Onların amacı senin gibileri hayatta tutmak ama bunu anlayacak kafa olmadığı için kask takmaya da ihtiyaç duymaman normal
Onların amacı senin gibileri hayatta tutmak ama bunu anlayacak kafa olmadığı için kask takmaya da ihtiyaç duymaman normal
altındaki motorla kaçabileceğini söylemişsin,keşke kaçmayı deneseydin bi temiz dayak yerdin,o zaman belki kafan çalışırdı Senin gibi apaçiler yüzünden insanlar tüm motorculara cephe alıyor ya en çok ona sinir oluyorum.Haylperest apaçi seni
Mobil den giriyorum o yuzden gec farkettim.
iki dakika önce "boş değildim, silah çekti" mevzusuna "Apaçi muhabbeti" yazdım çıktım. Şimdi bir iki sayacaktim ama baktım aynı eleman. Şimdi diyorum ki:
Sana ehliyet verenin Allah belasını versin!
112ciyiz
Uyarmışlar biz kerizmiyiz bu sıcakta kask takıyoruz hadi ceza ödenir ama 10 metrede olsa gökten meteor düşmeyeceği ne malum.Canınızı düşünün azcık
kulağına küpe olur bundan sonra kasksız sürmez, kurallara uyarsın inşallah
nerde o????
çekilin iki tane de ben çakayim suna.
Bu mu yani olay? Bir tane kask takmamış polis fotosu ile kendini aklamaya mı çalışıyorsun?
Gölde ve denizde balık avına çıkarız. Normalden ufakları ya da yemeyeceğimizi geri bırakırız. Göle ve denize salarken "büyü'de gel deriz."
Kasksiz surmuyom zaten kardes arkada sepet yok kardesime surup aldim kaskin icine koydum ipinden taktim arkadaki demire yazacam dedi yaz dedim bende
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
Babanimi savunuyon ben kendime hakliyim demiyomki zaten kotuye kotu olacaksin iyiye iyi bu devirde senin gibiler cok nasil olsa bu ulkede herkes isini guzel duzgun yapiyo herkes guzel yasiyo her iste heryerde bi isini iyi yapan vardir bide kotu yapan dunya boyle iyilerin kotulerin dunyasi bi iyilik yapip kazananlar bide kotuluk
13-15 yaş dıyosun da, hangi 13 yaşında cocugun motoru var allah askına.
Motora gerekmi var buraya girmek icin olanida konusuyo olmayanida bilenide bilmeyenide yunuslardan kacarim yakalayamazlar diyom adam onlarin altindaki motorla seninki birmi o makineyi surenle benim surusum birmi onu bilmiyo
Olayın haklılık boyutunu falan bırakıp birşey soracağım. Kardeş sen hiç yunusların motosikletli kovalamasına şahit oldun mu birebir ? Öyle ara sokaklara girmekle araç aralarından geçmekle yırtabileceğini sanma. Senin motosikletin ile onların motosikletleri arasındaki güç farkını saymıyorum bile. Adam gözümün önünde Varadero gibi ağır ve büyük motosikleti mobilet gibi kullandı.
O yüzden kırmızı hapı iç ve gerçek hayata dön
Bence çok haklısın kardeşim tüm suç o pis adi polislerin.
Neticede, yazarken nokta kullanmayı bile bilmeyen/beceremeyen/önemsemeyen, polisten kaçmaya çabalayacak kadar kuralları hiçe sayan bir de üstüne kendini haklı sanan adama ehliyet verip aramıza trafiğe salıyorlar. Tüm suç onların cidden.
arkadaşlar bırakın bi hata etmiş açmış bu konuyu baskı yapmaya gerek yok kendi hatasını birgün görür elbet
Kendi hatasını gördüğünde hayatta olur mu acaba. Kasktan bahsediyoruz. Sırası gelmişken yazmak istedim. Kask polis için değil kendimiz için takılır. 25 tl lik kaskı kask diye alanlara da ceza yazılmalı aslında. Yarım metreden yere bıraktığınızda karpuz gibi ayrılan kaskın kafanızda iken ayrıldığını düşünür musunuz arkadaşlar.
tvs apache ve polisten kaçmak.Hemide sürüş farkıyla.Senin sürüşün kazadan başka birşey getirmez.Kaçarken kaza yapsan o adamın umrunda olmazsın.Raporunu tutar ambulansı çağırır gider.Sende egonu tatmin etmek isterken ya ölürsün ya sakat kalırsın.Kısacası ne yaparsan kendine.Burda sana yazanlarda biz söylemiştik der geçer.Umarım kaza yapmadan büyük bir ceza yersinde cayarsın bu tavırlarından.Yoksa işin zor
Bu konuyu ve bunun gibi saçma sapan küfürler içinde,seviyesizce açılan konularla yazılan mesajlarla forumdan soğuttunuz insanları !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)