İlk motorunu çok sevdiği için satamayan ama ilgi duyduğu başka bir tarzdan da bir motosiklet alan kullanıcılar, hepinize gıcık oluyorum.
İlk motorunu çok sevdiği için satamayan ama ilgi duyduğu başka bir tarzdan da bir motosiklet alan kullanıcılar, hepinize gıcık oluyorum.
konunun amacı nedir?
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Henüz yok ama benimde niyetim bu.
İlk göz ağrımı satamam, üstelik şehir içinde çok kullanışlı. Ama uzun yola gelmez. Parayı denkleştirince ikinci şart.
Potansiyel gıcığım yani
1991de aldigim
1990 model toyomoto rax125 ilk motosikletimi satmadadim hala duruyor , 2000li yillarda satacak oldum 500tl verdiler , o fiyata yakarim satmam , ilk göz agrisi nede olsa.
Bende yok fiyatina almak isteyenlere gicigim. baskasinin malinda gözü olana bizim toplumda iyi bakmazlar (biliyorum saka niyetine yazdiginizi)
Atalarimiz ne demis !!!! at (motosiklet) avrat , silah
Bence bu konunun ana teması Fuckir ezikliği
Birinci motorumu çok seviyorum, ikinci motorumu da çok seviyorum ama alamadığım için birinci motorumu satmıyorum
Haha bana fakir demişler, çok güldüm. Ben ki Türkiye'de benzin alan insanım. Zenginliğimi oradan hesap edin artık.
Ikinci motoru olanlar lafın size!
Birini bana versenize, motorsuzluktan bi tarafım şişecek!
Küçük olanı yav, o Büyüklerde gözüm yok.
ben de büyük motorları mındar olarak görüyorum. yoksa alamadığımdan değil.
hem onları zaptetmek zordur. bakım maliyeti pahalıdır. kesin mındar kesin
Hadi yine iyisin ben o zaman bütün motoru olanlara gıcık olayım.Çünkü benim daha bi tane bile yok
Artizzmii ?? Ben burada öyle bir bolluk görmedim hiç.
Biz daha ilkini alamadık biz de motosikleti olanlara mı gıcık olacağız şimdi?
Düzenleme: Sekme uzun süredir açık olduğundan arkadaşla aynı şeyi yazmışım kusura bakmasın.
Kıskançlık
Kasksız motorcuya selam verilmez , genelde sela verilir.
Adam konu açmış saygılı olun yaa gören de sizin makineyi server sanacak
Hele bir de o adamın bakkala çakkala gitmek için aldığım dediği "küçük" motoru senin daha 8 ay kredisi olan makinenden pahalı ise
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)