Hala alisamadiniz su forumun guzel insanlarinin geyik muhabbetine medeniyet kasmaymiss peeh bee
Hala alisamadiniz su forumun guzel insanlarinin geyik muhabbetine medeniyet kasmaymiss peeh bee
Oooo bayanlı PCX !!! Severim...
Ben de hep yolda görüyorum PCX'li bayan ama forunda görürseniz bana da haber verin
Hakaret etmek başka, geyik yapmak çok başka. Yazılanları dikkatlice okursan farkı anlayabilirsin.
Pcx'li bayanın abisi burada.
Pcx'li bayanın Babasıda burada.
pcx'li bayanın amcasıda geldi.
Allah rahmet eylesin, PCX'li bayan öldü.
Honda bayisine gidip Pcx'li bayan var mı dedim, bijon anahtarıyla kovaladılar:(
Bu kadın da burda mı acaba ? Belki burda bir yerlerde motorcu kadın vardır. Onu burdan tebrik ediyorum çok çok güzel motor,motora yaslanışı daha güzel çok hayranlıkla tebrik ediyorum.Çok motorcu bir kadın kişke benimde olsa
arkadaşlar daha yaratıcı espiriler bekliyorum size güveniyorumşaka bir yana bende motosikletli bayan görünce hoşuma gidiyor
haftada bir şöyle başlıklar açılsa sitelerin online sayısı düşmezdi
Dün gece hiç tanıöadığım bir pcx'liye sırf sultangazideki bayan motorcuya benziyor diye usulca sokulup gazlıyozmu dedim
usta bi daha o kızı gördüğünde git konuş bence, forumdan bulsan da sana cevap vereceğini sanmıyorum.
Dünden beri reyzingimle sultangazide dolaşıyorum pcxli bayana belki denk gelir 2 gazlarım diye ama yok yer yarıldı içine girdi
Moderatör arkadaşlar dan rica ediyorum lütfen bu topiki sürüş teknikleri bölümünün en başına çaksınlar
Mirim bize motorcu sürüşüne nasıl hasta olunur, öğretti....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)