Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Motor nasıl taşınır?

REKLAM ALANI
    sogulcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250 R düşünüyor
    Mrb arkadaşlar.Benim 150 kg agırlığında ve de 230 cm uzunluğunda chopper/cruiser tarzında bi motorum var.Bu motoru binerek gitmek dışında Kilis'den Denizli'ye güvenli bir şekilde nasıl götürebilirim?Mesafe 1000 km.Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    resssan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway superlight 150
    bir ara otobüslerin altında bulunan bagaj kısmında taşındığını hatırlıyorum,
    bir araştır derim
    Keeway Superlight 150 :cherry:
    34 ED 0798 (namı-diğer "vın vın")

mutluemlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2021 r1250gs adw , vespa mickymause
    ben motorumu adanadn getirdim hundai minibüsle dizel otobüs pek içime sinmemişti çünkü.

Motosikleti
    GT 250 R düşünüyor
    onun için motorun bazı parcalarını sökmek gerekiyo.garajda motoru sökülmüş bi şekilde indirdikten sonra ne yapacam?

bu cvb otobüs içindi.

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    abi benm motor bozuldugunda elime alıp götürüyom ama 1000 km için kargo derim yada binerek git
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Motosikleti
    GT 250 R düşünüyor
    Alıntı mutluemlak adlı üyeden alıntı
    ben motorumu adanadn getirdim hundai minibüsle dizel otobüs pek içime sinmemişti çünkü.
    peki minibüsün söktüğünüz koltuklarını ne yaptınız?çünkü aynı minibüsle bende götürmek istedim ama sökecek olduğumuz koltuklar motorun yanına sığmıyo:(

Alıntı bur-k@bilişim adlı üyeden alıntı
    abi benm motor bozuldugunda elime alıp götürüyom ama 1000 km için kargo derim yada binerek git
    peki kargoya güvenebilirmiyiz?Dökmesinler motoru?

asivezor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    altımda scooter hayalimde 600 f
    hoca hem hesaplı hemde güvenli olsun istersen nakliye garajı vardır oralarda kiliste yoksa antepte vardır motorun iki yanına sünger koyarak bir rampa yardımıyla kamyona yükleyebilirsin. ne kadar saglama alırsan motoru okdar güvenle taşırsın. kolay gelsin. bende zamanında hataydan antalyaya motor getirdim. otobüs bagajında ve sonuç motorun bir çok yeri çizildi.

hocam bence aklın hiç bir yerde kalmasın binerek git

bulosele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ewet, ayni soruyu ben de soracaktim, motosikletimi edirneden bursaya goturmek istiyorum,yaklasik 400km, binip gideyim diyorum ama henuz 3 haftalik motosiklet surucusuyum...onerilerinizi bekliyorum.....

tren var mı tren

Motosikleti
    GT 250 R düşünüyor
    Alıntı asivezor adlı üyeden alıntı
    hoca hem hesaplı hemde güvenli olsun istersen nakliye garajı vardır oralarda kiliste yoksa antepte vardır motorun iki yanına sünger koyarak bir rampa yardımıyla kamyona yükleyebilirsin. ne kadar saglama alırsan motoru okdar güvenle taşırsın. kolay gelsin. bende zamanında hataydan antalyaya motor getirdim. otobüs bagajında ve sonuç motorun bir çok yeri çizildi.
    Bu da aklıma gelmedi değil ama sadece bi motor için bi kamyon tutsam dünyanın parasını alırlar!zaten gitcek olan komyona atsak ucuza gelir ama o kamyonda başka yük de olacağı için hasar vermezmi motora.çok kamyon yolculuğu yaptım. çok aşırı sarsıntı oluyo.kesin bişeyler olur motora.hem kamyoncuyla bende gitmeden güvenebilirmiyim?her ihtimali düşünmek lazım değilmi?

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    abi sen bin motora geze geze gittt kargo da sanırım sigorta var bişey olursa motora parasını alırsın
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    En iyisi binerek geze geze gitmek

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    tatili bekle. tatile girip de zaman sıkıntın olmayınca atla motoruna geze geze götür.
    May the Force be with McLaren Mercedes

amore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    bence bi servise gidip ilk aldığın sekline getirttir. (söktür ve kutusuna koy, çevresine de yumusak seylerle destekle battaniye fln gibi) sorada kargoya ver. zaten bu motorlar taa japonya dan çinden fln da bu şekilde geliyo

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Bu sorulara bu günlerde sık rastlayacaz gibi çünkü Marmaris Motosiklet festivaline gidecek çoğu kişi motoru kamyonla oraya götürmeyi planlıyor
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

VOYAGER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250 , HONDA BEAT , HONDA TODAY
    Alıntı amore adlı üyeden alıntı
    bence bi servise gidip ilk aldığın sekline getirttir. (söktür ve kutusuna koy, çevresine de yumusak seylerle destekle battaniye fln gibi) sorada kargoya ver. zaten bu motorlar taa japonya dan çinden fln da bu şekilde geliyo
    bende bu sekılde tavsıye edecektım en uygunu ve saglamı bu sekılde nakletmek. motoru aldıgın yerden aynı model markanın ambalajını bulup o sekılde ıstedıgın ambara kargoya verıp gonul rahatlıgıyla gonderebılırsın dıye dusunuyorum. aslında ınsanın yerı olsa orıgınal ambalajları bu tur naklıyeler ıcın saklamakta fayda var. bazı agır ve ıyı motorların demır profıllerden olusan ambalajları var onlardanda yararlanabılırsın umarım. motorcular soktukten sonra hepsını hurdaya atıyorlar. ınsallah hasarsız bır sekılde nakletırırsın.

Motosikleti
    GT 250 R düşünüyor
    peki motoru parçalatıp kargoya verip daha sonra tekrar toplatmak pahalıya patlamazmı?bu konuda hiç fikrim yok.Bi motor kaça parçalanıp toplanır ki?

rider89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hussar125
    Kargo en iyisi ama biraz fiyatı tuzlu bi scooter için aydın-ankara arası(750km) 150 ytl istediler Otobüse 20-30 ytl ver getir bence
    0 Rh (+)
    06 - 09

Motosikleti
    GT 250 R düşünüyor
    Alıntı rider89 adlı üyeden alıntı
    Kargo en iyisi ama biraz fiyatı tuzlu bi scooter için aydın-ankara arası(750km) 150 ytl istediler Otobüse 20-30 ytl ver getir bence
    750 ytl ye yeni bi scooter alınır be

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler