Ah bide çakaydın ağızlarının ortasına birer tane..dimi,anitini dikerdik bi yerlere...
Deliganlinin hassiii diye...
Şu anda polis goren masum motorcunun klavye delikanliligini okuyoruz....
Ah bide çakaydın ağızlarının ortasına birer tane..dimi,anitini dikerdik bi yerlere...
Deliganlinin hassiii diye...
Şu anda polis goren masum motorcunun klavye delikanliligini okuyoruz....
Ödeyeceksin Afiyet olsun
Aslında , Yunus da olsa başka bir polis de olsa trafik polisi gibi ceza yazabiliyorlar. Burada ben sizi tınlamıyorum gibi davrandın için adamlar tınlayacağın Polise götürmüş, yani sana yine dost gibi davranmışlar o kaskı tak demelerine bile gerek olmadan cezayı alabilirdin.
İstediğin kadar imzanı yanlış at motorun ismi yanlış yazılsın cezanı ödersin.
Tüm yorumları tek tek okudum çok güldüm yorumlar çok iyi bana gerek kalmamış geç kaldım demekki :D
Biri cacık yapsın şundan diycem de, o da olmaz bu hıyardan.
Sayın forum yöneticileri bu elemanın banlanmaması için sebep ne ? Memura hakaret + kekoluk + forum düzenini bozmaktan haketti bence :D
Benim bildigim yunuslar ceza yazabilme yetkisine sahip.
Ben biliyorum bu filmi, adam tam yunusa kafa göz dalacakken derinden gelen bir ses "oğlum hadi git yerine yat" dedi ve film bitti.
bu arkadaşa forum olarak çok yükleniyoruz :D
Kekolayzırlar birliği kurulup arkadaşa destek çıkılsın istiyorum.
Yolda giderken kafanı yere sürt kaskın ne olduğunu daha iyi anlarsın burun çene yüz off of
motor ismi- kullanıcı profili uyuyor.
Hergün trafikte senin gibi moronları gördükçe ben üzülüyorum sen ve senin gibilerle aynı havayı soluduğumdan
Senin bahsettiğin yunuslar trafiğin yoğun olduğu saatlerde aralara çok giremiyorum diye kaç kez takip et diye işaret edip trafiğin rahatladığı yere kadar takip edebileceğim hızlarda seyredip beni sıkıntıdan kurtardı ilk motor kullanmaya başladığımda bir bilsen.
İlk defa yol tarifi istediğim polis yunustu, ve ehliyetim de yoktu. İnsan gibi durumumu söyledim, yol tarif edip gittiler.
12 yıldır trafikteyim, 1 kez park cezası bir kez de hız cezası yedim. Polis eksiği gediği olmayan, kullandığı vasıtayı insan gibi kullanan kimseye ceza yazmaz, yazmak için uğraşmaz. Ceza yazılacak o kadar apaçi var ki senin gibi, bize sıra gelmez.
Biz diyoruz 50 mt.lik meafedeki bakkala bile gitseniz Full ekipman giyin, adamlar Topcase niyetine eşya doldurmak için kask kullanıyorlar. Sonra polis kötü, polis öcü, polis tü, polis kaka...
-Hadi ordan
Sezer kardeşim olayı anlatma şeklin hiç hoş değil! Haksız konumdasın. Birde burda yorum yazan arkadaşlar sizden ricam daha yapıcı yorumlar yazın!Kırıcı olmayın ALLAH rızası için örnek olun.
Moderatör kardeşim bu forumda insanların birbirlerine ve başkalarına hakaret etmesine müsade etmeyin.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
vallahi hem okudum hemde yunusları taktir ettim. uyardıktan sonra arkalarına bakıyorlarmış demekki.
kardeşim sende motoru bir süre kullanma trafik nedir araçlar nasıl hareket eder falan ordan başla tekrar egitime.
cezayı ödemezsen ne olur soruna birtek cevap vermek istiyorum. cezayı ödemezsen ödemedigin gün kadar faiz yersin. birikir birikir. sonra satış yapmak istediginde yada muayeneye gittiginde kardeşim cezan var git şunu öde gel derler.
Sen devletin yunusuna, nasıl karı gibi trafiğe şikayet etti diyebiliyorsun? ne kadar edepsiz bir insansın.
versinler sana cezayı. az bile. motorun kadar apaçisin.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)