bayan sürücü ve umursamaz tavırlar
Reklamlar
-
bu nasıl bir rahatlık nasıl bir özgüven nasıl bir terbiyesizlik...........sanki yolda bir araç ilerlemiyormuş edasıyla gayet rahat bir şekilde hiç sallamadan önüme geliyor ve devam ediyor.........sen sabrımı mı sınıyorsun ya rabbim
https://www.youtube.com/watch?v=05vz...&feature=share
Reklamlar
-
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Bugun dunya bayan suruculere yuklenme gunu sanırım
-
sen dikkat et yeter herzaman olan hareketler bunlar
-
11. saniyede üzerinden geçtiğin tümseği yola hava katsın diye yapmışlar zaten.
Ulan yeminle motordan soğutursunuz adamı.
Motorcu olmama rağmen motorculara karşı antipati duyar oldum sizin yüzünüzden
-
zaten hızım neki orda neyden bahsediyorsun.....ayrıca bu videoda görünmesi gerekilenle senin söylemek istediğinin ne alakası var arkadaşım.......
-
Kamerayı takıp sokağa çıkmış ve karşıma şöyle atraksiyonlu bir şey çıksada paylaşsam modunda bir video.
-
Bu videoda kayda değer birşey yok ki
-
Sıkıntı yok yola devam. Onun oradan çıkacağını bilip biraz yavaslayacaksin hepsi bu.
-
10 Temmuz 2015, 16:45
Yahu gören sanır 80 le giderken önüne fırlamış
-
10 Temmuz 2015, 16:48
Bunu bile yayınladıysanız, Demek ki bizim 1 gün içinde yaşadığımız atraksiyonları gopro ile çekseniz, 1 ay sonunda uzun metraj sinema filmi yaparsınız...
-
10 Temmuz 2015, 17:01
Trafikte şu telefon kulağında kişileri görünce gidip telefonu ellerinden alıp kulak memelerine fiske atasım geliyor arkadaş.
İlla konuşman gerekiyorsa o binlerce TL verdiğin telefonun ilk önce hoparlör özelliğini öğren bari...
Bir yandan vites değiştirmeye uğraşır bir yandan direksiyonla cebelleşir tek el ile, maymun gibi kılıkta kılığa girer. Konuşmayın kardeşim trafikte telefonla...
çok kısa ve acil konuşmam gerek dersen al hoparlöre at yan koltuğun üzerine telefonu rahat rahat konuş. Yok yok illa tek el kulakta olacak...
Son günlerde scooter kullananlarda da rastlamaya başladım. Parmak arası terlik ayakta, tek el gidonda, diğer elle de cep telefonunu dayamış kulağına (kask zaten yok) yolda giderken cep telefonuyla muhabbetin dibine vuruyor vatandaş.
Cahillik başa bela...
-
10 Temmuz 2015, 17:05
aksiyon kamerasının amacı trafikte böyle şeyleri yakalamaya çalışıp, en ufacık olayı bile internette yayınlamak için değil arkadaşlar. aksiyon kamerasını sadece böyle dandik dundik olaylar için kullanmayın, güzel şeyler koyun, gezdiğiniz yerleri koyun, sürüşünüzü koyun, kendi hatalarınızı koyun, çiçek böcük koyun. böyle sürekli kavga havası bıktım la!
-
10 Temmuz 2015, 17:11
her gün yaşayabileceğimiz hatta arabaların bile yaşayabileceği gayet normal bir durum.. abartmayın
-
10 Temmuz 2015, 17:22
Mamba09 adlı üyeden alıntı
aksiyon kamerasının amacı trafikte böyle şeyleri yakalamaya çalışıp, en ufacık olayı bile internette yayınlamak için değil arkadaşlar. aksiyon kamerasını sadece böyle dandik dundik olaylar için kullanmayın, güzel şeyler koyun, gezdiğiniz yerleri koyun, sürüşünüzü koyun, kendi hatalarınızı koyun, çiçek böcük koyun. böyle sürekli kavga havası bıktım la!
Hislerime tercüman oldun !
-
10 Temmuz 2015, 17:34
aracı bayanın kullanması değil, şu lanet telefon konuşması sıkıntı. telefonla konuşan tipler dikkatini vermediği için dikine kullanıyorlar vasıtalarını.
-
10 Temmuz 2015, 17:39
her zaman karşılaştığımız durum evet doğru.......fakat biz şunu dile getiriyoruz motosiklet sürücüleri birer sinek değildir trafikte yokmuş gibi davranılalamaz...biz bu durumu aşmaya görsel olarakta yaşananları göz önüne sunmaya çalışıyoruz..amacımız düz yolumuzda ilerlerken birşeyler yakalayım değil,yolda yaşananları başkalarının görmediği bilmemdiklerini izlenebilir hale getirmek........ben kendi şahsım adıma söylüyorum 9 senedir motosiklet kullanıyorum ve o kadar olay geçti ki başımdan bugünlere kadar kimsenin bilmediği görmediği...bende bu yüzden kask kamerası alıp kontağımı açtıgım anda kayda başlamaya ve motor üstündeyken yaşadıklarımı gözler önüne sermeye karar verdim....çünkü benim etrafı gezmeye ve farklı şeyler çekmeye zamanım yok......ev-iş-iş-ev olduğu için bunca yaşanan bu zaman zarfları içinde oluyor genele sunarsak......bilmiyorum ön yargılı davranılan yorumlara tercüman oldum mu...........TEKERİNİZE TAŞ DEĞMESİN
-
10 Temmuz 2015, 17:40
esenyurt' a gel macera burda :D
-
10 Temmuz 2015, 17:46
SizofrenMacaPapazi adlı üyeden alıntı
esenyurt' a gel macera burda :D
ya kardeş,arkadaşın da yazdığı gibi,gel birgün esenyur'da,umursamazlığı gör..texas mübarek... geçen gün arabayla kırmızı ışıkta durdum. yandan bir araba yanaştı ama kaldırımla benim aramdan geçemiyor. aramızdaki diyalaog ;
+ya kardeş geç,boşuna bekleme,burada kamera falan yok,neden boşuna gekliyorsun?
-ama kırmızı ışık ?
+ya tamam da kamera yok diyorum,geç işte.
-ya kamerayı ne yapacaksın? kırmızı yanıyor görmüyor musun ?
+ya geç işte adamı hasta etme!!
derken,yeşil yandı da bulaşmadan gittim adama... her gün eve sağ salim gidiyorum diye şükrediyorum valla...
-
10 Temmuz 2015, 17:49
Hatun araba mı sürüyo, oturma odasında telefonda "kankisi" eşliğinde izdivaç mı seyrediyo, anlamadım; öyle bir rahatlığı var yani. Gözünde at gözlüğü de olabilir; tam öyle bi hava sezdim.
Böyle videoları elbette yayınlayıp bu marketten halk günü indirimlerinde ehliyet almış dingilleri ifşa edeceksin; anca akıllanırlar, söylesen anlamıyorlar çünkü.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)