adminlerin işine karışmak gibi olmasın ama bence bu adama kekolardan sorumlu moderetör ünvanı verilmeli kekoluk yaptıkları zaman tespit etsinler bizde ona göre davranalım
adminlerin işine karışmak gibi olmasın ama bence bu adama kekolardan sorumlu moderetör ünvanı verilmeli kekoluk yaptıkları zaman tespit etsinler bizde ona göre davranalım
Kask takmayan bizden değildir . !
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Allah bin kere razı olsun o yunuslardan Umarım şu cezalar artar da sizin gibi apaçiler neslini tüketir Yalnız en komik bölümü bir iş yaptıkları yok kısmı olmuş
adam uçmuş
"unlu formanın altında" derken? Sanki üniforma dermiş gibi ama idrak edemedim tam olarak.
Şu açtığın konu bile Anlamsız adamlar senin hayatını kurtarmış bide kin tutuyorsun
Ben ilk defa bi polisle boyle bise yasadim hem korkak hem illa yazacam diyo sozunun arkasinda duramiyo ehliyetsizken cok cevirdiler durdurdular adam gibi helietim yok dedim kask evde evde unuttum diyodum kackere motorlu trafik polisinde hic biri boyle yapmadi beni yolun ortasinda durduruyo murduruyo o kadar insanin icinde trafik polisinin yanina goturuyo iftara gec kaldim nabiyim yaziyosan yaz dedim bastim beni kari gibi trafik polisine sikayet etmesi korkakca ben orda basip gitmedim giderdimde beni kimsede yakaliyamazdi ben insan gibi durdum ne istiyo bunlar diye ehliyetimi ruhsatimi verdim ibnelik yaptilar istedikleri kadar yazsinlar ben paraya deger vermem deger verinide sevmem parasindan korksam orda durur kaskimi takardim bi sekilde ehliyetsizken bi keresi denk geldi kaski tam kafama oturtmadan takmistim durdurdular gene motordan indin ruhsat ehliyet dedi ehliyet yok dedim emniyette oyle duyunca hemen bu kask boylemi takiliyo yarram dedi en cokta ondan kil oldum yunuslara ehliyeti aldiktan sonrada kendi icimden diyodum bi yunus ciksada bise deseler simdi onlar bana ceza yazamaz diyodum nerden bilim boyle karilik yapicagini ben herseyi erken anliyom yasiyom bu sekilde iyiside var kotusude kotuye kotu olacan iyiye iyi trafik polislerine 2 kisiler ikiside kari gibi suna bi ceza yazarmisin diyo adamda bunlarda biz bile korkuyoz diyo hemen yaziyo korkulcak biri varsa oda allah dedim bida boyle artislik yapma kaskini tak git dedi gene takmadim sirf gicikligina koydum gittim
Ulan altında var gariban tvs apache nereye kaçıp gidiyosun iblis? adam en kötü bmw f 650gs kullanıyor, şakamısın? Adam işini yapıyor diye karı mı oldu? Adam sen kaza yapıpta beynin dağılmasın diye seni uyarıyor, iyiliğini istiyor yani. Direkte götürebilirdi seni trafik polislerine. Ama nerden bilsin koruma gereği duyacağın bir beynin olmadığını. İşiniz gücünüz artislik zaten başka bir numaranız yok, kendini bir keser sapı sanıyor kalemtraş. Asarım keserim ayakları, ayy yerim ya gel kucağıma.
Herseyi paraya baglamayin yasamadan etmeden bilmeden konusmayin kask takmayan hayvanmi takmadim evime geldim kaderimizde varsa olursek oluruz kaskin icinde bile ben onlar kotu ben iyiym demiyom gectim takmadim sanki ben kaciyomusum gibi davranislari deli etti kacsaydim keske dedim onlar kendilerine yediremiyor sizde burdan bos keseden ehliyet ruhsat istiyo adam gibi veriyoz ibnelik yapiyo herkes bizden korkuyo saniyolar ben size bin tane kasksiz yunus polisi trafik polisi fotosu atarim hic takmiyom demedim basimdan gecti anlattim ister benim gibi yapin ister abi yapma etme felan diyin size kalmis bise kekoyla ne alakasi var sizin gibi bilgisayar basinda surmuyoz motoru gerceklerini caddeleri anlatiyom 7 24 motorun ustundeyim nerdeyse ben sizin yazdiklarindan biseler cikarmaya calisiyom sizde beni anlarsiniz bi gun sizede dayarlar insallah sizde benim gibi takmzsiniz
Ahh ah amerika gibi en ufak cezada bile psikolojik değerlendirme ve mahkemeye çıkartma yapsalar ya.. Aslında tazer da olsa iyi oludu mis gibi kızarmış et kokusu..
Benim üzüldüğüm nokta bu forumlarda o kadar hatalı olupta kendini haklı gören insan varki. Biz bu memlekette nasıl düzgün yaşamaya başlayacağız çok merak ediyorum. İşini yapan yunuslara bile laf edebiliyorsun utanmadan ve kendini haklı görerek. Hadi yaptığın hatadan utanmadın ve yüzün kızarmadı birde utanmadan nasıl burada konu açabildin ben onu merak ediyorum.
7/24 motosiklet kullanıyorsun ve ehliyeti de yeni aldın. O da çok ilginç bir durum.
Ama bence senin evde canın sıkılıyor ve boş boş alakasız konular açıp milleti kekliyorsun. Milletten laf yemek gibi bir zevk alma olayı var sende. Merakla birdahaki çok saçma konunu bejkiyorum. Düşün taşın yeni bir macera bul bakalım kendine.
senin gibiler yanımdan geçerken enseye tokatı yapıştırıyorum süper ceza oluyor. :D
kask tak kask diyorum akıllanmazsa gördüğüm yerde bir daha vuruyorum şaplağı ancak yerine geliyor beyin.
Virgul de kask kadar yararlidir.
Lan sen nası bi kukilettasın :D Taşak mı geçiyon bizle.Karı gibi trafik polisine şikayet etti diyor.Bide korkmuş yunus bundan gerçek misin hakikaten.Sen onu bunu bırakta şu zihniyetini bi değiştir.Gerçek dünyaya dön.
Yeni ehliyet sisteminde bu ve benzeri düşünceleri olan arkadaşlara daha az raslayacağız. Çünkü sistemde varolmaları çok zor.
Bu çocuk hala kanun ve polis ne demek bilmiyor. Kankası sanıyor onları.
Onlar kankan değil düzen koruyucular. Senin gibi toplum düzenini ihlal edenleri uyarmak ve kanunlar nezdinde cezalandırmak veya hakim karşısına çıkarmak gibi asli görevleri olan insanlar.
Görevlerini yapan insanları karı olmakla suçlaman zaten senin angara bebesi değil angarali bir p.. olduğunu gösterir.
Umarım kısa zamanda ıslah olur topluma kazandırılırsın.
Bende nerde motosiklet cevirmesi gorsem seviniyorum ozellikle duriyim mi die isaret ediorm, genelde devam et diolar bana. islerini yapsinlar tabikide...
Allah cümlemize sabır versin !
Bu da farklı bir trolleme yöntemi olsa gerek ... Motorla yunustan kaçmalar, memura "karı gibi" demeler. Çocukluğumdan beri bu lafa gıcığımdır, keşke kaçsaydın da seni 2 yunus memure yakalasaydı...
klavyenize parmağınıza yazık yorulmayın bence !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)