Merhaba bende yarin gelmek istiyorum ancak xtreme max var yani 80 90 'ın üstünü çok göremiyorum. Bir sorun olur mu?
Ben ramazan dolayısı ile gelemeyeceğim yoksa kesin gelirdim bu sefer. Şimdi soğuksuya kadar gitmişken insan birşeyler yemek ister ya da en önemlisi su olur benim için. İyi eylenceler arkadaşlar. Bir başka gezide buluşmak dileğiyle.
Ramazandan sonra buna benzer bir gezi bende istiyorum
yok hocam en yavasa göre ayarlayacağız
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:13 ----------
yaparz hocam ayıp ettiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------
olur kardeşim. tel no var sende...
Ben motorumun 10-15 dklık ufak bir işi var, onu halledip öyle katılırım size ama ben Çubukta oturuyorum zaten, çubukta katılırım. Sabah çok erken çıkıp maskara köpeğimi ihmal edemem.
Bu arada 90 km üzeri hızlarda size ayak uydurmam zor olur baştan söyleyeyim.
çınar pastahanesinin orada bukuşuyoruz çubuktan katılacaklarla. dediğim gibi en önde en yavaşlar grup sürüşü...
hararet yapan olursa ufaktan gazlar ileride bekler.
Kesin gelirdim de bu yazıı okuduğum tarih ve zaman : 12,07,15 - 09:20 :/
Nerdesiniz sizi bekliyorum
cinar Pastanesi nde bekliyorum
katılım beklenen den fazla oldu 12 motor 2 artçı
rota biraz yorucuydu ama değdi...
6 saatte kızılcahamama gittik rota üzerinde çubuk merkez, çubuk 2 barajı, karagöl de mola verip bişeyler içtik.
En son Soğuksu milli parkında köfteyi yiyip ankaraya otoyoldan 1 saatte döndük. etabi karga sekmezde birazcık sektik....
Nası güzelmiymiş benim rota Kaybolmadınız dimi ? 6 saat biraz uzun olmuş ama bence çok oyalanmışsınız. Ben 150'lik çinli ile bile en fazla 3 saatte tamamlıyorum o turu
Kızılcahamam'a inerken Aşağı Çanlı'yı geçince bi tane kör viraj var yol 500 metre düz gidiyo sanıyosun ama orta sertlikte sağ dönüş var fark ettiniz mi onu
Hadi fotoğraf da vereyim hafızanız zorlanmasın
burda bi mola verdik dediğin gibi
ama gezinin asıl virajı, asfalt yolda sağa doğru olan u değil o dönüşü yaptıran virajdı bence
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)