Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motorcu Hikayeleri (motovlog)

Motovento
    REKLAM ALANI
    akbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    MOTORCU HİKAYELERİ nden herkese merhaba;

Facebook sayfası ve youtube kanalımda motorcu arkadaşlarımın hikayelerini dinleyip paylaşacağım. Motosiklet hayatlarında başlarına gelen ilginç anılar, kazalar , korkular ,başlama hikayelerini, kullandıkları motosikletlerin iyi ve kötü yönleri hakkında sohbet edip videolari sizlere aktaracağım. İzin verirlerse tabi bi turda ben atıp kendi fikirlerimi paylaşacağım.

Motosikletin teknik bilgilerinden, verilenden çok anlamam. Profesyonel bi sürücüde değilim. Sıradan bi kullanıcıyım.... Bu sebebten sayfada akrobası , stunt veya stoppie gibi videolar göremeyeceksiniz. En azından benden görmeyeceksiniz

Yakın zamanda manavgat motosiklet fevsitali olacak sayfamda sizlere festival alanından resimler ve videolarıda paylaşmayı düşünüyorum. aktif olarak paylaşımlarımı bu sayfa üstünden yayınlayacağım.

Beğendiyseniz, abone olmayı ve paylaşmayı unutmayın.

tanıtım videosu : https://www.youtube.com/watch?v=Zn_zQG95O_E

Fikirleriniz ve sorularınız için her zaman yazabilirsiniz aşağıda ulaşabileceğiniz adresler mevcut.

Email : motorcuhikayeleri@hotmail.com
    facebook : https://www.facebook.com/motorcuhikayeleri
    instagram : motorcuhikayeleri

Şimdilik bu kadar..... aktif olarak paylaşımlarımı bu sayfa üstünden yayınlayacağım.
    Mitoqondri, sailor33, Maslak ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    umuterdogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO Agility 125 + CBR 125 R 2016
    Aboneniz oldum paylaşımlarınızı beklıyorum

güzel bi motovlog olcak bence

Ahmet_Tascı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Cg 200
    Alıntı akbird adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MOTORCU HİKAYELERİ nden herkese merhaba;

Facebook sayfası ve youtube kanalımda motorcu arkadaşlarımın hikayelerini dinleyip paylaşacağım. Motosiklet hayatlarında başlarına gelen ilginç anılar, kazalar , korkular ,başlama hikayelerini, kullandıkları motosikletlerin iyi ve kötü yönleri hakkında sohbet edip videolari sizlere aktaracağım. İzin verirlerse tabi bi turda ben atıp kendi fikirlerimi paylaşacağım.

Motosikletin teknik bilgilerinden, verilenden çok anlamam. Profesyonel bi sürücüde değilim. Sıradan bi kullanıcıyım.... Bu sebebten sayfada akrobası , stunt veya stoppie gibi videolar göremeyeceksiniz. En azından benden görmeyeceksiniz

Yakın zamanda manavgat motosiklet fevsitali olacak sayfamda sizlere festival alanından resimler ve videolarıda paylaşmayı düşünüyorum. aktif olarak paylaşımlarımı bu sayfa üstünden yayınlayacağım.

Beğendiyseniz, abone olmayı ve paylaşmayı unutmayın.

tanıtım videosu : https://www.youtube.com/watch?v=Zn_zQG95O_E

Fikirleriniz ve sorularınız için her zaman yazabilirsiniz aşağıda ulaşabileceğiniz adresler mevcut.

Email : motorcuhikayeleri@hotmail.com
    facebook : https://www.facebook.com/motorcuhikayeleri
    instagram : motorcuhikayeleri

Şimdilik bu kadar..... aktif olarak paylaşımlarımı bu sayfa üstünden yayınlayacağım.
    Bende antalyada yasiyorum istersen tanisiriz motorumu veririm bir bakarsin keyfine gore video alip anlatirsin ne iyi ne kotu tanisalim ama abonen oldum ve instagramdan takip ettim

Motosikleti
    Suzuki Gw250
    Videonuzu izledim beğendim, aboneniz oldum. Güzel bir motovlog olacak 😆

Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    Alıntı Ahmet_Tascı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende antalyada yasiyorum istersen tanisiriz motorumu veririm bir bakarsin keyfine gore video alip anlatirsin ne iyi ne kotu tanisalim ama abonen oldum ve instagramdan takip ettim
    tabiki en kısa zamanda irtibata geçelim. facebook sayfası üzerinden msj atabilirsin oradan haberleşelim. teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------

umuterdoğdu ve barısYzc teşekkürler
    youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Hayırlı uğurlu olsun. Umarım keyifli çalışmalar görürüz.

Hayırlı olsun insaallah iyi olur, Video gerçekten güzel olmuş ..

arslan0770 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 ESD//Honda Cbf 600 SA//Kinetic Nova
    harika bir anlatım ve özet olmuş.....tüm konuları en güzel şekilde değerlendireceğinizden eminim....BAŞARILAR

Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    beğeni , fikir ve eleştirlerinizi lütfen yazın. Kanala obene olursanız sevinirim

https://www.youtube.com/watch?v=I-Yv6XIEIng
    youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /

Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    2. video çıktı. fazer8 üzerine sohbet ve motorcu hikayerini konuştuk. hafta sonuna manavgat motosiklet festivalinde olacağım. facebook sayfamdan ve buradan festivalle ilgili götüntüler ve resimler paylaşacağım. iyi seyirler.

https://www.facebook.com/motorcuhikayeleri

https://www.youtube.com/watch?v=_hK3GzQIID4

Motosikleti
    XT 660z Tenere
    üye oldum .güzel fikirmiş bu

Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    teşekkürler

Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    6. Manavgat Motosiklet Festival alanı, çadırlar, katılan kulüpler, ortam, beğendiğim motoları çektim. iyi seyirler. smile ifade simgesi
    (HD olarak izlemenizi tavsiye ederim)

https://www.youtube.com/watch?v=zLxW1KGukaE

Motor Hikayeleri MOTOR HİKAYELERİ 😃

Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    Herkese merhaba. Festivalde gördüklerim çektiklerim burada birleştireyim dedim, gelmek isteyip gelemeyenler için.

Festival alanına giriş yapıp önce kaydımızı yaptırıyoruz. Festival bitişi pazar günü sonra 4500 den fazla giriş yapan olduğunu öğrendim bu arada.

Sonra çadırmızı kurup, ortamı gezmeye ve resimleye başlıyoruz tabiki ilk farkettiğim geçen seneye göre çok daha kalabalık buralar..

Tabi sonra dostlarımızı bulup başlıyoruz muhabbete, koyu sohbetlere. sonra hadi diyoruz tekne turuna çıkalım. Manavgat belediye başkanı saolsun festivalciler için ücretsiz tekne ayarlamış. Bu arada Manavgat belediye başkanı kendiside bi motorcu haliyle bizleirn dilinden iyi anlıyor 3 gün boyunca festival alanındaydı ve bu sene birçok eksiğide gidermiş. ayrıca 24 saat güvenlik ve temizlik personelinin çalışması da ortamı daha güvenli ve temiz yapmış. Geçen sene deniz kumu olan dere kenarı kısmını bu sene çimlendirip ağaçlandırmışlar daha çok cadır alanı yaratmışlar. Teşekkürler başkan.....

kop kop teknede. Akdeniz bölgesinin tanınan motosikletli ikizler Sercan ve Serkan kardeşler ortamı iyice neşelendiriyor, gemi kaptanıda köpükle destek veriyor tabi ortama kop kop

tekne döüşünü dürek denize... denizden sonra acıkıyor insan tabi. Saolsun selçuk abi ne zaman gitsem masasında hep yiyecek hep yiyecek. hiç aç kalmadık

Birazda festival gecelerine gelelim. Her akşam bi konser , alan tıklım tıklım. Motosiklet gruplarının %70 i bu konserleri çadırlanın yanında arkadaşlarıyla sohbet ederken dinliyordu konser alanındakilerin büyük çoğunluğu yerel halktan oluşuyor. gece 1 de biten konserler sahil kenarında ateş başında müziklerle devam ediyor saat 3-4 lere kadar. Alkol su gibi akıyor her gece

Bizim ATA07 kulübü başkanı erken ayrıldı festivalden. katılım teşekkür belgesini almak bana düştü

Aslında festivalde birçok güzel resimlediğim motosiklet var, altın işlemelilerden tutunda, komple el yapımına kadar ama çok uzar burası diye sadece bu yeşil scooteri koymak istedim. Bu abimiz her sene aralıksız katılır manavgat festivaline. ayrıca Türkiyedeki bir çok festivalede gider. Motosikletin üstündeki ses sistemi ile bi sünnet düğünü yapılır abartısız söylüyorum. tek düğme ile bagaj açılıyor, dokunmatık lcd ekran, sanırım 7-8 hoparlör vardı irli ufaklı

Ve dönüş yolu.... Her güzel şeyin bir sonu var.... Seneye gene görüşürüz Manavgat diyoruz...

Festivalle ilgili diğer çektiğim bir çok resim ve videoları https://www.facebook.com/motorcuhikayeleri sayfasından veya youtubede motorcu hikayeleri kanalımda bulabilirsiniz.

Ha bu arada Ünlü stunt ustası Troger Mokus her sene olduğu gibi bu senede yaktı ortalığı. Facebook yada youtube kanalımda bulabilirisniz bu videoyu iyi seyirler....

Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    Festivalde biraz sohbet ettik. iyi yönlerini kötü yönlerini. iyi seyirler

https://www.youtube.com/watch?v=-AVEPzq88Y0

Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    Tarkan abiyle honda varadero ve motosikletle uzun yok hakkında sohbet ettik. iyi seyirler...

https://www.youtube.com/watch?v=jC9r8J_MG_g

yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    tanıtım ve ilk video güzel olmuş. Amaca da uygun gibi. İkinci video da ki arkadaş biraz kontenjandan çıkmış sanki. Video kaydını izledim, kırmızı da yanındaki araç sıkılıp gitmiş. EE ? niye izledik ki biz bunu diyip kapattım. Fikir güzel. Trafikteki atışmaların tarafları ile ilgili videolar çok tutar. Özellikle de polüler olan işleri herkes merak ediyordur. Şu bırak o telefonu diye kadına atarlanan arkadaşı bulsan mesela. Baya izlenirsin diye tahmin ediyorum. Başarılar.

Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    trafikte atarlanan insanlarla dolu youtube zaten. çoğu kişi birşey bulsamda atarlansam. ünlü olsam derdinde. Benim öyle bi derdim yok. Ben motosiklet sahipleiryle sohbet edip , tecrübelerini dinliyorum ve bunu paylaşıyorum. videoların başında da 1-2 dk lık hakkında konuşacağımız motorun çekimini yapıyorum. Devamını izleseydiniz keşke, videonun amacını anlardınız

arslan0770 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 ESD//Honda Cbf 600 SA//Kinetic Nova
    Alıntı akbird adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    trafikte atarlanan insanlarla dolu youtube zaten. çoğu kişi birşey bulsamda atarlansam. ünlü olsam derdinde. Benim öyle bi derdim yok. Ben motosiklet sahipleiryle sohbet edip , tecrübelerini dinliyorum ve bunu paylaşıyorum. videoların başında da 1-2 dk lık hakkında konuşacağımız motorun çekimini yapıyorum. Devamını izleseydiniz keşke, videonun amacını anlardınız

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)