Acil video çekiciler Aranıyor
Reklamlar
-
Başlık çekici olsun dedim bu saatte bu kadar oldu. Son günlerde video çekimleri baya arttı malum bende fırsattan istifade Burda da konu açayım dedim.
Sizden çok güzel sonuçlar çıkaracağınıza inandığım bişey isteyeceğim. Kanser hastası bir arkadaşım var ve yine kanser hastası bir kız arkadası. Arkadaşımın ricası sokakta orda burda insanlara " Didem, İbrahim seni çok seviyor ve bir Ömür yanında " tarzında moral verici sözler söyletip videoya almak. Kızın yarın Dr randevusu varmış ve videolar bir iki gün içinde olursa çok mutlu olurum dedi. Ben bu iki insan için, Gülümsemeleri umutları için bişiler yapalım derim. Şöyle böyle yapın demene zaten gerek yok , eminim desteğiniz ile çok güzel sonuçlar ortaya çıkacak.bende sokakta orda burda insan çevirip yapıcam bişiler. Videoları svg.blg@hotmail.com adresine mail atmanızı rica ediyorum.
Snapy sende burdaysan koyunlu tavuklu video istiyorum
Şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
Çalışıyor olmasam yapardım iş yerinde yapabilecek konumda değilim ama desteğe ihtiyacı olan birine yapılacaksa arkadaşlar lütfen yardımsız bırakmayın.
-
hocam zora soktun beni bende çekmek istiyorum isterdim ama imkanım yok maalesef
-
hayko5 adlı üyeden alıntı
Çalışıyor olmasam yapardım iş yerinde yapabilecek konumda değilim ama desteğe ihtiyacı olan birine yapılacaksa arkadaşlar lütfen yardımsız bırakmayın.
Cumartesi teslim edicem videoları
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:05 ----------
snappy x adlı üyeden alıntı
hocam zora soktun beni bende çekmek istiyorum isterdim ama imkanım yok maalesef
Telefondan falan çekilse yeter. Amatör bi istek benimki. Canın Sağolsın
-
Cuma günü ayarlamaya çalışacağım İnşallah yardımcı olurum.
-
hayko5 adlı üyeden alıntı
Cuma günü ayarlamaya çalışacağım İnşallah yardımcı olurum.
Teşekkürler.
-
svgblg adlı üyeden alıntı
Cumartesi teslim edicem videoları
Ne kadar video çekici bir erkek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)