dün hastaneye gittim ameliyathaneye kadar götürdüm durum anlaşıldı eyw dostlar )
dün hastaneye gittim ameliyathaneye kadar götürdüm durum anlaşıldı eyw dostlar )
Ömer kardeş benim bundan önceki kaskim biraz iyiydi korkuyordu bırakmaya elimde goturuyordum her tarafa lokanta WC dahil ama sattim herşeyi bir daha binmeyecegim diye sonra dayanamadım tekrar motor aldim :D eski kaskimi kullanıyorum bırak kilitlenmesi motor aynaya takip gidiyorum o kadar kötü ki kimse göz dikemiyor :D
Geçen biri marketin hemen önüne çekip sigara almaya mı ne girmişti 3 dakikalık iş. Çıktığında araisi yoktu. Kılıfını geçirip asıcaksın omzuna. Kask motorcunun namusudur bir buçuk kiloyu taşımak da zor geliyorsa sürmeyin zaten
öncelikle şunu belirteyim kaskın ölüsüne isterse dünyanın en süper kaskı olsun 1 tl bile vermem. kaskımı neyapıyorum dersen bazen yanıma alıyorum bazende (bir tane bisiklet kilidi aldım) onunla motora bağlıyorum.
taşımak istemiyorsan ve motorunda kilitli ve kaskın sığabileceği bir çanta yoksa bisikletçiden alacağın 5-10 liralık bir bisiklet kilidi işini görecektir.
"Oturduğun masanın üzerinde Kask yoksa, sen de sıradansın" demişti biri.. Doğru, çok doğru. Kaskı yanında taşımak güzeldir.
Bir kaç kere aman ne olacak benim montuma kaskıma kimse bakmaz diye bıraktım.
Mont çalındı bir kerede kask gidince anladım ki bu insanlar bu kadar fazla güveni hak etmiyor.
Her yere elimde gidiyorum mecburen.
Konum patlamış gitmiş burdan teyzeoğullarıma dayıoğluma selamlar
kask önemlidir dostlar koruyun oni ^^
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)