Videonun olaya netlik kazandırmış iyi ki. Sonunu alamazdık teorilerin.
Haber sitesinde haberin altına yazılan yorumları görünce lanet ettim.
Videonun olaya netlik kazandırmış iyi ki. Sonunu alamazdık teorilerin.
Haber sitesinde haberin altına yazılan yorumları görünce lanet ettim.
Ticari araçlar ve fiat grubu korkulu rüyadır. Acemiler dikkkat etsin. Hele tofaş sa mola verin gitsin.
Şahin,doğan,fluence,focus, ticariler yani şirket arabası ve gençlerin sürdüğü şahin türlerine filan gerçekten dikkat edilmesi gerekiyor.
Özellikle ist da olmayıp farklı şehirlerde 34 plaka lı fluence focus linea türü arabalar görürseniz içine bir bakın hepsinin ya elinde telefon yada kulaklık ile oyalanıyorlar. Lütfen dikkatli olunn.
Allah rahmet eylesin.inşallah son kez yazılır bu yazılar
Ölen kardeşimize Allahtan rahmet,geride bıraktklarına sabır dilerim. Ne kadar konuşsak boş, giden gitti. Biz sonraki kuşaklara iyi örnek olmaya çalışalım..
Apaçi olduğu her halinden belli olan bu arkadaşımızı bekleyen korkunç sonun zaten bu olduğu konusunda ne yazık ki yüzlerce acı örnek var elimizde. Hele de -yukarıda bir arkadaşımız söylemiş- babasını da motor kazasında kaybetmişse, bu zıkkımın şakasının ve affının olmadığını en acı yoldan öğrenmiş demektir. Lütfen kızmayın! Samimi olmalıyım, sadece geride kalanlara üzüldüm. Allah amelince rahmet etsin.
Gazı kökleyip yola fırladıktan sonra yola bakmak... Çocuğun basireti bağlanmış belliki. Kendi ölümünü hazırlamış. Allah rahmet eylesin.
Olan doblonun sürücüsüne oldu, sanırım ilk mahkemeye kadar boş yere hapis yatacak. Allah sabır versin.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
terlik değil şövalye ekipmanı olsa yine ölürdü yolda bakmadan atlamayacaksın arkadaş
Doblo ve benzerleri plasiyer araci olduğundan %80 ini işyeri calisanlari kullanır(en azindan İstanbul da)
Deli gibi kullanır çoğu
Önümde aniden durdu biri yayadan sigarasini yakmasini istedi ne yapıyorsun dediğimde belki kedi var önümde diye aklinca hakli cikmaya calisiyo.
Doblo ve benzerleri kesinlikle trafik cahili ve katilidir.kendilerini çok iyi araç kullandiklarini sanirlar.
Zaten bu kazada da asil trafiğin aktigi caddeden sokak girişine ayni hizla giriyor fark etmedinizmi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)