Ankara Çubuk - Kızılcahamam Gezisi
-
Selam arkadaşlar
12 Temmuz Pazar günü Çubuk köylerinden geçerek Kızılcahamam a gidip SOĞUKSU MİLLİ PARKINA gideceğiz.
En yavaş giden arkadaşları öne alıp topluca grup sürüşü yapacağız. Ortalama 100 km/s.
Gelmek isteyen arkadaşlar için buluşma noktamız.
Rota: Google maps yol tarifleri "Ankara- Çubuk- Soğuksu Milli parkı"
Tarih: 12 Temmuz Pazar
Saat: 10:30
Yer: Honda Efe Plaza yanı PetrolOfisi içi
Hareket:10:35
İletişime geçmek isteyenlere Özel mesajla telefon numaramı verebilirim.
Yolumuz açık olusn
Reklamlar
-
Vardiya değişmez ise ben katılırım. Değişirse yapacak bir şey yok
Çubuğun köy yollarında köpekler kovalar bak bizi baştan söyleyim
-
efendy06 adlı üyeden alıntı
Vardiya değişmez ise ben katılırım. Değişirse yapacak bir şey yok
Çubuğun köy yollarında köpekler kovalar bak bizi baştan söyleyim
o zaman en yavaşımızın köpekten hızlı gitmesini ummaktan başka çaremiz kalmadı...
-
Benim rotayı kullanacaksınız ha Orda 100km hızla gidilebilecek sadece Kışlacık köyüne girmeden 1km önce yokuş aşağı hızlanılan 100-110 viraja girilebilen kısa bir yol var. Onun dışında 100'lük motorlar bile sizi takip edebilir. Kışlacık köyü çıkışında soldan gidin(jandarmanın önünden geçersiniz) sağdan daha yüksek rakımlara çıkılıyo ama çıkmaz sokak köyler var kaybolursanız moraliniz bozulur. Hedefiniz yıldırımhacılar köyü olsun. Ordan sonra tek istikamet kızılcahamam var.
-
Bak buna gelebilirim işte, geçen ay diğer bir arkadaşın gezisini kaçırmıştım nöbetten dolayı.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Benim rotayı kullanacaksınız ha
Orda 100km hızla gidilebilecek sadece Kışlacık köyüne girmeden 1km önce yokuş aşağı hızlanılan 100-110 viraja girilebilen kısa bir yol var. Onun dışında 100'lük motorlar bile sizi takip edebilir. Kışlacık köyü çıkışında soldan gidin(jandarmanın önünden geçersiniz) sağdan daha yüksek rakımlara çıkılıyo ama çıkmaz sokak köyler var kaybolursanız moraliniz bozulur. Hedefiniz yıldırımhacılar köyü olsun. Ordan sonra tek istikamet kızılcahamam var.
Aynen Mengü hoca senin rota, şu an dediğin köyleri not ediyorum.
Dönüşüde kazan üzerinden yapacağız inşallah...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------
maktama adlı üyeden alıntı
Bak buna gelebilirim işte, geçen ay diğer bir arkadaşın gezisini kaçırmıştım nöbetten dolayı.
Bekleriz hocam buluşma yerini biliyorsun değil mi?
-
İyi yolculuklar Çubukta Yolunuz üzeri her türlü ihtiyaclarınızı karşılayabileceğiniz Cevher market var tavsiye ederim. Kızılcahamama kadar doğru düzgün market bulamazsınız dipnot olsun diye söyledim.
-
eyvallah kardeşim uğrarız
-
obarey adlı üyeden alıntı
Bekleriz hocam buluşma yerini biliyorsun değil mi?
Googlemaps'ten baktım hocam, hergün işe gitgel yaptığım istanbul yolu üstündeymiş:D AOÇ kavşağının ora. Teşekkürler ilginiz için.
-
09 Temmuz 2015, 20:36
06serhat adlı üyeden alıntı
İyi yolculuklar
Çubukta Yolunuz üzeri her türlü ihtiyaclarınızı karşılayabileceğiniz Cevher market var tavsiye ederim. Kızılcahamama kadar doğru düzgün market bulamazsınız dipnot olsun diye söyledim.
Evet her haltı satan bir market, o kadar çok şey satıyorlar ki, neyin hangi reyonda olduğunu kendileri bile bilmiyorlar
Geziye katılmaya çalışacağım. Hatta arkadaşlar da katılabilir belki duruma göre. Ama katılamasam da yolunuz Çubuktan geçeceğine göre, muhakkak selamlaşırız.
Mengu sen katılmıyormusun dostum?
-
09 Temmuz 2015, 20:38
Evet her haltı satan bir market, o kadar çok şey satıyorlar ki, neyin hangi reyonda olduğunu kendileri bile bilmiyorlar
Geziye katılmaya çalışacağım. Hatta arkadaşlar da katılabilir belki duruma göre. Ama katılamasam da yolunuz Çubuktan geçeceğine göre, muhakkak selamlaşırız.
Ankarada değilim ankarada olsam düşünürdüm
-
09 Temmuz 2015, 20:45
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Ankarada değilim ankarada olsam düşünürdüm
Geçmiş olsun yeni okudum. Nasıl oldun daha iyisindir umarım.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
09 Temmuz 2015, 20:50
Geçmiş olsun yeni okudum. Nasıl oldun daha iyisindir umarım.
Motosiklet kazası falan yok ya, 1 ay önce merdivenden düşerken kolumu geriye doğru burkmuştum. Düşmedim ama bütün ağırlığımı tek kolum taşıdı. Onun acısı yeni çıktı omuzda ve boyunda tutulma şeklinde. 1 gece 2 gün kabus gibiydi ama şu an rahatladım baya.
-
09 Temmuz 2015, 21:19
katilmak isterim, kimseyi tanimasam da...
-
09 Temmuz 2015, 21:30
Rota üzerinde bir yerde iki köy arası 2-3 km kadar stabilize yol, mıcır, bölük pörçük asfaltlı yol var. Ben bajaj pulsar'la mayıs ayında geçtim sorun olmadı ama yokuş aşağı ineken mıcır varsa naked/racing tarzı geniş lastikler kötü kayıyor. Öyle bi yer görünce frene abanmayın sabit gazla geçin. Genel olarak asfalt güzel ama, ankara merkezde çok daha berbat yollar mevcut.
-
09 Temmuz 2015, 21:47
Her haltı satması iyi işte dükkan dükkan aramak zorunda kalmazsın. Motorcuların uğrak yeridir. Gruplar karagöl tarafına gitmek istediklerinde mutlaka burada dururlar
-
11 Temmuz 2015, 02:13
TEKNECI adlı üyeden alıntı
katilmak isterim, kimseyi tanimasam da...
e tanışırız fena mı olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:23 ----------
bekleriz hocam...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:27 ----------
gezi dönüşü motor yıkama ve zincir yağlama yapacağız
-
11 Temmuz 2015, 04:00
-
11 Temmuz 2015, 08:16
Üstad grubda 3 kişi yazmıştım ama 1 arkadaş caydı bir arkadaş da cayar gibi ama ben kesin geliyorum. Honda efe değilde çubuk da çınar pastanesi var orada katılsam size uygun olur mu ?
-
11 Temmuz 2015, 19:12
Ben de geliyorum kesin, 10.30'da benzinlikte olurum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)