Saçma bir soru ama kaskınızı ne yapıyorsunuz ?
Reklamlar
-
Sa cümleten hayırlı Ramazanlar sorularım hep bilgisizlikten emin olabilirsiniz art niyet dalga konusu dahi olamaz ama yaşadığım yerde kask kültürü yok.Bizlerde iyi bir kaskın ölüsüne bile 200-300 tl veriyoruz.Peki farzedelim bir cafeye veya bir restoranta yemek yemeğe gittiniz kaskınızı ne yapıyorsunuz yanınızda mı götürüyorsunuz ?
Ben çalarlar diye korkuyorum yanımdan ayırmıyorum ondan dolayı
Allah izin verirse 2. üniversiteme memlekette okursam inşallah motorsiklet le gidip geleceğim üniversiteye şimdiden kaskı nereye koyacağım merak ediyorum :D
Umarım memleketimde gelir yine gurbette okursam motorsikletsiz kalacağım :(
Reklamlar
-
Yanımızda tutuyoruz tabikide
Motora kilitleyenlerde var kask kilidi veya başka kilitler ile
-
Motora kilitliyorum sonra isim bitince ordan söküp kafama takip yoluma devam ediyorum
-
Ahmet_Tascı adlı üyeden alıntı
Motora kilitliyorum sonra isim bitince ordan söküp kafama takip yoluma devam ediyorum
kask kilidi diye birşey mi var hocam ? o nasıl oluyor biraz daha açar mısın peki ?
yine zarar vermezler mi tabi kanı bozuk insan her yerde zarar verirdi o kilidi nerde taşıyorsunuz :D
camını söküp alırlarsa :D
-
Gozumun önünde ise veya kamera gibi bir şey varsa aynaya asarım yoksa yanıma alırım
-
omer2to adlı üyeden alıntı
kask kilidi diye birşey mi var hocam ? o nasıl oluyor biraz daha açar mısın peki ?
yine zarar vermezler mi tabi kanı bozuk insan her yerde zarar verirdi o kilidi nerde taşıyorsunuz :D
camını söküp alırlarsa :D
Yo.genellikle cafe tarzi yere gidiyorum motorda alarm var alarmi kuruyorum kucuk bir kilit var onuda arka demire kilitliyorum bakiyorum keyfime
-
yanina alican burasi turkiye ne olacagi bilinmez hem sekil duruyosun kaskla 😂😎
-
ccc67 adlı üyeden alıntı
Gozumun önünde ise veya kamera gibi bir şey varsa aynaya asarım yoksa yanıma alırım
hocam üniversitede alıp derse götürsem kendimle abes kaçar mı acaba ? var mı tecrübesi olan acaba
-
hocam üniversitede alıp derse götürsem kendimle abes kaçar mı acaba ? var mı tecrübesi olan acaba
Hocam hirsizlik artti maruz gorun deyip koy musait bir yere
-
09 Temmuz 2015, 04:10
Germ adlı üyeden alıntı
yanina alican burasi turkiye ne olacagi bilinmez hem sekil duruyosun kaskla
abes kaçıyor diye çekinerek alıyordum kask kilidinden bahsetti birkaç arkadaş bu sefer camını söküp alırlar kanı bozuk olan adam her şeyi yapar :D kafam karışık şimdi
-
09 Temmuz 2015, 04:16
abes kaçıyor diye çekinerek alıyordum kask kilidinden bahsetti birkaç arkadaş bu sefer camını söküp alırlar kanı bozuk olan adam her şeyi yapar :D kafam karışık şimdi
ne abes kacicak ortama soyle bi mesaj vericen "VAR KI TASIYORUZ BILADER HAYIRDIR"😂😃😃
-
09 Temmuz 2015, 04:17
Germ adlı üyeden alıntı
ne abes kacicak ortama soyle bi mesaj vericen "VAR KI TASIYORUZ BILADER HAYIRDIR"
Sen chopperci ol kardesim o ruh var sende
-
09 Temmuz 2015, 04:22
Hocam hirsizlik artti maruz gorun deyip koy musait bir yere
motorsikletin arka demirini sökmüştüm orjinal demirini mecbur geri takayım siz galiba bisiklet asma kilidinden bahsediyorsunuz eğer onu aşarsam yanımda taşırım :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:18 ----------
Germ adlı üyeden alıntı
ne abes kacicak ortama soyle bi mesaj vericen "VAR KI TASIYORUZ BILADER HAYIRDIR"😂😃😃
oda iyidi birde marka olunca ayrı bir hava oluyor
-
09 Temmuz 2015, 04:24
Sen chopperci ol kardesim o ruh var sende
😂😂 eyvallah. Yok kafelerde goruyorum lavuk ruhsati anahtarli sigarayi boyle bi sekiller paris falan class havalar 😁 bende takiyorum koluma kaski boynumda bandana 200 mt oteden diyolar evet motorcu bu 😂
-
09 Temmuz 2015, 04:24
Motosikletin bagajını düşünmediğine göre yeterli değil sanırım, elinde taşımak en mantıklısı bence.
Fakat ben şu ''İyi bir kasın ölüsüne bile'' cümlesini anlamadım. O ne demek?
-
09 Temmuz 2015, 04:59
sp83 adlı üyeden alıntı
Motosikletin bagajını düşünmediğine göre yeterli değil sanırım, elinde taşımak en mantıklısı bence.
Fakat ben şu ''İyi bir kasın ölüsüne bile'' cümlesini anlamadım. O ne demek?
iyi bir markanın en dandik kaskı bile 300 tl demek istedim hocam pardon.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:53 ----------
iyi bir markanın en dandik kaskı bile 300 tl demek istedim hocam pardon.
hocam birde bagaj vardı söktüm cidden motorsiklete kötü bir izlenim veriyor bagaj
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:56 ----------
Germ adlı üyeden alıntı
eyvallah. Yok kafelerde goruyorum lavuk ruhsati anahtarli sigarayi boyle bi sekiller paris falan class havalar bende takiyorum koluma kaski boynumda bandana 200 mt oteden diyolar evet motorcu bu
biraz daha gaz verirsen bize hocam motor kullanmadığımızda bile kaskla dolaşacağız :D
-
09 Temmuz 2015, 05:17
-
09 Temmuz 2015, 05:38
Hocam 1000 lira ve üzeri kaskı olan bir yere gittiğinde incecik bir kask kilidine güvenip koyuyorsa helal olsun derim Ben hep elimde taşıyorum malum pahalı birşeyy )
-
09 Temmuz 2015, 05:59
Sırf elimde taşımamak için maxi Scooter aldım atıyorum bagaja
-
09 Temmuz 2015, 07:36
Benim kilidim var büyük u şeklinde kilidim var. Kaskı tekere kitliyorum hem kask hemde motor korunuyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)