İşte ben de önceki cevaplarımda da söylediğim gibi naked ve ya touring 600 cc altı yormayacak bir motor önerin 2008-2010 model arası 😏
Kesinlikle alma derim. Arkadaşların da dediği gibi 250 300 cc takıl bir süre.. Hayırlı olsun.
İnazuma yeni aklıma geldi arkadaşımda şimdi onu önerdi ktm duke Lara da bakıcam hadi Hayırlısı olsun bakalım 😊
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:43 ----------
İnazumalar ve ktm ler Pahalı geliyor çok araştırdım biraz önce 😁
Yamaha Fazer6 s2 düşündüğünüzden bahsetmişsiniz ilk mesajda. Yamaha Fazer6 s2 uygun gelirken inazuma nasıl pahalı geliyor anlamadım fazer inazumadan %70-%100 arası daha pahalı diye hatırlıyordum
Kademeli CC yukseltmenin sadece para ve zaman kaybı oldugunu dusunmemle beraber baslangıc motorlarının da 125CC yi gecmemesi gerektigine gulen bir insanım. Farklı tarzları yeterince kullanmıssın zaten. Biraz olsun kendini biliyorsan ve irade sahibi isen Fazer almanda hic bir sakınca yok dostum. Yeterki motosikletin tepkilerini olcmeyi tanımayı ve alısmayı unutma. Baslangıcını yapmıssın daha fazla dusuk cc ile kendine iskence etmenin anlamı yok.
Kaancım bütün Yorumları okumadım ancak 5 bin kilometreye kadar bilmem kaç devirde kullanacağım demişsin, madem motosikletin hakkını vermeyeceksin neden 400lük ktm falan bakmıyorsun? Fazerların yağı benzini çok yakıyor diyor bi kaç tanıdığım boşuna para yani
Dostum ilk motorumu bir tanıdığa satmıştım oda 4000 km filan kullanıp sattı ve kafasına 600 cc birşeyler almak gelmişti. çok laf ettim caydıramadım sonra aklıma benim gv250'yi ona kullandırmak geldi. adam indiğinde dediği laf şuydu 250 cc böyleyse 600 cc'yi düşünemiyorum. sonra gitti 250 cc bir alet aldı onu kullanıyor. bana sorarsan 250 cc civarı bir alet al. hem benzin masrafın az olur hem vergisi filan düşük hem fiyatı daha uygun hemde senin için daha güvenli olur.
tabi bunlar benim fikirlerim illede kaza yapacaksın diye birşeyde yok.
sonuç olarak tercih senin cebindeki parada senin yaşadığın hayatta ama seni sevenleri düşün fazla risk alma derim.
250cc sınıfı güzeldir. ancak sana önerim agresif makinelerden uzak dur (yamaha R25 gibi). Kawasaki'nin ninja 300'ü bana göre biraz sorunlu. yani gaz tepkisi pek iyi değil. ayrıca selesi bir müddet sonra rahatsız edebilir. frenleme idare eder. ancak Kawasaki 250 SL senin işini görebilir. ninja'nın törpülenmiş versiyonu biraz. birde KTM RC250 var ama nedir nasıldır bilemeyeceğim. CBR 250 ise ara sıcak kıvamındadır. yani agresiflik var ama çok fazla değil. onun dışında (şimdiki önerim için kızabilecekler var) her ne kadar çinli de olsa Kanuni GT 250R güzel bir makinedir.
Twitter: @Umut_Oyun
Facebook: /erkan.mezarci
250cc den 600'lüğe geçişi anlarımda 150'den hop 600 lük bencede abez kaçar.
Alinabilir ama alinmasa daha iyi olur. Kendini bilen biri Fz6'yi guvenle kullanabilir ama ben olsam 250cc alirdim, daha keyifli olabilir cunku.
Fz6, 4000 devire kadar 250cc gucunde olacaktir zaten ama daha agir ve agirlik merkezi daha yukarida oldugundan, hatalari 250cc'ye gore daha az affeder. Ayrica kullanirken de biraz gerilebilirsiniz. Cunku agresif bir motordur, gazi ayarlamak biraz zordur. Ama alisilir gene de.
Bu arada yag- benzin cok yakiyor demisler, yag 5000 km'de bir 2.5lt civari konur, (yag yakmaz) benzin de 100km'de sehirlerarasi yolda 5lt, sehir ici 7lt
yakar. Bakimi pahali degildir, parcasi bulunur. Bulgaristan fiyati da iyiymis bu arada. Buradakinin neredeyse yari fiyatina geliyor.
Herkese Yorumları için teşekkür ederim Bulgaristan'da inazuma daha Pahalı işte yüksek modeller öyle 2008 model fazer 4000 leva 5000 leva arası yeni model motorlar buradaki fiyatlarıyla neredeyse aynı ninja sl r25 filan
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------
Valla yurt dışında motora göre değil modele göre fiyat biçiyorlar aralarında 2000 tl fiyat farkı var 😊
Yuksek cc olacak ve seyahat edeceksen F650 GS, Transalp 700 gibi makinelere bakman lazim aksi takdirde zincirli kuyuda yerini ayirt
Arkadaşlar sizlere tavsiyem bundan sonra bu tür sorulara yanıt vermeyin çünkü bana göre bu tür soru soranlar rahatsız insanlar gerçekten rahatsızlar akıllı olsalar zaten doğanın kuralını bilip hareket ederler çok fazla uzatmaya gerek yok beni anlayan anladı
waowww 100 lükden 600 lüğe direk geçiyooo. Müthişsin genç
Komik arkadaşlar çoğaldı galiba burada 😁
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)