Merhaba.Bota cok ihtiyacı olan yoksa, bende talibim.Öğrenciyim motoru yeni aldim tek eksik şu anlık bot
Merhaba.Bota cok ihtiyacı olan yoksa, bende talibim.Öğrenciyim motoru yeni aldim tek eksik şu anlık bot
öncelikle tebrik ederim, karşılık beklemeden bu şekilde iyilik yapabilen insanları görmek gerçekten güzel. Bende öğrenciyim ve birtek botum yok fakat Allah'a şükür elim ayağım tutuyor, çalışıp kendime bir şekilde bot alabilirim o nedenle çekilişe katılmak istemiyorum. Umarım gerçekten ihtiyacı olan birine çıkar..
Selam böyle dusunen insanlar hep olsa keske tebrik ederim
Bende çekilişe katılmak istiyorum bedenlerimiz hemen hemen aynı tam olur bana ihtiyacimda var hani
MOTOR İÇİN BENİDE LİSTEYE EKLEYEBİLİRSİN
Far'ı hoşuma gittide
__________________________________________________ _______________________________________________
Bu arada tebrik ederim güzel bir hareket...
selamlar ben de 3 günlük motorcu ve hiç bir ekipmanı olmayan biriyim şansımı denemek isterim
Bende monta talibim. Boyle bir incelik yaptığınız icin sagolun varolun.
Helal olsun abicim sana, ihtiyacı olan arkadaşlara yardım ve bizlere örnek oluyorsun. Bende yenilerken aynısını yapacağım.
Bu güzel davranışınızdan dolayı tebrik ederim sizi . Allah size daha iyilerini nasip etsin .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Güzel düşünce yalnız çekiliş yapmaktansa bilinen durumu olmayan birine hediye etmen daha doğru olur bence.
bu paylaşımı görünce @sinanaksu geldi aklıma zamanında eskiler bilir baya hayır işi yapmıştı saolsun yararlananlardan biride bendim.
ihtiyacım yok ihtiyacı olana gider umarım.
Helal olsun kardeşim. Allah en iyilerini sana ve senin gibi gönlü geniş kardeşlerimize nasip etsin.
Ulan ölmedi bu delikanlılık be... Duygulandım valla
hocam bot için ben de talip olabilir miyim?
Yani istekte bulunan herkes sonucta ihtiyac sahibidir. Kimin daha çok ihtiyacı var konusu ölçümlenemez. Gelir belgesi ibra edecek halimiz yok.
Bende talibim. Motorum yok henüz para toplanıyor. Ekipman gelirse mükemmel olur valla. Önceki konularımdan görebilirsiniz. :D
Oylamaya katılmak isterim
Çok güzel bir davranış. Helal olsun size. Benim ihtiyacım yok çok şükür teşekkür ediyorum.
Motoru yeni alacağımdan ekipman işi baya maliyetli oldu.Eğer uygunsa çizmeler için çekilişe beni de eklersen sevinirim.Bu güzel davranışınızdan dolayı tebrik ederim...
Hocam güzel davraşınız için teşekkür ederim çizme ve mont için çekilişe katılmak istiyorum
Tebrik ederim hocam, çok güzel bir düşünce gerçekten. Umarım gerçek ihtiyaç sahiplerine gider.
Yaptığın is gerçekten harika bişey Kasım aralık gibi bende motosiklet aliyorum inşallah. ekipmanim yok listeye yazabilirsin
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)