1000CC'de Honda Ve Yamaha Son 3 gün.!!yardım
Reklamlar
-
Arkadaşlar Selamun aleyküm..
600CC 'YE Bindim fakat yamaha veya honda digildi bu toplama bir motordu genede 230 u görüyordu.Neyse şimdide 1000rr veya R1 Yada Gsx-r 1000 almayı düşündüm 3 gün içinde alıcagım
Bana sadece honda ve yamaha 2 motor arasındaki özellikler ve farkları yazarsanız sevinirim tork gücü konfor Hız yapmayı ayda alemde pek Normel şartlarda 15*-170i geçmem..Oda yol düz ve otoban olursa Sonra sound değerleri arasındaki Parça maliyeti servisi sağlamlıgı dayanıklıgı hararet sorunları..Vs Boş boş yorum yapacak olanlara burdan söylüyorum bu yazıyı okuyun ve çıkın konumdam..
Not 2008 Ve Üstü alıcagım KM 40 BİN'DEN Asagi.
Reklamlar
-
ne anlatmak istedigini, ne sordugunu anlamadim.
tek bir yorum yapabilirim; acelen var...kaziklanacaksin.
ve ciktim KONUNDAN.
-
sadece honda yamaha nedir ya. motor temiz olsun kawasaki, Suzuki, BMW gibi markalar daha iyidir. önemli olan bu beş markadan temiz ve uygun fiyatlı olanı bulmak...
-
mustf adlı üyeden alıntı
sadece honda yamaha nedir ya. motor temiz olsun kawasaki, Suzuki, BMW gibi markalar daha iyidir. önemli olan bu beş markadan temiz ve uygun fiyatlı olanı bulmak...
Araştırmalarıma göre Suzuki 1000cc yi Daha çok büyük dayılardan duyuyorum honda 2.tercihleri BMW de 1.sıraya koyular fakat her türlü herşey pahalı diye..alınmıyor fazla ve zor satılır diye..
Neden onlar yamaha r1 i son sıraya koyular benim istediğim özellikleri
Fren sağlamlıgı
Dayanıklık sağlamlık motor.
Güçlü hele rampalarda..
Konfor..
Tip..
Ses..
HIZ Son da yer alır benim için
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:46 ----------
TEKNECI adlı üyeden alıntı
ne anlatmak istedigini, ne sordugunu anlamadim.
tek bir yorum yapabilirim; acelen var...kaziklanacaksin.
ve ciktim KONUNDAN.
Yok kazıklanmam merak etme..
-
150 170 geçmeyeceksen 230 giden motor neyine yetmiyo ki?
-
-
Kafama takılanlara bir yorum yapayım. Motorların teknik özelliklerini internette bulabilirsin. Burada ezbere kimse tam bilemez. İkincisi, bana göre R1'i son sıraya koy diyenler motordan anlamıyordur. Üçüncüsu, bu motorların aralarındaki farkları sürerken anlayabilecek kadar usta adam çok fazla bulunmaz. O yüzden, öncelikle motorun durumuna, servisine, ikinci el satışına bakarak alabilirsin. Dördüncüsü, bunu sürecek kadar tecrüben olduğundan emin ol. Son olarak da Türkiye'de 30 bin kilometrelere gelmiş yarış motoru alınmaz.
-
Web sitesine giriyorsun, ÖZelliklerinden neyin ne olduğunu anlıyorsun.
-
Ses istiyorsan r1'i unut bir kere. Yukarıdaki arkadaş saçmalamış ve sallamış ayrıca, adamlar sırf iyi tork alabilmek için ses'den feragat ettiler. R1 de sıralı ancak eş zamanlı silindir olmadığından gaz tepkisinde hiç boşluk yoktur, buda iyi tork üretmesini sağlar fakat ses olarak tam bir 4 silindir sesi vermez. iki teker arasındaki uzunluk en kısa 1000 lik olduğu için viraja en iyi giren makinedir ayrıca. Son olarak istanbul parkın en iyi tur zamanı r1'e aittir. Yukarıda bilmem kaç senedir kullanan arkadaş bence bıraksın kullanmayı.
Suzukide; rahatlık ön plandadır.
yamahada; teknoloji ve şekil ön plandadır.
hondada; fiyat uygunluğu ve az yakma ön plandadır.
kawasakide; hepsinden biraz gibi bişeydir.
-
12 Temmuz 2015, 15:00
düz yazı yazamayan adam 1000 cc motor kullanabilir mi acaba?
neyse ben çıkıyorum konudan , zaten girerek hata yapmışız.
-
12 Temmuz 2015, 15:03
bi arkadaşa bakıp çıkıcam konundan...
-
12 Temmuz 2015, 17:11
Güncel bilgilerinizi paylasın dostlar..
Sitelerde yazan yazılar önemli digil önemli olan tecrübelerinizdir..
Uzun yol veya yıllarını motora adamış kişiler suzuki ve bmw tercih ediyor bmw tamam pahalı kaliteli fakat suzukinnin özelliği nedir
En büyük beklentim motordan
Fren ve 1000cc motor sesini vermesi bunu egzozlardanda halledebilirim anca bazen egzozda farketmiyor Ve rampalarda direnişli olması Birazda rahat ve konforlu yolculuk sürüş keyfi versin..
-
12 Temmuz 2015, 18:43
Arkadaşlar trol bu uğraşmayın
-
12 Temmuz 2015, 18:50
Adam 1000'lik motor soruyor + rampalarda rahat çıkarsın diyor :D
-
12 Temmuz 2015, 18:53
Murphy kanunu birinci madde:
1.Eğer bişeyin ters gitme ihtimali varsa ters gidecektir.
Üç gün içinde 1.000 cc motor alınacak.4-5 marka arasından bi tanesi veya bikaç tanesi pişmanlık getirecektir.O zaman bu işin sonunu Murphy kanunlarına göre hiç iyi görmüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------
JuxtaCrucem adlı üyeden alıntı
Adam 1000'lik motor soruyor + rampalarda rahat çıkarsın diyor :D
Adam belki Himalayalara binlik racingle çıkan ilk insan olma ünvanını alma niyetindedir.
-
12 Temmuz 2015, 19:05
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
12 Temmuz 2015, 20:29
Niye son 3 gün onu anlamadım.
Kazıklanmam diye de büyük konuşma bu kadar acele edersen bi bokluk keein çıkar.
-
12 Temmuz 2015, 20:59
1000 cc alacak adam forumda nıye soru sorsun aldım beyler dıye konu açar
-
12 Temmuz 2015, 21:11
Çılgın ss ci Binliği coşturuyor.
-
12 Temmuz 2015, 21:41
Ergenlik volume 1
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)