Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle başımdan geçen olayı sizlere anlatayım.2014 ağustosta ilk motosikletim olan tvs apacheyi almış bulunmaktaydım ozamanlar o hevesle wcye bile motosikletle gider olmuştum 5 ay da şehir içinde 7bin km devirdikten sonra başımdan ilginç bi kaza geçti.gece 11 sularında pendik sahilde seyir halindeyken sarhoş bir adamın bi anda önüme atlamasıyla önce çarpıp sonra kayalık tarafa uçmamla bayılmam bir olmuş motosikletimde nerelere vurduysa yürümesi zor bi hala gelmiş kafamda kask olması halinde burnum kırılıp elmacık kemiğim çatlamıştı ve 3 hafta yatakda yatmıştım.ama bu beni motosikletten soğutmadı motosikletimi 3/1 fiyatına sattıkdan sonra moraliminde iyice bozulmasıyla tecilimi bozdurup haziranda asker oldum ve şuan dağıtımdayım.Kafamda hala motosiklet ve önümde 340gün askerde geçireceğim zaman var.şimdi gelelim asıl olaya.
işyerinden aldığım tazminat var ortada 6bin tl bütcem var.kendime şöyle bir hedef koydum askerde bütün harcamaları kesip hatta 2 haftadır sigarada içmiyorum(günde 1 paketten fazla içen biri olarak)hedefim 4bin500 tl para arttırmak ve son zamanlarda evdekilere param bitti diyip bütcemi biraz daha arttırmak.yani anlicanız askerlik bittiği zaman ankaradan motosiklet alıp istanbula gelmek.azim edip günde en fazla 1-2tl harcayarak askerliği bitirmek olucak.motosiklet için
şimdi bütcem dar olucak ekipman falanda alacagım için kafamda rks titanic 150 yada eski motorum olan apache bunlardan birini alıp ankaradan istanbula geleceğim.sizlerin kafasını şişirdiğim için özür dilerim varsa tavsiyeniz dinlemek isterim teşekkürler..
Saygılarımda,