Hareket halindeyken stop edip, akabinde kitlenip üstündekinin kaburgalarını kırmasına vesile olan alet değil mi bu Bajaj? Yemişim parça fiyatını. Ağız burun dağıldıktan sonra parçası ucuz olsa kaç yazar?
Hareket halindeyken stop edip, akabinde kitlenip üstündekinin kaburgalarını kırmasına vesile olan alet değil mi bu Bajaj? Yemişim parça fiyatını. Ağız burun dağıldıktan sonra parçası ucuz olsa kaç yazar?
Soruma cevap verir misin? Wolf, 13 bin TL olduğundan beri kaç adet sattı?
Pulsar'ı, neredeyse 2 katı fiyatına satılan bir motorla kıyaslamak ne derece mantıklı?
Madem wolf bu kadar iyi, o zaman inazuma duke veya aynı fiyat aralığında bir motorla kıyaslar mısın?
Her motor kendine göre iyidir/kötüdür. Pulsar kullanmıyorum, aynı zamanda beğenmiyorum da. Zırıldıyor alet yalan değil. Ama wolfe de o parayı vermem. Sıfırı 13 bin TL olan motoru 4 bin TL altına alırsam, o motordan şüphe ederim. (Zam falan deme, her motorun sıfırı zamlandığında ikinci eli de zamlanır.)
Kısacası amacım ne wolfü, ne pulsarı yargılamak. Sadece şu fanatikliğinizden bıktım.
Fanatiklik konusu pulsarcılarda daha fazla kardeşim, orjinal liastiklerini bile öven var sen düşün, titriyor ama olsun zevk alıyorum ben diyen var :D wolf 13 bin tl etmez haklısın, inazumayla kıyasla dersen,
250 cc'de en az yakan motor wolf, rahatlık konusunda inazuma, agresiflik wolf, daha iyi gidiyor, ama inazumanın da fiyatlar ortada şimdi uçmuş gidiyor, ben 7bin tl'ye almıştım geçen sene, düşününce pulsar da alabilirdim ama iyiki almamışım diyorum zira, 28bin km sıfır sorun, yedek parçası pahalı inazuma gibi, wolf'ün T3 modeli türkiyeye gelse naked konusunda diğerlerini daha bi güzel dövecek de gelmiyo işte.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)