Merhaba arkadaşlar. Bu akşam gezmeye çıkmıştım ki çıkmaz olaydım , Güzelyalı sahile giderken bir köpek üstüme saldırdı, köpek tam pozisyonunu aldı ve üstüme atlayacaktıki gazlamamla tekme savurmam bir oldu yolda bozuktu Allahtan altımda ki motor hakimiyeti kolay bir motorduda yalpalayarak zor kurtardım. O anki heyecan ile nasıl sesler çıkardığımı tahmin edemezsiniz neler söylediğimi bende hatırlamıyorum . Kücükken köpek tarafından ısırıldım o yüzden fobim var. Olay yerinden uzaklaştıktan sonra öyle bir sinir krizine girdim ki dönüp öldüresim geldi köpeği, bu denli hiç olmamıştı. Daha önce de nilüfer tarafında bir kaç saldırı ile karşılaştım grup olarakta saldırdılar Hep gazlamam ile kurtuldum bir gün ısırılacağım diye korkuyorum(forumda örnekleri var), sırf bu yüzden motosiklet kullanmayı bırakmayı düşünüyorum iyice soğudum. Köpeksavar kullanan ve aynı şekil saldırıya uğrayan arkadaşlar var mı? varsa deneyimlerini paylaşırlarsa güzel olur.
Yanlış anlaşılmasın hayvanları özellikle köpekleri insanlardan çok severim ama o an öyle bir korku hissediyorum ki ısırılmayı geçtim düşmekten korkuyorum trafik olması durumunda arkada ki aracın beni ezmesi veya kıyı olan bir yerde aşşağı yuvarlanmam vs. Allah korusun.