Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

2015 Model Bajaj Pulsar Farkları

REKLAM ALANI
    mozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 / CRF 250 L
    Hareket halindeyken stop edip, akabinde kitlenip üstündekinin kaburgalarını kırmasına vesile olan alet değil mi bu Bajaj? Yemişim parça fiyatını. Ağız burun dağıldıktan sonra parçası ucuz olsa kaç yazar?
    abeciMotoru bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Alıntı Mexico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Wolf ile illa motor kiyaslamak istiyorsan bir ara duke 200 e veya inazumaya bin. Yada binme bosver bir daha wolfe binmek istemeyebilirsin.
    Ha birde wolf 13 bin tl oldugu zamandan beri kac tane satilmis acaba? Bu kadar fanatik olma. Pulsar fiyat-performans olarak su an en iyisi.
    Wolf ile inazumayı kullanarak hakkaniyetli bi şekilde kıyasladım ben merak etme, pulsarın esamesi okunmaz bu cc'de.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Wolf ile inazumayı kullanarak hakkaniyetli bi şekilde kıyasladım ben merak etme, pulsarın esamesi okunmaz bu cc'de.
    Soruma cevap verir misin? Wolf, 13 bin TL olduğundan beri kaç adet sattı?
    Pulsar'ı, neredeyse 2 katı fiyatına satılan bir motorla kıyaslamak ne derece mantıklı?
    Madem wolf bu kadar iyi, o zaman inazuma duke veya aynı fiyat aralığında bir motorla kıyaslar mısın?
    Her motor kendine göre iyidir/kötüdür. Pulsar kullanmıyorum, aynı zamanda beğenmiyorum da. Zırıldıyor alet yalan değil. Ama wolfe de o parayı vermem. Sıfırı 13 bin TL olan motoru 4 bin TL altına alırsam, o motordan şüphe ederim. (Zam falan deme, her motorun sıfırı zamlandığında ikinci eli de zamlanır.)

Kısacası amacım ne wolfü, ne pulsarı yargılamak. Sadece şu fanatikliğinizden bıktım.
    Onurhan D ve kdiner bunu beğendiler.

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Alıntı Mexico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Soruma cevap verir misin? Wolf, 13 bin TL olduğundan beri kaç adet sattı?
    Pulsar'ı, neredeyse 2 katı fiyatına satılan bir motorla kıyaslamak ne derece mantıklı?
    Madem wolf bu kadar iyi, o zaman inazuma duke veya aynı fiyat aralığında bir motorla kıyaslar mısın?
    Her motor kendine göre iyidir/kötüdür. Pulsar kullanmıyorum, aynı zamanda beğenmiyorum da. Zırıldıyor alet yalan değil. Ama wolfe de o parayı vermem. Sıfırı 13 bin TL olan motoru 4 bin TL altına alırsam, o motordan şüphe ederim. (Zam falan deme, her motorun sıfırı zamlandığında ikinci eli de zamlanır.)

Kısacası amacım ne wolfü, ne pulsarı yargılamak. Sadece şu fanatikliğinizden bıktım.
    Fanatiklik konusu pulsarcılarda daha fazla kardeşim, orjinal liastiklerini bile öven var sen düşün, titriyor ama olsun zevk alıyorum ben diyen var :D wolf 13 bin tl etmez haklısın, inazumayla kıyasla dersen,
    250 cc'de en az yakan motor wolf, rahatlık konusunda inazuma, agresiflik wolf, daha iyi gidiyor, ama inazumanın da fiyatlar ortada şimdi uçmuş gidiyor, ben 7bin tl'ye almıştım geçen sene, düşününce pulsar da alabilirdim ama iyiki almamışım diyorum zira, 28bin km sıfır sorun, yedek parçası pahalı inazuma gibi, wolf'ün T3 modeli türkiyeye gelse naked konusunda diğerlerini daha bi güzel dövecek de gelmiyo işte.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)