Antalya'da yardimci olacak kişiler
Reklamlar
-
Oncelikle Merhaba ben foruma yeni kayıt oldum ama gerçekten aradığım çoğu bilgiye buradan ulaşabildim Küba 200 sl veya Regal raptor 250 almayi düşünüyorum ama vitesli motor konusunda çok tecrübem yok Antalya da olan abilerim veya kardeşlerim bana yardımcı olabilirler mi ?
Reklamlar
-
Ne tür bi yardım istiyorsun kardeşim.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
Vitesli motor konusunda oturup konuşmak bi kahve ısmarlamak ve düşüncelerini öğrenmek istiyorum
-
bu akşam saat 21:00 da konyaaltı caddesindeki barbaros çay bahçesideyiz gel. Bu güllük sonunda selekler çarşısı varya. ordaki ışıklardan sağa döneceksin. endüstiri meslek lisesini geç ilk ışıklarda sağda. motorları görürüsün zaten yolda
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
Ben güllük sürücü kursuna gidiyorum derslere Antalyanın yabancısıyım nasıl gelebilirim oraya bilmiyorum..
-
olsaydım olurdum vardır mutlaka motorcu motorcuyu sever o gün benzini kapalı unutmuşum yolda kaldım bir motorsikletçi durdu çekeyim mi abi dedi :D
-
Sahin35 adlı üyeden alıntı
Ben güllük sürücü kursuna gidiyorum derslere Antalyanın yabancısıyım nasıl gelebilirim oraya bilmiyorum..
Arkadaşım zaten Güllük caddesini bilmeyen yoktur. Sor birine. Cadde sonunda solda Selekler Çarşısı var. Ordan sağa dön ve ilerle. "akbird" gayet güzel tarif etmiş sana.
-
Şuan selekler çarşısından sağa döndüm ilerliyorum inşallah bulurum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
Şuan Barbaros çay bahçesinin karşısındaki şok marketteyim yanımda kız arkadaşım var ve siz çok kalabalıksınız
-
uğrasaydın be kardeşim neyse.........bi ara buluşur konusuruz yardımcı olmak isteriz antalyadan arkadaşlarımıza
-
11 Temmuz 2015, 02:53
1 hafta boyunca hergün gelicem oraya musait olursanız kız arkadaşımla bi çayınızı içeriz en kisa sürede lütfen
-
11 Temmuz 2015, 08:38
mekanımız sabit orası değil kardeşim bizleri anca yazdıgında bulunduğumuz yerde bulabilirsin
-
11 Temmuz 2015, 09:25
mrb. en azından bi selam verip gideydin iyiydi. tlf falan alır haberleşirdik :D neyse kolay gelsin
-
11 Temmuz 2015, 11:30
Aynen bi telefon numaranızı nasıl alabilirim oradan ulaşayım geldikçe size
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)