@provaker hocam motora hakim olup olamayacağımdan kişisel olarak tam emin olamadığım için yüksek cc tecrübesi olan arkadaşlardan
Sizinde yazınızda belirttiğiniz gibi gaza gelme değilde güven oyu alma yada kendimi frenleme olarak bilgi almak istedim,yorumunuz için teşekkür ederim.
@seta 34 hocam yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. Boyum 171 ve 85 kiloyum hocam. Lambalarda hızlanma değil kastım hocam. Yazımda belirttiğim gibi nispeten uzun bir motosiklet tecrübem oldu gerek uzun yol gerek mecburi sollama gerektiren yerlerde kendimi tehlikede hissedebileceğim an birkaç saniye sonra ortalama 50km hızlanmış olmak istiyorum tam olarak isteğim bu.
@ramirez değerli fikriniz ve yorumunuz için teşekkür ederim.
Foruma bu şekilde bir konu açmamın yegane sebebi etrafımda bu tarz motosiklet kullanmış yüksek cc tecrübesi olan bir tanıdığım malesef yok. Bildiklerimde mt 07 çok fena teker yapıyor ön teker inmez paso gazlarsın dediklrri için fikirlerini görmemezlikten geliyorum.
Yamahanın mt 07 test motoruda malesef yok haliyle test edemiyorum.
Bulunduğum fikir alışverişleri sonucu alırsam motosikleti tabiki belirli ve nispeten uzun bir dönem sakin kullanacağım. Tekeriniz düz bassın.
@bune hoş espiriniz için sağolun gülümsettiniz lakin sanırım olumsuz görüşünüz ?
Arkadaşlar belirttiğim üzere yardımlarınızı bekliyorum yorum olarak hepinize iyi forumlar