Üniversiteye gidip gelmek için motosiklet önerisi 250cc 600cc arası öneri
-
selam arkadaşlar, besyo okumak için izmirden, sivasa geldim, büyük ihtimallede kazanıcam sivasta kalıcam, evden okula gitmek için kendime bi motosiklet alıcam, önerileri istiyorum 15bin tl'ye kadar racing motosiklet istiyorum 250cc ve 600cc olsun biraz şeklimizda olsun gerek hız gerek görüntü,zaten yeteri kadar alt cc kullandım bi arkadaşımızın dediği gibi 125cc basamağında çadır kurmaya gerek yok
Reklamlar
-
sivas ta hava izmir gibi değildir aklıma ilk gelen kaç ay motor sürülür acaba
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Hacı 600cc ye gerek yok, ögrenci adamsin bu kadar kasandra ya da gerek yok.. rc390 o da enn fazla.
-
Ninja 300 ve r25 arasında kalır, sonra kendi kendime yahu top speed, şekil olmak mesele değil ki lan der, gidip Duke 390 alırdım
-
sivasta motora bineceğin en fazla 5 ay bunu da yaz kenara
-
-
Moderatör
Okula gitmek için 600 CC yetmez kardeş, 1.300 düşünmelisin.
Yahu kardeşim Yarış motoru ile okula mı gidilir? Allah aşkına nereye gidiyor bu gençlik anlamıyorum inanın. Al 1 tane PCx amonyakla bile gidiyor, okul boyunca derdin olmaz.
-
Sivasta 6 ay motor yatar. Havalarda ısınınca izmir'e gelirsin. Hiç gerek yok bence. Sivastan bir arkadaşımız var. Eylül'de kapattı motoru, nisanda çıkarabildi.
-
-
06 Temmuz 2015, 20:52
Ben 1 yıl boyunca okul zamanı kullandım. O kadar kötü hava koşullarında sürmek zorunda kaldım ki "klimasız otomobilim olsa daha rahat olurdu' demişliğim var. Özellikle okul son bahar ve kış aylarına denk geldiği için motosikletle ulaşım hiç iyi olmuyor. Birde her seferinde kask, mont, motosiklet pantolonu, eldiven, bot bunların hepsini çıkarıp, çantana koyduğun günlük kıyafetini ayakkabını giymen gerekiyor.
-
06 Temmuz 2015, 21:01
leopessia adlı üyeden alıntı
Yahu kardeşim Yarış motoru ile okula mı gidilir? Allah aşkına nereye gidiyor bu gençlik anlamıyorum inanın. Al 1 tane PCx amonyakla bile gidiyor, okul boyunca derdin olmaz.
abi ben anladım olayı :D
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
06 Temmuz 2015, 21:02
leopessia adlı üyeden alıntı
Senin aklina uydum amonyak koydum motor parcalara ayrildi. Su an servisten yaziyorum mutlu musun kardes
-
06 Temmuz 2015, 21:03
Mexico adlı üyeden alıntı
Senin aklina uydum amonyak koydum motor parcalara ayrildi. Su an servisten yaziyorum mutlu musun kardes
ha-ha çok komiksin kardeş adeta cem yılmaz.
-
06 Temmuz 2015, 21:03
Moderatör
Mexico adlı üyeden alıntı
Tüh tüh, servise söyle de bana fatura etsinler
-
06 Temmuz 2015, 21:06
Valla helal olsun. Ortalama üstü maaş alan birisiyim. SS motor beni madden yoruyor. Öğrenciler falan binmeye başlamış artık. Sadece bu arkadaş içinde söylemiyorum. Takıldığım serviste de görüyorum öğrenciler ss lerle geliyor. Bişey olunca ustam kurban olayım nasıl hallederiz diyor
diyor. Hayırlısı olsun bakalım
-
06 Temmuz 2015, 21:13
telike adlı üyeden alıntı
ha-ha çok komiksin kardeş adeta cem yılmaz.
Aynen aynen
-
06 Temmuz 2015, 21:20
huceyn adlı üyeden alıntı
Valla helal olsun. Ortalama üstü maaş alan birisiyim. SS motor beni madden yoruyor. Öğrenciler falan binmeye başlamış artık. Sadece bu arkadaş içinde söylemiyorum. Takıldığım serviste de görüyorum öğrenciler ss lerle geliyor. Bişey olunca ustam kurban olayım nasıl hallederiz diyor
diyor. Hayırlısı olsun bakalım
hocam yanlış anlamasın kimse de 15bin e alacağı makinadan temizlik bekleyecek öğrenciler bir de haliyle dediğiniz gibi ustam kurban olayım diyor :D
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
06 Temmuz 2015, 21:21
250'lik motorların bakım maliyetleri ve lastik gibi sarf malzemeleri ile 125/150'likler arasında çok fazla fark var. Mesela lastik 200'lük Duke'un lastik fiyatı ile V-Strom'un lastikleri arasında 100 TL'den az fark var sadece. 900-1000 TL az para değil.
Ama CBF150'nin lastik fiyatı bunun üçte/dörtte biri filan. Dolayısıyla ben üniversite öğrencisi olsam, kocaman bagajı bir de kocaman arka çantası olan bir Japon scooterı veya arka çantalı bir CBF150 alır tepe biner lastik değişim zamanı gelince de hiç düşünmeden değiştirebilirdim.
-
06 Temmuz 2015, 21:22
sivasta cross motosiklet kullanılır bizim tanidik bir abi var kanuninin crossunu kullanıyordu öyle eylülde kapat nisanda aç yok kar çamur dinlemeden gidiyordu ama racing olunca işler değişir
bu arada senin okumana gerek 600cc racing binen öğrenci de para .ok gibidir
-
06 Temmuz 2015, 21:29
ses ve şekil istiyosun demek al bunu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)