert edindi bunu anlayamadım.
AKT RTX 150 şeklinde aratınca bunlar çıkıyor. Daha net bir video. 126 civarında top speed bu videoda da. Birileri radara falan girse kesinliği öğrenilir aslında
600lük motosiklet 600 yapar 1000lik ise 1000i zorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=w0PkiuW0dhs
Atan atana,sallayan sallayana poligondayız atış serbest
Mondial z-one 150 motorun digital göstergesinde düz yol rüzgarsız ortamda max 115 görür bayır aşağı belki 125 i yakalarsın.
Buu hızlar tabiki GPS verilerinde 10-15 km daha az çıkar.Bunun dışında herkes sallayabilir.Atış serbest
İlla 95KM/H Geçemez Diyenler Var Bi Motordada 50 60 KM/H Sapması Olması Çok Saçma Olur
KTM japon marka değildir, öğren de gel...
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:43 ----------
Oran-orantı hesabı değil,,,,beygir gücü işin temeli...kaptın mı???
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:45 ----------
Okulda matematik'ten hep tökezledin galiba!!!....ABS'siz Duke 200=12.900tl
Pulsarda zaten abs opsiyonu yok=8.900tl...Çıkart bakam 4 mü 5 mi???...
The Power of The Dreams.
Geçenlerde 180 i gördüm..Daha da giderdi yol bitti...
Mondial in son oyunu top speed gençler.
RX3 155 gösterirken 130 gidiyor aynı şekilde 155 gösteren z180one gps ile olculurse 120 bilemedin 125 çıkacaktır.
Kusura bakmayın, ben İlkokula mobilet ile gidip gelirdim. Yıllardır bu işin içindeyiz. Isterse 380 lik olsun çakma CG motorla 160 falan yapamazlar.
Son modellerde mondial bilerek ve isteyerek hızı yüksek gösteriyor.
Apacileri heyecanlandıriyor işte.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)