Kamyon Şöförüne ceza yazdırdım ama nasıl?
Reklamlar
-
Arkadaşlar Merhaba,
geçtiğimi cuma günü pazartekkedeki shell istasyonundan benzinimi aldım tam çıkıyorum (bilen arkadaşlar bilir orda genellikle tersten gelen çok araç var) topkapı tarafına doğru park halindeki aracın arkasından bir kamyon geldi ters yönden tam tekerin dibinde kaydırarak durdum. boy uzun olduğu için motoru devirmedim ve orda çıldırdım adama bağrıyorum çağırıyorum ediyorum baktım kaçmaya çalıştı benzinliğe girdi tam köşede polis arabası var gitti dedim böyle böyle ben bu adamdan şikayetçiyim polisler geldi kamyoncuyu benzin istasyonunda bekletti. aradık trafikçiler gelip onlar ceza yazacakmış neyse böyle tam iftar saatine geliyor abi bekle bekle kimse yok adamların mesaisi bitti görev değişikliliği yaptılar hala kimseler yok bana diyorlar gel boşver ramazandır felan diye etraftanda adamlar geldi gel vazgeç ne olacak garibandır şöyledir böyledir diye ama ben inada bağladım yok dedim fotoğrafta çektim giderseniz sizi şikayet ederim dedim.. derken 1 saat 30 dk sonra civarı trafikçiler geldi ehliyet ruhsat benide kontrol ettiler orda yapıştırttım cezayı abi.. böyle bir anımdır.. bi daha olsun bi daha yaparım...
Reklamlar
-
Haklıyken inatçı olmak güzel bişey
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
helali hoş olsun. orda garibandır diyenler. gariban adam işgüzar olmaz. ters yöne girince garibanlığını mı kullanacakmış
-
aynen öyle dedim lan ölüyorum tekerin dibinde durmuşum yani nasıl bunu söyleyebiliyorsunuz dedim insan bunu söylerken utanır abi can bu can.. yemişim garibanı.. bizde garibanız ama kimsenin canına kast etmedik..
-
Garibanlıktan:
ehliyetsiz motosiklet kullananlar,
ikinci el araç alıp sigorta yaptırmadan gezenler,
Jip e binip muayene süresini geçirenler,
Yabancısıyım abi kusura bakma diyip iki ışıkta da kırmızıda geçenler....
Liste uzaaaarr gider.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
rebel_punto adlı üyeden alıntı
Garibanlıktan:
ehliyetsiz motosiklet kullananlar,
ikinci el araç alıp sigorta yaptırmadan gezenler,
Jip e binip muayene süresini geçirenler,
Yabancısıyım abi kusura bakma diyip iki ışıkta da kırmızıda geçenler....
Liste uzaaaarr gider.
kesinlikle ama kesinlikle katılıyorum...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)