Hedef Nordkapp; 13000 km, 15 ülke, 30 gün
Reklamlar
-
17 Ağustos 2015, 19:26
gittim geldim çok şükür,https://www.facebook.com/HedefNordkapp adresinden resim ve videolar'a bakabilirsiniz...
Reklamlar
-
17 Ağustos 2015, 19:53
Yolculuğun kazasız geçtiği için sevindim. Nice kazasız yolculuklar. Vatana hoşgeldin.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
-
17 Ağustos 2015, 22:18
Estonya yı pas gecmemeliydiniz.
Litvanyada da trakai gorulmeliydi.
Ben de ölmeden bir kere daha gitmek istiyorum
-
17 Ağustos 2015, 23:47
Hocam bir masraf listesi falan cikartabilir misiniz cidden baya merak ettim
-
18 Ağustos 2015, 00:38
Geçmiş olsun, Facebook dan takip ettim kıskandım doğrusu.
-
18 Ağustos 2015, 11:01
Merdo adlı üyeden alıntı
Hocam bir masraf listesi falan cikartabilir misiniz cidden baya merak ettim
Hedef Nordkapp sayfasına yazdım harcamaları...
-
Norveç'de geçtiğim bir kaç dağ geçidi ile ilgili yeni bir video yükledim.
-
SilentScream adlı üyeden alıntı
Tebrikler.Gezi mesajlarınıza göz attıktan sonra aklıma ilk takılan; ülkeden ülkeye nasıl geçiyorsunuz?Özel bir pasaport filan mı var?(Cahilim bu konuda)
Eşimle Yunanistan'a tatile gitmeyi düşündük, formaliteler gözümüzde büyüdü, vazgeçtik.
-
dejavoo adlı üyeden alıntı
Tebrikler.Gezi mesajlarınıza göz attıktan sonra aklıma ilk takılan; ülkeden ülkeye nasıl geçiyorsunuz?Özel bir pasaport filan mı var?(Cahilim bu konuda)
Eşimle Yunanistan'a tatile gitmeyi düşündük, formaliteler gözümüzde büyüdü, vazgeçtik.
Herhangibir avrupa birliği üyesi ülkeden schengen vizesi alıyorsunuz o kadar, vizeyi ilk kez kullandığınızda ise o ülkeden giriş yapmanız gerekiyor. Örneğin Norveç AB üyesi değil ama Schengen vizesi ile ülkeye giriş yapabiliyorsunuz.
-
Hocam warsowa da misafirim olarak kalabilirsiniz , hem muhabbet etmis oluruz ogrenciler olarak kapimiz acik. Yolculuk guzel , rota guzel , varis noktasi guzel , motor guzel , km guzel hersey guzel yani hayirli yolculuklar dilerim , kazasiz belasiz.
-
stupid adlı üyeden alıntı
Hocam warsowa da misafirim olarak kalabilirsiniz
, hem muhabbet etmis oluruz ogrenciler olarak kapimiz acik. Yolculuk guzel , rota guzel , varis noktasi guzel , motor guzel , km guzel hersey guzel yani hayirli yolculuklar dilerim , kazasiz belasiz.
Teşekkürler üstadım ama geziyi Ağustos ayında yaptım ve geri döndüm. Varşova'da iki gün kalmıştım, kısmet bir dahaki sefere ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)