lifan discovery 150 lik modelini aldim merak edenler dusunenler sorabilir
lifan discovery 150 lik modelini aldim merak edenler dusunenler sorabilir
Ya şimdi pekte merak uyandıricak bi motor değil yanlış anlamada
Niye hevesini kırıyorsunuz abi adamın ?
Almış o heyecanla yazmış belki birilerine yardımcı olabilirim diye...
Belki ne safhalardan geçti alırken,aynı problemleri yaşamasın düşünen arkadaşlar diye uğraşıyor.. Ti ye almak başka,kırmak başka beyler...
10.000 € 'lık bir model alsa aman abi , yaman abi..
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan.. tekerin yere düz bassın, temkinli ol lütfen..
Kimsenin Hevesini Kırmaya Kimsenin Hakkı Yoktur,
Dostum hayırlı Olsun,
Dikatli Kullan,
Titreşim varmıdır?
Yakıtı ne kadardır?
servisinden memnunmusun?,
Dikkatli Kullan Ani Hareketlerden Kaçınmaya Çalış...
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesın kardesım
hayirli olsun kazasiz belasiz
edit:kuba cr1 almicakmiydin sen noldu da kararindan dondun ?
valla gördüm yorum yazamadım mücahit abi diyelim bellki abimsin ama yanlış anlasılmıcak bişey yok .. istersem mobilet alırım istersem mt 07 bu herkesin kendi bütcesine göre aldıgı motordur belkide o aldıgı lıdan marka motor ile senın zx7r dan aldıgın zevkten daha cok zevk almıyacagını nerden bilmiyorsun kusura bakmada ben cbr 125 aldım dıye mıllet tebrık edıp aman tekerın duz bassın allah kaza bela vermesın demedi ben gidip çin malı bişeyde alsaydım herkes dıcektı aynısı .
------
Tayip dicem gerçek adınmı senın :D takma kafana abimde olabilirsin :D :D :D abi hayırlı uğurlu olsun , allah kaza bela vermesin ,tekerın hep düz bassın hayırlı yolculuklar )
600rr alan adamın konusu 10 küsür sayfa oluyor, herkes abi götünü yalayım modunda. Burdaki arkadaşla neden dalga geçiliyor anlamış değilim. Ye kürküm ye diye boşa dememişler.
Biri tayyip biri mücahit illuminati oyunu olabilir
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin.
Hayirli olsun gule gule kullanin titiZ kullanınca bu motorlar kolay kolay eskimiyor benim çinli motor 1 yasinda 20 bine yaklasdi goren sifirmi diye soruyor motorunuzu sevin okşayin
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Hayırlı olsun kazasız belasız
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız sürüşler dilerim.
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesın
Hayırlı olsun motorun dikkatli kullan. Belli bir tecrübeden sonra bize yaz ne gibi olumlu ve olumsuz yönleri olduğu konusunda.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)