Hayırlı olsun. benzerlerine göre şekli daha güzel. Lastikleri de daha kalın sanki. İlk motosikletime benziyo
Hayırlı olsun. benzerlerine göre şekli daha güzel. Lastikleri de daha kalın sanki. İlk motosikletime benziyo
hayırlı olsun iyi günlerde sür, sana önerim ilk işin ön arka lastikleri bir güzel değiş, koruma demirinide takdır...
ek olarak discovery de güzeldir ama emisol alsaydın dahamı iyiydi?
kaça aldın, kaça patladı foto varmı?
Surda dönen muhabbete bak ya hayirli olsun kardesim kazasiz belasi
Tutkudur Motosiklet
incisözlük'te bir replik vardır; sözüm ona seviyeli, sosyete, entel takılma gayreti içinde olanlara "git ekşide takıl" gibisinden... Şimdi bu cevap veren ilk iki kişiye nereye s.ktir çekilir? Ben de forumda yeniyim, bilmiyorum.
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Bakma sen kimseye
isimden kaybetmiş,herkes ön yargılı filan.
çok teşekkür ettim abicim keşke herkez seinin gibi düşünse
Güle güle kullan Tayyip kardeş. Merak edenlere motosikletinin üçüncü tekerleğini gösterebilirsin. Kazasız belasız dikkatli sür.
öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin size kazalardan belalardan korusun hepinize çok teşekkür ettim benim amacım motor almayı düşünen biri belki ister yardımcı olurum, evet cr1 alacktım ama onlar sıfır degıldı bunnun sıfırı onun ıkıncı elıydı bende bunu sectım sıfır alıyım daha ıyı olur dedım
Motora gelince motor henuz bısey dıyemem 30 km yaptım tıtresım yok denılecek kadar azdan daha az öyle dıyım yanı yok gıbı bısey fıyat olarak olsun guzel motor ve 187 boyum var 82 kıloyum motor altıma oturdu dıyebılırım buyuk motor yanı kucuk bıse degıl yenı baslayan ogrencı butçesı sınırlı alabılrıler yanı cok mahkul fiyata japona mapona 5-6 vermeye gerek yok adam akıllır kullanırsan hıcbısede olmaz adam akıllı kullanmasanda japonla bıyere varamassın iş sende biter abicim bırıne yardımcı olursam ne mutlu bana herkeze ıyı gunler hayırlı iftarlar
Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler....
Sinekleri görmezden gel.
motoru ardesen cağdas motordanmı aldın
Hayırlı olsun...
ya beyler cidden bi alkış hakediyosunuz mk biriniz diyoki kalkıp ilerde alacak adamda almiycak falan el seyiyle gerdege giricek adamin aklını bende kurcalarim adamin aldığı araca bok atmadik kalkıp saldırmaya hazır ne çok adam varmış soğutmayin insanı forumdan
Hayırlı olsun kardeşim . Bir iki de resim ekle istersen Görelim yakışıklı mı
yanlış anlaamayın ama merak edilcek motor değil kime göre değil öğrenci adam gidip rsv 4 mü alcak yada yeni başlayan bütçesi olmayan direk cbf ybbr cbr vs mı alması gerekiyor adam motor almış bi hevesle konu açıyor adamın motorunu resmen küçümser gibi merak edilcek bişey değil 1000 lik alsa yorumlar dökülmüştü şu forumda en sevmediğim şey motor küçümsemek
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)