Bu motorlardan sizce hangisi ?
Reklamlar
-
İyi günler arkadaşım motor almaya karar verdi bana bu modelleri söyledi bende foruma yazarım bakalım yorumlar neler olacak dedim bu siteye ve üyelerine çok güveniyorum bir aile ortamı adeta neyse çok uzatmadan modelleri ve fiyatları yazıyım
Honda CB 125 ACE - 3.950 TL
Honda CB 125 E - 4.950 TL
Honda Spacy 110 - 5.450 TL
Honda Fizy - 4.550 TL
Honda Wing Go - 4.000 TL
Evet modeller ve fiyatlar bunlar siz olsanız bunlardan hangisini alırdınız modellerin tarz ve tür olarak çok farklı olduğunu biliyorum herkes bilgisine zevkine göre cevaplarsa sevinirim iyi forumlar hayırlı ramazanlar..
Reklamlar
-
Benim Spacy'ye verecek bu kadar param olsa, düşünmeden gider yine YBR alırdım Ama ihtiyaç farklıdır, scooter seviliyordur, bagajı olsun isteniyordur, o zaman bilemem. Şu an açıkçası pazarlık yapılmazsa, hiçbir aletin kendi fiyatını hak etmiyor.(bizimkiler üzerini tamamlamasa ikinci el alacaktım YBR'yi de)
-
hakikiteker adlı üyeden alıntı
Benim Spacy'ye verecek bu kadar param olsa, düşünmeden gider yine YBR alırdım
Ama ihtiyaç farklıdır, scooter seviliyordur, bagajı olsun isteniyordur, o zaman bilemem. Şu an açıkçası pazarlık yapılmazsa, hiçbir aletin kendi fiyatını hak etmiyor.(bizimkiler üzerini tamamlamasa ikinci el alacaktım YBR'yi de)
haklısınız fiyatlar bunu hakketmiyor pazarlık edilmeden bi yere varılmıyor anca o zaman gerçek değerine biraz daha yakın oluyor peki bunlar seceneğiniz olsa hangisini seçerdiniz
-
huseyin1650 adlı üyeden alıntı
haklısınız fiyatlar bunu hakketmiyor pazarlık edilmeden bi yere varılmıyor anca o zaman gerçek değerine biraz daha yakın oluyor peki bunlar seceneğiniz olsa hangisini seçerdiniz
kişiye göre değişir ben seçecek olsam direk cb 125 e seçerdim. scooter sevmiyorum çünkü. ace de çok dandirik duruyor.
-
Moderatör
Zaruriyetten CB125E diyorum.
-
ace yi kafandan atmanı tavsiye ederim ben CB125e kullanıcısıyım 90'a kadar hız bana yeter diyorsan kullanışı kolay ve çok kıvrak bir motor teknik olarak anlatmama gerek yok honda sonuçta, ybr 125 ya da cb 125e sana çok tecrübe kazandırır diye düşünüyorum..
-
ybr 125 kafa tasarımı daha güzel küçük olduğundan beyaz alınmasında fayda var...
açıkcası paylaştığın motorların görsellerine baktım ama "bence" güzel değiller. bu arada eğitimde ace 125 kullanmıştım, rahat motor kolay motor ama almak akıl karı değil. aletin canı yok. devir yükseldiğinde çok fena titriyor. küçük cc motorlarda yüksek devirde titreme kaçınılmaz evet haklısın ama ace daha fazla titreme yaptı gibi gelmişti.
eğer bütçen müsait ise ybr 125 esd almak daha mantıklı sanki.
ist/fatihte bir hanım motorcu arkadaşta var ybr125, beyaz almış. şahsen tanımıyorum kendisini sabahları işe gidip gelirken motorunu görüyorum park halinde. kırmızılı beyazlı birde kaskı var. motorunda maşallahı var ne zaman görsem pırıl pırıl hanım kızımız hem motora çok temiz bakıyor hemde temizliği sayesinde motor kendine baktırıyor.
-
Dediğim gibi ybr seçerdim ama illa bunların arasından olacaksa cb125e derim.
-
Mardin İl Temsilcisi
cb 12E al hem şekil motor bilin mi ?
-
08 Temmuz 2015, 11:45
-
08 Temmuz 2015, 11:51
Moderatör
Seko adlı üyeden alıntı
Maalesef hiçbirisi...
-
08 Temmuz 2015, 11:55
hakikiteker adlı üyeden alıntı
Dediğim gibi ybr seçerdim ama illa bunların arasından olacaksa cb125e derim.
5.195 Tl diye gördüm ybr 125 esd doğrumudur ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
leopessia adlı üyeden alıntı
bazıları 125 bazıları esd yazmış ikisi aynı ürün sanırım
-
08 Temmuz 2015, 22:01
huseyin1650 adlı üyeden alıntı
5.195 Tl diye gördüm ybr 125 esd doğrumudur ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
bazıları 125 bazıları esd yazmış ikisi aynı ürün sanırım
Pazarlıkla doğrudur, yebere denilip geçilir genelde 125 bile denmez
Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)