Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yardımcı olursanız sevinirim

REKLAM ALANI

Merhaba abilerim ilk olarak şunu söylemek istiyorum yaşım 19 yaklaşık 12 yaşından beri aktif motor sürüyorum uzun süre scooter motor sürdüm ve artık vitesli motor sürmek istediğim için kendime mondial vulture 150 mr aldım fakat motorumu satıp yeni bir motor almak istiyorum motorun yol tutuşu pek hoşuma gitmedi ve açıkçası beni tatmin etmedi motor yeni alacağım motorun hem az yakması lazım hemde birazda olsa 2-3 saatlik bir yolu gitmesi lazım 250 km civarında çok ahım şahım bir bütçemden yok şimdiki motorumu satıp üstüne 3-5 bişey koyup almayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz ? Honda cbr 125r falan demeyin lütfen o kadar bütçem yok çünkü TVS APACHE,YAMAHA YBR,RKS TİTANİC gibi motorlar kafama yatıyor ama hangisi nasıldır yakıtı nasıldır özellikle malum öğrenci olunca yakıt önemili yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Ybr zaten az yakması ve sorunsuzluğu ile meşhur değil mi?
    Yakıt dışında birde tamir içinde minimum gider için ybr düşün

oguzhan6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kafana yatan motorlar da pahalı ama bütçeni de aşağı yukarı belirtirsen buradaki arkadaşlar sana yardımcı olabilir.

Berkay* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight / 48
    Başlığa içerikle ilgili 1-2 bir şey yazsan daha çok yorum alırdınız.

Bu video da belki işinize yarar. https://www.youtube.com/watch?v=4fSqy1Jdy1g

hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Geçen hafta genelde sakin kullandım, şehir içinde ybr 1.93lt/100km ortalama tüketim verdi.

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    bajaj boxer derim kapatırım konuyu...sıfırı 3000 tl taş gibi az da yakıyor daha ne olsun...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/130802-bajaj-boxer-150-ile-2300-km-test-surusu-yaptik.html
    güzelce oku... motor neymiş gör...

bpk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dostum uzun süre Titanic 150 kullandım. Yalova-İstanbul arası gidip geliyordum sürekli. Hemen hemen hiç rahatsızlık duymadım yollarda. Ama bana sorarsan(Titanic ile hiç bir sorun yaşamama rağmen) kaliteyi Honda CB 125 yada YBR 125 tavsiye ederim. Beklentini karşılayacaktır. Yakıt konusunda da üç,beş aynı yakan motosikletler bahsettiklerimiz. Bence sen hepsinin üstüne bir otur, sür ondan sonra karar ver.

Motosikleti
    Ducati streetfighter 848
    ben yeni ybr aldım çok memnunum hatta 250 likle başlamak istiyordum iyiki 125 likle başlamışım dedim her açıdan tatmin edici ki bunu herkes bilir belki vulture den sonra yavaş gelebilir ama konforlu bir motor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)