abim bin üzerine git paşa paşa...Bak ben Ç.kale-Van (1890 km) arasını gideceğim....
abim bin üzerine git paşa paşa...Bak ben Ç.kale-Van (1890 km) arasını gideceğim....
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
Abi binip gitmek fikri dışında demiştim ben!blackhawk adlı üyeden alıntı
O zaten cepteki fikir.başka yol arıyorum ben.
valla ben zat 150 yi doblo nun arkasında 100 km götürdüm osmaniye iskenderun arasın yarısı içerde yarısı dışarda gittik
Bak bu orjinal bi fikir.bizimde elimizde bi minibüs var.ama motor ve koltuklar sığmıyo.bizde arka kapı açık gitsek olurmu ki?trafik falan sorun çıkarır be.hem yol çok uzun ya.100 km olsa olabilir.ne dersiniz?mehmetkilic31 adlı üyeden alıntı
o şekilde yani mesela çinden geldiği şekilde muntazam olarak kutuya koyup kargoya verince 150ytl
Ben de motorum için bir nakliye şirketiyle anlaşmıştım. Yaklaşık 500 km için. Transporter bir araç kirala. Arkasına alacaktır. Benim motor da küçük değil. Sehpaya al ve iplerle sağlamlat. Kenarlarına bez, iplerin altına boyayı çizmemesi için bez koy. Eğer iyi bağlanır ve uygun hızda sarsmadan gelirse herşey yolunda gidiyor. Benimkini bindirdiğim gibi indirdim. Ama indirmek problem oluyor. Rampa bulman gerekli.
bence bi kargoya sor kaça götürüler?? soora sen minibüsün masraflarını çıkar riskleri hesapla ööle yola çık minibüsle diyosan kapı açık bişe olmaz..arkaya kırmızı bayrak bağlayacaksın...yani biz buzdolabı felan taşıyoz bişe olmuyo.. çalıntı olmadığı ile ilgili belge olsun yanında(ruhsat plaka yoksa sevk irsaliyesi)
750 ytl değil abi 150 ytl diyo arkadaş.. 750 olan kmsogulcan adlı üyeden alıntı
Akıllı Adam Aklını Kullanır. Daha Akıllı Adam Başkalarının da Aklını Kullanır..! ;)
baba 403 lere sigiyor aynalari sokmen yetiyor..
yanliz unutmayacagin tek bisey war muavin arkadaslara iyi tembih etmen gerekiyo sagLam oturtamiyo biliyolar.. biz her tarafini kopukle ve battaniye ile kapattik ve koli banti ile bantladik.. bishey de olmadi.. aynalari sokmek daha mantikli zaten motoru dagatacaklari zaman bile direksiyonu sokuyolar sadece
daha fazLa dagitacak olursan kolilere koy otobusle oyLe beraber git
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL
abi al arkana bi tane arkadaşını (arabalı) sana eskortluk yapa yapa götürsün ..
YAMAHA DRAGSTAR 650
Ruhsat ve plaka varsa ayriyeten sevk irsaliyesine gerek yok dimi?mehmetkilic31 adlı üyeden alıntı
bence de geze geze git zaten tekerlekler patlasa bile durmadıkça gidiyo hem dahada ucuza gidersin örneğin bir kamyona 700-1000ytl para vereceğine 200 ytl motora benzinini koyarsın geri kalanını geze geze giderken bitirirsin çok gezen çok bilir bunu unutma
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
palet yapıp ambarla yollasan bile Km x kg maliyetin 10 kuruşun altına kesinlikle düşmez.Sen cebindeki seçenekten şaşma
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
eeeee bu kadar mı?başka fikri olan yokmu?orjinal fikirler!
ben yeni getirdim motoru ve kargoların hiç birisi almadı metalden kafes yaptırmanı istiyorlar ama yinede bir konuş ben bir minübüse bindirip geldim panelvan bi splinter.
benimkide 200 kilo ama oldukça rahat geliyor...
Ben Motorumu ist dan Adanaya dizeL bir pikapLa getirdim.AsLında en güseLi sürerek getirmek fakat bunun için sagLam bi tecrube ve güseL hava şartLarı Lazım.Hava yagmurLu oLmasa bende sürerek getirirdim...
Born To Be wild,Live to Ride...
ya plaka ve ruhsat varsa sevk irsaliyesine gerek yok... sen hemen bi pikap bul ayrıca kargoya sordunmu kaça götürüyorlar???? belki kargo daha ucuzdur..?
en basidi yük taşıyan minübüs kamyon v.b olur anlaş adamlarla motorun üstüne binip gitsen yakıcağın benzin parasını adamlara verirsin zaten işler kesat onlarda müşteri arıyorlardır.
ikinci yöntem en ucuzunu söyliyim ama çok zahmetli sizin orda hal varmıdır kilisden denizliye ürün gidermi kilisden denizliye giden mal yüklü bir kamyoncuyla anlaş adam zaten gidicek senin motoruda atarsınız kasaya sende kamyoncuyla gidersin. kamyoncuyada verirsin çok çok az bir şey.
abi bence sen bana alo de bane oraya geliyim otobüsle birlikte geze geze gelelim
Otobus firmalari 150 ytl gibi fiyatlara scooter tasiyorlardi.Senin motorda girer o da olmadi Ambara sor Denizli ambar calisan kamyonlar var koy icine gitsin 50 ytl anca odersin.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)