A2 Ehliyet hakkında [2015 Yılı için]
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar ben bu sene 31.08.2015 yılında yaşımı dolduruyorum ondan sonraki hafta yazılmayı düşünüyorum şimdi soracağım size yeni çıkan yasalar gereği bu sene de geçerli mi yani ben şimdi bu eylülde yazılacaksam yazılamayacakmıyım bunun hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim. iyi günler iyi ramazanlar...
Reklamlar
-
Moderatör
Bi arama yapsanda yeni ehliyet yasasi diye biraz okusan ?
-
Ya okudum biraz da yinede aklımda soru işaretleri kaldı sizde kısa bir cümle ile açıklarsanız aklımdaki soru işaretleri gitmiş olacak sonuçta belli bir miktarda ücret vereceğiz ona göre bir birikim yapayım istiyorum .
-
Dostum sen 9. ayda ehliyet almaya hak kazanıyorsun.Yani eylül ayı.Ehliyet yazılı sınavı, 10 Ekimde bu döneme kayıt olursun,dersini alırsın önceden.Direksiyon sınavında ay sonu olur.1 hafta sonra dosyan elinde olur.Yani kasım 9 gibi ehliyetini çıkarabilirsin.Böylece eski kanuna tabi oluyorsun diye biliyorum.Ben ehliyetimi yeni aldım bi kaç ay oldu.Kazanılmış hak ortaya çıkıyor.Aksine bir şey varsa bilemeyeceğim.Daha sağlam bilgiyi sürücü kursalarına sorabilirsin.
-
mertorun123 adlı üyeden alıntı
Ya okudum biraz da yinede aklımda soru işaretleri kaldı sizde kısa bir cümle ile açıklarsanız aklımdaki soru işaretleri gitmiş olacak sonuçta belli bir miktarda ücret vereceğiz ona göre bir birikim yapayım istiyorum .
500 lirayi kafadan cikar (tanidik yerse) 130 tlde karakola vericeksin kazanirsan kart ucreti olarak
-
karadenizz adlı üyeden alıntı
Dostum sen 9. ayda ehliyet almaya hak kazanıyorsun.Yani eylül ayı.Ehliyet yazılı sınavı, 10 Ekimde bu döneme kayıt olursun,dersini alırsın önceden.Direksiyon sınavında ay sonu olur.1 hafta sonra dosyan elinde olur.Yani kasım 9 gibi ehliyetini çıkarabilirsin.Böylece eski kanuna tabi oluyorsun diye biliyorum.Ben ehliyetimi yeni aldım bi kaç ay oldu.Kazanılmış hak ortaya çıkıyor.Aksine bir şey varsa bilemeyeceğim.Daha sağlam bilgiyi sürücü kursalarına sorabilirsin.
Çok teşekkürler o zaman hazırlanalım şimdiden değil mi
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------
seta34 adlı üyeden alıntı
500 lirayi kafadan cikar (tanidik yerse) 130 tlde karakola vericeksin kazanirsan kart ucreti olarak
Tanıdıklar var o sıkıntı değil onu hallederiz . Tek sıkıntı bu senede ehliyet alabiliyoruzmu onu gerekli açıklamayı yapmış arkadaş sağ ol ücreti belirttiğin içinde
-
alırsın yazıl sen dırek fıyatlarda ortalama 300 450 arası fazla para verme
-
Surucu kursuna sorsaydin burda ki cevaplardan daha kesin bir cevap alirdin
-
Buarada yasin dodugu gibi git kaydini yaptir nenim yasim doldugu gibi gitmeme ragmen evraklari tamamlam iki gun surdu bi gittim dolmus kontrnjanlar agustosa atti senide 2016ya atmasin iiem evraklarini simdiden ayarla git sor neler iyolar fotograf ogrenim belgesi nufus cuzdani saglik raporu bunlari falan ayarla sonra tuttugu gun kaydini yaptir dostum.
-
09 Temmuz 2015, 22:18
MotoGlock adlı üyeden alıntı
Buarada yasin dodugu gibi git kaydini yaptir nenim yasim doldugu gibi gitmeme ragmen evraklari tamamlam iki gun surdu bi gittim dolmus kontrnjanlar agustosa atti senide 2016ya atmasin iiem evraklarini simdiden ayarla git sor neler iyolar fotograf ogrenim belgesi nufus cuzdani saglik raporu bunlari falan ayarla sonra tuttugu gun kaydini yaptir dostum.
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum hemen evrakları hazırlayacağım şu stajyer saçmalığına kalmamak istiyorum o yüzden bir an önce ehliyetimi almak istiyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)