Korkak olan sensin. Sıçmaya bile silahla giden, sıçtığı boktan bile korkan acınası bir şizofrensin. Arıcılık yapmak için kaç üniversite bitirmen gerekiyor da burda insanlara eğitimsiz diyorsun bre iblis. Merak etme bizim vatanımızı kimse elimizden alamaz, vatansız terörist seni anca köpek gibi havlarsınız öyle. Allahın dağda yaşayan tek kaş kekosu, anca dağdan anırırsın işte öyle. Gel bakalım biraz insan içine karışta o silahı ilk çıkardığın yerde nasıl montalıyorlar bi yerlerine. Dağda öşeklere silahla şekil yapmaya benzemez vatansız hewal.
Yürü be.. Aslan parçası!
İşte sıkıntı bu zaten. Her yaş grubunun etkisinde kaldığı dizilerden oluyor bunlar. Bir zamanlar deli yürek vardı, sonra tırtlar vadisi falan. Laflar tam replik. Sivil milis, vatan aşkı....
Ya birader gerçekten yaş kaç?? Hakikaten inanıyormusun bu söylediklerine? Erkek gibi deki; silahları seviyorum. Hoşuma gidiyor. Devlet bana vermediği için arı marı girdik bi yola aldık. Şimdi de çocuk gibi şekil yapıyoruz. Ayıp değil ya. Belki o silahı 20 senedir belinde taşıyanlar vardır buralarda. Bari onlara şekil yapma.
Sivil milisim benim... Guevaram.. Düşman guvvatleri vatanı istila ederse bulunduğun bölgeyi sen korursun. Gel bana benden sana helalinden bi onbaşılık... valla bak.
...ADAMLIK, CİNSİYETLE DEĞİL ŞAHSİYETLE ALAKALIDIR...
Ramirez , sen 20 senedir silahi nasil tasiyacaksin? Paran olsaydi Kendine duzgun motosiklet alirdin once, ruhsat harcini nasil oduyorsun? Ya ruhsatsiz tasidin yada devletin belese ruhsat dagittigi kamu gorevlisi, orman memuru, yeni yetme asker yada oturup toto buyuten silahlardan bir haber olan polislerdenmisin? Devlet normal vatandasini korunacak insan olarak gormedigi icin illa bekci, gorevli,siyasi parali olmak gerekiyor.
Devletin verdigi beles ruhsatla artislik yapma, biz egitimli bir silahseveriz senin gibi 20 yildir cebimize koyup bos bos gezdirmiyoruz. Sen daha sokakta misket oynarken ben babamin silahlarini temizleyerek buyuyordum.
Silah tasimak sorumluluk ister senin gibi herseye hakimim gereginde geregini yaparim onun harici sevgi kelebegiyim diyen insanlar hic silah tasimasin egitimsizsen bir bok yapamazsin cunku anca burada atar tutarsin. Allah bilir oturdugunda silahini ezik buro memurlari gibi cekmecede tutuyorsun yada evde sarjoru cikik kutuda falan sakliyorsun . devletin kanununa tukureyim siz ve sizin gibi silah dusmanlarina bedava silah veriyor, ben size su tabancasi bile vermem.
İşim gereği her hafta uçuşum oluyor. Bazen bir kaç gün bırakmak zorunda kalıyorum sabihada veya atatürk havalimanında. Hep en güvenli yer olduğunu düşünmüşümdür bir gün güveliklerden birine sordum bir sorun olur mu sizce diye ? 2 veya 3 yıl önce tahminen çalışanlarımızında karıştığı bir olay yaşadık dedi. bir kamyon ile 5 motor aynı anda havalimanından çalındı, hiçbirinde zincir yokmuş bağla kardeşim dedi. Biz varız tamam ama insanız dedi gözden kaçar sen her şekilde önlem al dediydi... zaten huyumdur ama yinede dikkat lazım işte.
Çüşşş... Brssstt.... Bu şiddet, bu sinir ne birader? Amma kompleks yaptın ya? Tamam aslansın işte. Vur, kır serbest sana. Ayrıca üstteki yazılardan benim silahım olduğunu nasıl çıkardın? Tamam bir tek senin silahın var. En büyük silahsever de sensin.
Bu arada motorumada bok attın yaaa.... yakıştımı sana bu be miroğlu? Uğraşma sen fakir fukarayla...
Tekrar ediyorum, fazla gerginsin. Gerek yok. Rahat ol. Kasma fazla kendini. Allah korusun fazla sinir silahşörler için sıkıntı olabilir.
Hee birde senin için konu kapanmıştı hani? Yukarda öyle yazmıştın. Dayanamadın dimi?
...ADAMLIK, CİNSİYETLE DEĞİL ŞAHSİYETLE ALAKALIDIR...
Ta ta ta ta öldün çık ramirez.... Sahte arıcı win
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
kardeş,
doğrudur yanlıştır bunu tartişmicam lakin;
yanlış olan şey ne biliyor musun? yanlış adrestesin. Mutlaka silah ile ilgili forumlar vardır, düşüncelerini orda paylaş.
''Birde görevini hakkıyla yapan kişilere karşı toplum olarak sürekli agrasif bir tutum sergiliyoruz. Eğer o görevli 2 motorcudan daha tepki görse inanın psikolojik olarak birdaha hiçbir motosikletin yanına gidipte "acaba motorun başındaki kim?" demez. "Her sorduğum tersliyor ne halleri varsa görsün" diye düşünür.''
Süper bir yorum
Beyler bir arkadaşımız yazmış adamlar hava alanından kamyon ile motor çalmışlar ! bu nasıl organize bir iştir !
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
bu nasıl bir göt korkusudur. küçükken topun inşaatamı kaçtı ? nerde yaşıyorsun arkadaşım ? peki o dolu silahlarla dolu evde büyüyen o küçük kız nasıl bir yaşam sürmekte ve nasıl bir yaşam sürecek ? peki o küçük kız o tetiği yanlışlıkla çekip kendini vursa allah göstermesin ölmese bacağı kopsa yada sakat kalsa senin sivil milisliğin onu kurtarabilecekmi ?
hayal gücünün çok gelişmiş olduğunu hissediyorum çünkü benimki de gelişmiştir. ama senin kafana ulaşmam için çok daha fazla uğraşmam gerek sanırım.
bu arada biz böyle insanlarla trafikte araç sürüyoruz. arkadaşlar lütfen kendinize dikkat edin .
konuya dönecek olursan motoru çalınan arkadaşa geçmiş olsun . nerde olursa olsun motorunuzu sürekli kilit altında tutun. motorum kapalı site içinde olmasına rağmen disk kilidimi sürekli takarım gidon kilidini sürekli kitlerim . siz eşşeğinizi bağlayın çalarlarsa çalsınlar. kafaya taktılarsa zaten çalacaklar
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Konu buralara kadar nasıl gelmiş diye okuyayım dedim. Okumaz olsaydım.
Neyse 1 ay da 3 kere hırsızlık teşebbüslerine maruz kalmış biri olarak, hırsıza ne kapı ne kilit vardır, siz alabileceğiniz tüm önlemleri alın. Kimseye de güvenmeyin.
Yaz ayından beri forumu takip ediyorum ve uyeyim.Nerde ilginç ve kötü mevzuların yaşandığı konular varsa Shamy adlı kullanıcısının hep bağnaz,çirkef ve garip yorumlarını görüyorum.Gerçekten ilginç bi şahıs kendisi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)