Canım sıkıldı böyle birşey yaptım.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
eline sağlık hocam touringler endurolar da eklersen süper hazırladığın döküman tamamlanmış olur
-
1000 cclerde italyanlar filan neden yok yaptiginiz ia cok iyi ama
-
tebrik ederim güzel bir paylaşım
-
Elinize sağlık, cross/enduro ekleyeblirseniz forumda açılan son zamanların en yararlı konusu olur( osuruk püfürük konular arasında bunaldık artık.)
-
Evet onları da zamanla yapıcam. İstediğiniz birbirine yakın olan makinaları yazarsanız, yaparız.
-
Bilalancer adlı üyeden alıntı
Evet onları da zamanla yapıcam. İstediğiniz birbirine yakın olan makinaları yazarsanız, yaparız.
CRF 250 L , KLX 250 , WR 250 R , APACHİ XZ 250 R/RM , KTM 690 R, KTM EXC SERİSİ, TENERE 660 , VERSYS 650 , V-STORM DL 650 , BMW GS SERİSİ , TRİUMPH TİGER SERİSİ ,depreşti yine ingiliz atı sevdam a...
-
-
10 Temmuz 2015, 20:53
Elinize sağlık mükemmel olmuş. Keşke araya bi yere pulsari da ekleseymişiniz.
-
10 Temmuz 2015, 20:58
Sanırım büyük cc supersportların adını herkesin bildiğini farzetmişsiniz :p
Çok güzel olmuş, tebrik ederim.
Her kategori ayrı resim dosyası olursa insanlar daha rahat paylaşabilir, bir de hepsine isim yahut nick ve ait hissettiğiniz bir grup/forum varsa onun adresini eklerseniz de emeğiniz tescillenmiş olur. Hayli paylaşılacak bir iş olmuş çünkü
Ramazanın henüz bitmediğini hesaba katarsak, her tür motosiklet için karşılaştırma hazırlamak göreviniz artık:p
-
10 Temmuz 2015, 21:00
Cruiser,scooter,enduro vb. de eklenebilir.Çok güzel ve faydalı bir tablo olmuş.Elinize sağlık.
-
10 Temmuz 2015, 21:03
Valla millet canı sıkılınca oyun oynar, siz üşenmemiş böyle bir tablo hazırlamışsınız. Helal olsun, eline sağlık, ben çok beğendim.
Daha da canın sıkılırsa enduro , sport touring ve scooter için de birkaç çalışmanı daha bekleriz
-
10 Temmuz 2015, 21:07
Eline emeğine sağlık eminim birçok kişi faydalanıcaktır.
Sanırım 600cc den sonra yoruldunuz marka ve modelleri yazmayı unutmuşsunuz
-
10 Temmuz 2015, 21:13
olsun o kadar eline sağlık
-
10 Temmuz 2015, 21:18
Teşekkür ederim evet hayli vaktim var onları da hazırlayacağım.
İsimleri unutmadım ama hem herkes biliyor hem de daha çok özellik eklemek için yer kazanmak adına yazmadım.
Tablolarda eksik kalan özellikleri resmi sayfalarında bulamadığım için boş bıraktım kesin bilen varsa söylesin eklerim.
-
10 Temmuz 2015, 21:19
Elinize sağlık ama scooter'lar da olsa çok güzel olurdu.
-
10 Temmuz 2015, 21:23
Valla çok iyi olmuş,tebrik ederim eksikler var onları da tamamladınız mı dadından yenmez :D
-
10 Temmuz 2015, 21:49
Hep Ramazan olsa ne olur diye düşünmeden edemedim :D
-
10 Temmuz 2015, 21:53
Bir oh çektim.
Abuk subuk konular arasında bunalmıştık iyice.
Bende diğer arkadaşlara katılıyorum, eğer enduro scooter cruiser gibi devamıda gelirse yemede yanında yat olacaktır.
Elinize sağlık.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)