Adamın burnunu kırdım.. simdi çok üzülüyorum..
Reklamlar
-
10 Temmuz 2015, 21:06
kargocu mu? iyi yapmışsın hiç üzülme herkes aynısını yapsa keşke.çünkü bu kargocu veya ticari taşıtlarda çalışan şoförlerin çoğu kafasına sıkılmayı bile hak ediyor.
ne üzülüyon adam senin canına kıysa ne diyecekti, "motor kaydı düştü çok hızlıydı" diyecekti. iyi yapmışsın ellerine sağlık...
Reklamlar
-
10 Temmuz 2015, 21:23
iyi bok yedin,aferin
son pişmanlık fayda vermez ama ders olur,geçmiş olsun
-
10 Temmuz 2015, 21:33
Dostum kavga konusu hep böyle.Karakolluk-mahkemelik-ceza aldığım kaçtane kavgam olduğunu hatırlamıyorum.hatırladığım hep pişmanlık.Hiç bulaşmasaydım basıp gitseydim,seviyeyi oraya kadar indirmeseydim.hep pişmanlık...
-
10 Temmuz 2015, 21:58
Panashira adlı üyeden alıntı
Yaklaşık yarım saat 1 saat önce 1. Köprü anadoludan avrupa girisine dogru emniyet seritinde motorumla giderken yavşağın biri tak diye önüme kırdı.. abi 50 km hiz ile gidiyorum hani böyle büyük emniyet seridi tir mir girecek sekilde .. neyse kornaya basiyorum selektor yapiyorum.. abi 2 secenek vardi ya yavaslayip hafif vuracaktim ya da geriye kalan 1 2 metrelik alandan gececektim ben 2. Tercihi yaptim ordan kayarak temiz bi sekilde gectim.. ama motoru durdurdum adam arabadan indi özür dileyerek söyle böyle diyo ben cinnet geciriyorum.. direk saldirdim abi burnunu kirdim adamin.. adamda böyle yurtici kargoda calisan 35 40 yaslarinda bi adam neyse cevredekiler felan ayirdi etti ben atladim bastim gittim. Ulan ise geldim simdi üzülüyorum amk ne kadar ilkel ve hayvanca bir davranis sergilemisim.. valla cok üzülüyorum...
Hayvanca bi hareket yaptığını kabul etmişsin zaten, başka bişey demeye gerek yok, adam özür dilemeye çalışmış,burnunu kırmışsın. bu dünyada olmasa bile öbür tarafta bi şekilde ödersin bedelini artık.
-
11 Temmuz 2015, 10:59
ozur dilemeseydi sana hakaret etseydi hatasinin uzerine iyi yapmissin kardesim diyebilirdik ama boylesi kotu olmus yinede gecmis olsun keske adami bulup ozur dileyebilsen vicdanin rahat etse
-
11 Temmuz 2015, 11:21
yani güzel kardeşim yaptığın terbiyesizlikmiş onu belirteyim . insanlık hali olabilir adam inmiş birde özür dilemiş. 4 teker yolda hiçbirşey yapamassınız zaten . adam inmese hiç bişey yapamassınız aynalarını kırmaktan başka . bu olayı takip edip adama ulaşın ve özür dileyin olay yerinde biri video çekmiş olsa hepimizin adı kötüye çıkacak . orda sizin adama vurduğunuzu kaç kötü niyetli insan görmüştür canınız onlara emanet yapmayın böyle şeyler yere düşürse bile bir adama inip vurulmaz bu insanlık halidir . siz herzaman iyi niyetli olmak zorundasınız .
-
11 Temmuz 2015, 13:12
20-25 yaşında apaçivari birisi olsa in ağzını burnunu kır ama neden yaptın ki 40-45 yaşında adama. Plakadan adını öğren bence bi aklındaysa tabi
-
11 Temmuz 2015, 13:26
İnsan hata yapar sürücülerde hata yapabilir ve bu hata sonucu ölebilirsiniz. Özür dileyen adamın burnunu kırmak nedir.
-
11 Temmuz 2015, 13:29
Yaşı büyük olunca ne oluyor peygamber mi oluyor?İyi yapmışsın eline sağlık bence hiç üzülme.Hiçbir şey de olmaz burası Türkiye.
-
11 Temmuz 2015, 16:29
kurye13 adlı üyeden alıntı
Yaşı büyük olunca ne oluyor peygamber mi oluyor?İyi yapmışsın eline sağlık bence hiç üzülme.Hiçbir şey de olmaz burası Türkiye.
Adam özür dilerken yumruk atmak ne oluyor?
-
11 Temmuz 2015, 17:46
Sepya adlı üyeden alıntı
Adam özür dilerken yumruk atmak ne oluyor?
Özür, bilmeden yapılan hatalar içindir. Pisliğin teki olmasa öyle hareketler zaten yapmaz.Korkunca özür dilemiş.
-
11 Temmuz 2015, 17:55
Mardin İl Temsilcisi
olurda bir daha adam böyle bir hata yaparsa özür dileyeceğini sanmıyorum belki daha cok sıkıştırır da bilemeyiz.
-
11 Temmuz 2015, 17:55
geçen gün kükürtlü caddesine bayırdan iniyor kamyonla, yanındakiyle muhabbet ediyor ben 50 metreden kornayı çalıyorum yolun yarısında durabildi. adam anayola giriyor yola bakmıyor. aynı firmanın kargo kamyonu... yapabilsem döverdim, özür dileyen el hareketleri yaptı veya özür dilese ne olur aynı şeyleri on metre sonra yapmaya devam eden pezevenkler bunlar.
bu genel bir şey profesyonel şoför olarak çalışan şerefsizleri denk getiren komaya soksun özür değil önünde secde etse affetmeyin gücü yeten dövsün bunları...
-
11 Temmuz 2015, 17:59
kardeş yanlış yapmışsın mubarek ramazan ayında birde... Sen o yaşlarda olsaydın ve biri senin burnunu kırsaydı evine nasıl gidecektin? Eşinin çocuklarının karşısına o şekilde çıkabilir miydin? Çok yanlış yapmışsın . Olayın adli vakasını bilmemnesini geçiyorum ondan zaten başın elbet yanar ama çok yanlış yapmışsın.
-
11 Temmuz 2015, 17:59
kimse de senin emniyet şeridinde ne işin vardı dememiş. umarım tez zamanda senden daha azılı bir maganda tarafından yaptığım şeyin aynısı sana yapılır.
-
11 Temmuz 2015, 18:02
Özründe samimiysen yavşak,öküz vs gibi kelimeleri sil bence adamım o mesajlarından. Hiç pişmanlık duymuşsun gibi gelmedi bana.
Şu sayfada yorumu olan iki embesil var işte onlar gibiler yüzünden motorcuların adı çıktı zaten.İyi yapmışmış eline sağlıkmış. ne kadar davarsınız arkadaş ya.
Bende 1 ay kadar önce trafikte biriyle tartıştım,eleman arabasından indi geldi bi yumrukta camını kırdı motorumun. Ama baktım eleman ufak tefek tıfıl bir şey,vursam yarısı boşa gidecek elimi bile kaldırmadım. Plakasını alıp en yakın karakola gittim şikayetimi yaptım. Öbür gün camın parasını getirdi özür dileyip bir de teşekkür etti abi dövsen döverdin teşekkür ederim benim gibi davranmadığın için diye. (2.05 boy-110 kg biraz kalıp var bende)
Her an hepimizin arabada,motorda ya da yayayken başına gelebilecek şeyler bunlar. Şükür kazasız belasız atlattık deyip devam edin böyle gereksiz hareketlerde bulunmayın.
Şimdi muhtemelen 6 ay hapis cezasıyla yargılanacaksın, adam razı olursa 2000 TL civarında bir ceza ödeyeceksin en ucuz ihtimalle.
-
11 Temmuz 2015, 18:05
-
11 Temmuz 2015, 20:35
Forumda hala insan olmayi basaramamis psikopatik buyuk ihtimallede kompleks sendromlu her soforun dovulmesi gerektigini dusunen rahatsizlar var..
Gorende bunlar trafik kurallarina harika uyuyor insanlara cevresine saygi gosteriyor sanir..
Baskasina bu kadar zarar verme egiliminde olan her sahis zaten medeniyet unsurlarina bulasmis virus gibidir..
Size kim nerede neyi ogretti neyi anlattida bu hale geldinuz sasiyorum..
Trafikte her motosiklet surucusunun trafik ihlaline diger suruculer cevap verse ortalik texasa doner..
Bende motosiklet surucusuyum her trafige ciktigimda en cok kural ihlalini yapanlar acik ara motosiklet suruculeri ve saga sola salca olan apaci bozuntulari..
azicik indan olmayi deneyinde belki bir iki insanoglu size saygi duyarda adam hissedersiniz biraz..
Vah su memleketimin haline iki gram akliyla gucu yetn dovecekmiste adam secde etsede acimayacakmis..
Senin kafanda kim varsa trafikten surdukleri an hercsey cok guzel olacak..
Bi gidinde rahatlasin millet..
-
11 Temmuz 2015, 21:10
Seni bulacaklar dostum.
-
11 Temmuz 2015, 21:32
newmoto 76 sen varya eğer motor sürücüsü isen ben hiçbirşey bilmiyorum.
ha, senede yaz ayları birkaç gün sahil boyunda binenlerdensindir kesin.
konuyu dağıtma, gerçekten trafikte olan motor üzerinde yaşayan insanlardır motorcular. burada 20 yaş altı gençleri filan örnek vermekte nedir, onlar arabaya da öyle biniyor, sokakta yürümeleri de falsolu ne alaka yani...
burada meslek olarak şoförlük yapan servisçi, otobüsçü, taksici, kargocu, kamyoncu gibi pisliklerden söz ediyoruz...
bunlardan bırak motorcuyu, bunlardan yaka silkmeyen araba sürücüsü bile yoktur. neyin hikayesini anlatıyorsun. motorcu kurala uyar, uymazsa zararı kendisinedir. bu pezevenkler yüzünden nice insan ölüyor ne savunuyorsun. alakan yok motorculukla senin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)