Şehirler arası motosiklet taşıyan otobüs firmaları
Reklamlar
-
Merhaba abilerim kardeşlerim
ankaraya gitmem gerekiyor şehirler arası motosiklet taşıyan otobüs firmaları var mı ? bütün otobüs firmalarını aradım fakat bisiklet taşınır en fazla motosiklet yasak diyorlar.bunun çözümü var mıdır hangi yolu izlemeliyim yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Reklamlar
-
Moderatör
Ulkemizde yasaklar cok uygulayan yok biz de isimize geldigi gibi davranmayi seven bir millet olarak bundan faydalaniyoruz.
3-4 ay once Rizeden buraya R6 getirdim, yolda jandarma durdurdu otobusu kontrol ettiler motoru gorunce beni cagirdilar, ruhsati gosterdim, depo bos oldugunu belirttik.. Bir sikinti olmadi. Deposu bos oldugu surece bir tehlike arz etmez.
-
bende oyle dedim depoyu bosaltiriz dedim ama yasak diyorlar.nasil halledicem otogara gidip muavin ile falan mi gorusmem gerekiyor
-
Muavin ya da bankodaki adam anlamaz o işlerden ya da uğraşmak istemez kardeş sen destek birim amirlerini ara. Yani 444 lü numaralardan ulaşıp genel merkeze sor bence.
-
Dostum git otogara dandik firmalara git sor. Ordaki kasiyerlere falan degil ama ordaki yetkililere. Ben 2 kez taşıdım.
-
soforle konuşsam olur mu ? yokmudur bu yolun mantikli anlatisi ya
-
Moderatör
Bu işin çözüm tarafı çağrı merkezi / ya da bankodaki bilet görevlisi değil, tamamen şoför ve yaveri muavindir. Cünkü motosiklet için aldıkları parayı kendi hesaplarına aldıkları kanısındayım, tabi bu sadece düşünce(Ortada bir günah var ise üzerime almak istemem)
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Dostum git otogara dandik firmalara git sor. Ordaki kasiyerlere falan degil ama ordaki yetkililere. Ben 2 kez taşıdım.
ben en iyisi otogara gidip akdeniz veya diger dandik firmalara sorayim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------
leopessia adlı üyeden alıntı
Bu işin çözüm tarafı çağrı merkezi / ya da bankodaki bilet görevlisi değil, tamamen şoför ve yaveri muavindir. Cünkü motosiklet için aldıkları parayı kendi hesaplarına aldıkları kanısındayım, tabi bu sadece düşünce(Ortada bir günah var ise üzerime almak istemem)
bir arkadasima sordum oda oyle dedi.otogarda yukleme islemini yapmiyorlar ve otogardan biraz uzaklasinca otobusun bulundugu yere gidip yukleme islemi yapiliyor dedi ve parayi cebe atiyorlarmis.
-
Moderatör
Ahmet_Tascı adlı üyeden alıntı
ben en iyisi otogara gidip akdeniz veya diger dandik firmalara sorayim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------
bir arkadasima sordum oda oyle dedi.otogarda yukleme islemini yapmiyorlar ve otogardan biraz uzaklasinca otobusun bulundugu yere gidip yukleme islemi yapiliyor dedi ve parayi cebe atiyorlarmis.
Direktifi aldın işte, yapacağın iş belli
-
13 Temmuz 2015, 17:20
herkese yardımları icin tesekkur ederim sagolun
-
13 Temmuz 2015, 17:41
bayram üstü olmaz malesef ama bayramdan sonra sinek avlarlar gidip şoförle konuş ben maraş-adıyaman arası 20 tl ye getirmiştim :D
-
13 Temmuz 2015, 18:10
Otobüsü yolda yakala alırlar parayı şirkete değil cebe indiriyorlar mesela otogardan sonraki ışıklarda durdurabilirsin
-
13 Temmuz 2015, 23:21
trevego otobüsle giden sanırım ısparta petrol seyahat var. göbek ata ata 100tl motora alıp taşırlar da... antalya bursa arası geçen hafta geldim şahane tatlı yol binip git bence. hele burdurdan kütahyaya kadar yollar bomboş yayla gibi öyle tatlı yol görmedim zevkle gidersin...
-
13 Temmuz 2015, 23:48
Ben 1 ay once ankaradan antalyaya ısparta turizm ile getirdim motorumi bi sorun isterseniz 120 lira falan verdim
-
14 Temmuz 2015, 00:20
her firma taşır gidip şöförle direk konuşmanız gerek.
-
14 Temmuz 2015, 01:56
Cok tesekkur ederim degerli yorumlariniz icin akdeniz firmasiyla 75 tl ye anlastik
-
15 Temmuz 2015, 14:48
PTT kargo ile de taşınıyor. Hesaplıca. Bilginize.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)