vites nasıl kaçta atılır ?
Reklamlar
-
arkadaşlar soruyorum boyla sizde yardımcı oluyorsunuz teşekkürler bir sorun daha olacak
motorsiklette vites değiştirmeyi biliyorum ancak ibre 20yi gösteriğinde 2 40 gösterdiğinde 3 böylemi nasıl vites atıyoruz neye göre belirliyoruz
motoru çalıştırdık 1 aldık yola çıkıyoruz ama ikiye kaçta alıyoruz ibre 20 gösterdiğindemi
Reklamlar
-
bu motora göre farklılık göstere bilir bir mt 07 ile bi cbr aynı ivlemeye sabit değildir bu daha cok devir saati ile söylene bilir 12 devir li bir motosiklet ortalama 5-6 devırden sonra bagırmaya baslar bu devırlerde vıtesı atarsın bana göre
-
Motorun sana vites degistirmen gerektigini soyler zaten sesini dinlemen yeterli.
-
ikinizede teşkürler arkadaş bugün beni istanbuldan bir bayi aradı istediğim motor için kredi çekecekelrini söylediler ben yanaşmadım yamaha mt hayalim vardı ama pahalı benim işe göre değil durumum iyi ama parayı kolay bulmuyorum ilerki hafta motorumu teslim alıcam belkide yarın yazarım
verdiğiniz bilgi işime yarayacak saolun
-
Normalde devir göstergesine bakarsın düzde sakin hızlanacaksan 5-6 bin devir aralığında vitesi değiştirirsin. Yokuştaysan da 8000 deviri geçmemeye dikkat edersin. Bazı motorlara devir göstergesi koymuyolar bu tarz motorları kullananlar devir göstergesinin dikkat dağıttığını iddia ederler Bu motorlarda ise vites motorun bağırmasına göre değiştirilir.
-
eğitime gitmenizi öneririm hocam en kısa zamanda hemde..
-
Bu hem motorunun hem de senin sürüş karakterinle ilgili, devir saati genel bir yol göstericidir ama aslolan senin motorun sesine ve hangi devirde ne tepki verdiğini kavramanla gelişecek bir durumdur.
-
abey, bulunduğun viteste motor çekmiyor vuruntu yapıyor ise vitesi küçült eğer artık devir bitti gitmiyorsa büyüt bu kadar basit.
bu arada arkadaşlarında dediği gibi eğitim almadan binme daha motoruna. böyle aşağılar gibi oldu bekli kusura bakma ama sorun bir acayip. gerçi bu soruları hangi eğitim kurumu nasıl cevaplar o da bir bilinmez ama eğitime git lütfen.
Selamlar,
Ömer
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)