Yanında kask taşımak her zaman cooldur bence,
Kafeye girdin mesela sen oturdun bir sandalye daha çekip onu koyacaksın garson geldiğinde ne istersiniz beyefendi dediğinde benden önce ona sor çünkü o arai çünkü o 2500 gayme diyeceksin mesela
Yanında kask taşımak her zaman cooldur bence,
Kafeye girdin mesela sen oturdun bir sandalye daha çekip onu koyacaksın garson geldiğinde ne istersiniz beyefendi dediğinde benden önce ona sor çünkü o arai çünkü o 2500 gayme diyeceksin mesela
Yıllarca kaskı aynaya asıp bıraktım çalınacak diye bir korkum olmadı.
Fakat son bir kaç yıldır özellikle eski doğu bloku ülkelerinden çok enteresan tipler doluştu buraya ve genelde oto hırsızlığı çok görülmeye başladı.
Bu nedenle bisiklet kilidi büyüklüğünde bir kilit alıp tekere bağlamaya başladım.
Önceki Motorumda zaten küçük olan kuyruğu pc ve ıvır zıvırla doldurduğum için kilidi koyacak yer yoktu bu nedenle kaskı mecbur elimde taşıyordum.
Bir de motosikleti genellikle başka motosikletlerin yanına park ederim. Kalabalık gruplara kolay kolay yanaşamıyor hırsızlar.
motoru görebiliyorsam üzerinde bırakıyorum, göremiyorsan yanıma alıyorum.
valla kilit olsada yanına al kardeşim. motora bağlarsın lavuğun teki geçerken çizer biri motoru düşürür kaskta yanında mefta olur herşey olabilir burası türkiye sen al yanına güvende gözünün önünde olsun kaskın.
rahat rahat taşı yanında
Yeni topcase yaptırdım sürekli içinde duruyor böyle durumlarda.
biz hatunla yanımıza alıyoruz alışveriş sepeti olarak güzel oluyor
ben girişinde polis olan otoparka bile park ederken güvenemeyip yanıma alıyorum.
Motora topcase taktım, ona dolduruyorum ekipmanları. Öncesinde kaskı aynaya takıp gidiyordum.
Yanına alma konusunda haklısın da hocam motorun üstüne kask düştüğünde kask kaydadeğee bir hasar alırsa(çizilme dışında) zaten onu kafana da takma. Şimdi kılcal çizikler falan diye girer birileri evet vernikteki kılcal çizikler koricak sizin kafanızı da zaten. Yere düşmeyle çatlayacak kaskı atıp yenisini almanı zorlayacak bi kaskla da olmaz. Yani düşmesini tabi istemem ben de motorum düştüpünde zaten zarar görmez. Ama kask içinde kafam yokken mümkünse bi yere çarpmasın bu benim Kıllığım :D
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Merhaba,
Topcase var, içine koyuyor kilitliyorum. Ancak ekipmanlarımı sokuşturursam oraya, kask mecbur elimde geliyor.. amelelik vesselam..
eskiden yanımda taşırdım şimdi topcase var onun içine koyuyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)