Pcx i satinca ciplak kalmis gibi hissettim kendimi
Sehir ici kullanim icin sifir scooter tavsiye verin lutfen.butce max 4 bin
Ekipmalarim duruyor.
Ilgilenen herkese simdiden tesekkurler
Hayirli sahurlar
Pcx i satinca ciplak kalmis gibi hissettim kendimi
Sehir ici kullanim icin sifir scooter tavsiye verin lutfen.butce max 4 bin
Ekipmalarim duruyor.
Ilgilenen herkese simdiden tesekkurler
Hayirli sahurlar
Dylan 39000 km de 3700 diyor :s
ben izmirde 2 yıl fiddle kullandım sana da önerebilirim tabi motor pcx gibi değil titreşimi var arka freni kampana eminim pcx kadar güzel değildir frenlemesi ama yine de memnun olduğum için dün 2.fiddle ımı aldım.
Değerlendirmeni öneririm şekli itibariyle vespa seviyorsan eğer keyifle kullanabileceğin bir alettir. çiğliden çıkıp karaburuna gidip dönüyordum hava soğutmalı olmasına rağmen bana mısın demiyordu.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Sehir ici kullanicam zaten. Sehir disi icin yilbasina dogru bisiy alicam ins.
Bütçeyi biraz aşar belki ama al bi Agility 125 tertemiz tadından yenmez : )
Az bi para daha katarsan Honda Fizy 125, Yamaha Cygnus L gibi modeller var. Çinli scooterlarla karşılaştırılamayacak kadar kaliteli.
4.500 5.500 bandinda saglam motorlar var aslinda.ama ayagimi yerden kesecek masraf cikarmayacak bisey bakiyorum.
O paralara olmaz derseniz mecbur citayi yukseltcez
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------
Bisan mondial tarzi bisiy alsam basim agrir mi
Pcx ten sonra mondialden memnun kalmayacagini dusunuyorum. Tavsiyem spacy AMA kuryeden cikmamis temizini bulmak cok zor malum paket servis tarafindan cok kullaniliyor.
2. El fiyatlari ucmus yav sifirindan fazla isteyen var
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------
Tvs pep nasildir sizce
Yamaha Cygnus L. 4000'den biraz yüksekti sanırım. Gayet güzel motor.
Kymco super8 okudugum forumlardaki yorumları ve görüntüsüyle gerçekten güzel
yeni motorumu aldim. fazlaliktan dolayi scooterimi satiyorum gereksiz otopark parasi vermekten bunaldim. dusunursen ozelden msj at ayrintili aciklayabilirim. bobcat 150. 3000 km de . hatasiz carbon kaplamali. yag sogutmali. on arka disk fren. cok seri ve atak bir scooter.
NASIL BAKARSAN OYLE GORURSUN...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)