Link
Otomobil motoru ikiye bölmüş....
Link
Otomobil motoru ikiye bölmüş....
Allah rahmet eylesin. doblo sürücülerinden hazzetmem. bu hafif ticarilerin sürücüleri genellikle çok kötü sürüyor arabayı.
Haberde geriye ikiye bölünmüş motoru ve terlikleri kaldı yazmış.. terlik durumu açıklıyor gibi..
Doblo büyük ihtimalle iftara yetişmek için hızlı gidiyordu
scooter sürücüsü de orucun son dakikalarında dikkatini yola verememiş olabilir
(Scooter Mondial 151 rs veya 150 hs ya da ona benzer bir şey sanırım)
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun suçlu olan cezasını bulsun
ben bu kazanın dün akşam videosunu izledim bile bile ölüme gitmiş rahmetli
burda ne ekipman olursa olsun zor kurtulurdu. Kurtulsa bile sakat kalırdı. Dikkatsizlik örneği.
Rahmetli bildiğin intihar eder gibi yola çıkmış, Allah günahlarını affetsin.
Çok kötü ya. Allah rahmet eylesin.
arkasında osmanlı tuğrası olan bir doblo gördüğünüzde ya hemen oradan uzaklaşın ya da yol verin gitsin.
Şimdi sorarım size doblo'nun günahı ne, ha hız limiti 40'dir 60 la gidiyordur, hangimiz gitmiyoruz? Sonra motorları fark etmiyorsunuz diye veryansın ediyoruz, bu arkadaş koskoca doblo'yu fark etmez ise bizleri fark etmelerini daha çok bekleriz. Bu videoları gören insanlarda diyor ki motor şeytan arabası, çok deli gidiyorlar bilmem ne.. Yazık gerçekten çok yazık bu kadar ucuz ölümlere yorum getiremiyorum.. Allah rahmet eylesin.
Aga acıdım, tamam; ama motorcu resmen "koy g.tüne" der gibi yola çıkmış!
Böyle dikkatsiz insan evlatları yüzünden hepimizin ailesi diken üstünde oturuyor sokağa çıktığımızda, neden umursamaz ki insan canını?
İntihar etmenin çok daha ucuz ve acısız yolları var bu arkadaş neden böyle bir yolu seçmiş ona anlam veremedim.
Bok yoluna gitmiş niyazi.
Allah rahmet eylesin.
Bende bu sabah bana motoru sevdiren ve kullanmayı öğreten abimin kaza yaptığını duydum önüne araba çıkmış motorla birlikte havaya uçup kafası kaldırıma vurmuş doktorlar yaşama ihtimali %1 diyor çok korkuyorum artık motordan
bunu dün gece haberlerde izledim ve motorcu arkadaş motoruna binip arkasına bile bakmadan dönüş yapıyor göz göre göre canından olmuş allah rahmet eylesin çok üzüldüm ben bu motorcu arkadaşları bazen anlamıyorum 500 mt bile motorla gideceksen ekipmanını giyeceksin arkadaş kask yok mont yazık valla yazık
zaten yolda giderken ikiye bölünebilen çinli motorlara biniyoruz, orda motora çarpan başka bir araçda olsa o motor gene ikiye bölünürdü.
kendimde 2 yıldır doblo sahibi ve binicisi olarak, bende doblolardan korkuyorum, araç minik motorlu olduğundan sanırım devamlı gurur meselesiymiş gibi tam gaz gidiyorlar. ki gerçekten frenleri yol tutuşu pek çok araca göre kötüdür doblonun.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)