Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kullanımıma göre motor tavsiyesi

REKLAM ALANI

Bu yaz bir sorun olmazsa ehliyetimi alıyorum yeni başlıyacağım için scooter almayı düşündüm. Daha önce elektrikli motor tecrübem oldu motora hakimim diyebilirim . Genelde şehir içi kullanacağım ama şehir dışı yollara çıkmakta eskiden beri olan çok büyük hayalimdi bu yüzden uzun yollarıda sorunsuz kaldırabilecek bir Scooter veya cc'si fazla olmayan ortalama bir motor istiyorum . Bütçem 2000bin tl en fazla ikinci el olabilir . Dediğim gibi şehir dışı yollarıda acaba bozulur mu ? dayanır mı ? stresleri yaşatmadan kaldırabilecek bir motor istiyorum . 2. El motor alırken nelere dikkat etmeliyim onuda yazarsanız sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Benim kullandığım motorun ikinci elini o fiyata alabilirsin. Günübirlik 300 km yol yaptım, hiçbir sorun yapmadı. Bakımlarını eksik etmediğin sürece üzmez. Şehir içinde ise yeterince kıvrak ve hafif. Rahat edersin. Düşünürsen aklına gelen soruları cevaplarım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Discover 125 ST
    2 liraya alınabilecek uzun yolu kaldırabilecek tek scooter tipi çinli maxi scooterlardır bence

örneğin şu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...18298599/detay

mondial ZAT 151rs 150hs 150zc diğer alternatiflerdir

2.el alırken dikkate edilmesi gerekenler:
    2000 tl bütçe ile alınabilecek (genellikle kabul görmüş) motorların nasıl durumda oldukları az çok tahmin edilebilir

(çekme belgeli karenaj hasarlı vizesiz borçlu evraksız rodajı düzgün yapılmamış vs)

yukarıda parantez içinde yazdığım özellikteki motoru 2 liraya bulursanız alın

Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim kullandığım motorun ikinci elini o fiyata alabilirsin. Günübirlik 300 km yol yaptım, hiçbir sorun yapmadı. Bakımlarını eksik etmediğin sürece üzmez. Şehir içinde ise yeterince kıvrak ve hafif. Rahat edersin. Düşünürsen aklına gelen soruları cevaplarım.
    sizin kullandığınız motor nedir acaba ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:59 ----------

Alıntı Usercom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 liraya alınabilecek uzun yolu kaldırabilecek tek scooter tipi çinli maxi scooterlardır bence

örneğin şu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...18298599/detay

mondial ZAT 151rs 150hs 150zc diğer alternatiflerdir

2.el alırken dikkate edilmesi gerekenler:
    2000 tl bütçe ile alınabilecek (genellikle kabul görmüş) motorların nasıl durumda oldukları az çok tahmin edilebilir

(çekme belgeli karenaj hasarlı vizesiz borçlu evraksız rodajı düzgün yapılmamış vs)

yukarıda parantez içinde yazdığım özellikteki motoru 2 liraya bulursanız alın
    Biraz gönderme yaptınız sanki en fazla 2300 gibi fiyata çıkabilirim sanırım bu fiyata 0 alıp kafam rahat kullanabileceğim bir motor bulunmamakta doğrumudur ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Discover 125 ST
    Alıntı attiss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizin kullandığınız motor nedir acaba ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:59 ----------

Biraz gönderme yaptınız sanki en fazla 2300 gibi fiyata çıkabilirim sanırım bu fiyata 0 alıp kafam rahat kullanabileceğim bir motor bulunmamakta doğrumudur ?
    hocam yanlış anlaşılma olmasın ben bütçeniz ile ilgili bir şey söylemedim
    2.el Drift veya sıfır UAG derim drift 135cc dir uzun yola gelir

Konu olarak 125cc scooter ile uzun yolculuk yapan çok kişinin konusunu okudum mümkün gibi duruyor scooter önerebilir misiniz ? Hızlı gitmek gibi bir derdim yok ama şehir dışındaki trafiğe yetişebilmek geri kalmamak için 100'ü rahat geçen scooter tercihim olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:06 ----------

cevabınızı hala bekliyorum

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı attiss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu olarak 125cc scooter ile uzun yolculuk yapan çok kişinin konusunu okudum mümkün gibi duruyor scooter önerebilir misiniz ? Hızlı gitmek gibi bir derdim yok ama şehir dışındaki trafiğe yetişebilmek geri kalmamak için 100'ü rahat geçen scooter tercihim olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:06 ----------

cevabınızı hala bekliyorum
    Mondial Mr150 Vulture. 162 cc, gücü yerindedir.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mondial Mr150 Vulture. 162 cc, gücü yerindedir.
    teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------

İyi akşamlar , 2. el fiyatlarına bakıyorumda 0'ından daha pahalı fiyata koyanlar var acaba 0 almak daha mı doğru olacak bu durumda

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)