İHTİYACI OLAN BAKSIN (Ceket,Eldiven,Bot)
-
Herkese selam, daha önce konu açmiştim. Kıyafetleri yenileyeceğim diye.
Allaha şükür eksik bir şey kalmadı. Yıllardır kullandığım ceket, eldiven ve bot'u ihtiyacı olan
Genç bir motor sevdalısı kardeşime vermek istiyorum.
İhtiyacı olan yazsın(Lütfen gerçekten ihtiyacı olan ve eksiği olan yazsın)
Bir çekiliş yapalım. Kargo alıcıya ait olmak şartıyla adresine göndereceğim.
Venom Çizme (44numara benim ayak ölçüm 43 ama sorun olmadı)
[IMG][/IMG]
Joe Rocket Tekstil mont(L Beden) ve Nic uzun deri eldiven (Large)
Reklamlar
-
Rsbbim sana daha cok versin
-
Benim yakın arkadaşım zar zor ybr 125 aldı öğrenci kendisi, bot ona olmaz ama mont ve eldiven için listeye ekleyelim onu
-
Montum ve çizmem var bir tek eldivenim yok umarım bana çıkar çekiliş 😊 çok düşünceli bir davranış tebrik ederim.
-
hiç ekipmanım yok benimde mont ve eldiven için katılmak istiyorum
-
yakın zamanda ilk motosikletimi alacağım kaskım var ancak başka ekipmanım yok çekilişe benide dahil ederseniz sevinirim.
-
Benide cekilise -- listeye eklerseniz sevinirim
-
mont ve eldiven için çekilişe ekleyebilirseniz sevinirim
-
İsimleri tek tek alıcam (kim hangi ürüne talipse)
Çok uzatmadan belli bir sayıya ulaşır ulaşmaz belirliycem.
Umarım en ihtiyacı olan kardeşimiz güzel günlerde kullanır.
-
04 Temmuz 2015, 23:52
Hastanemizde çalışan bir temizlik görevlisi kardeşim için çizmeler için ben de çekilişe katılmak istiyorum. Asgari ücretle zar zor taksitle ybr aldı. Teşekkürler.
-
04 Temmuz 2015, 23:53
merhaba abim ekipman olarak sadece kaskım var , eldiven ve montun çekilisine katılmak istiyorum abi
-
04 Temmuz 2015, 23:54
Bot için ben talip olabilirim daha çok ihtiyacı olan çıkarsa tabi ki öncelik kendisinindir.
Ayaklarım büyük olduğundan (44 numara giyiyorum) tam olur diye tahmin ediyorum. Dizlik,eldiven,mont var çok şükür, tamamlamış oluruz ekipmanı.
Mübarek ayda göstermiş olduğunuz incelik için teşekkürler.
-
04 Temmuz 2015, 23:56
Düşünceli davranışından dolayı teşekkür ederiz. Yenileme zamanı gelince ben de aynı şeyi yapmayı düşünüyorum.
-
04 Temmuz 2015, 23:57
Merhaba çok teşekkürler öncelikle.
Bota ihtiyacım var. sürekli uzun yol yapıyorum okulum ve evim arası kışın. Yağmurda dahil kullanıyorum minibüsle çok geç kalıyorum ve iki minibüs değiştirmem gerekiyor.
Bota benden daha ihtiyacı olan biri yoksa ben alabilirim.
-
04 Temmuz 2015, 23:58
Ehliyetimi Kasımda alıyorum. motora yeni başlicam Çekilişe katılmak istiyorum.
Not: şu anda 3 ü de lazım Benide çekilişe yazarsanız sevinirim.
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Merhaba çok teşekkürler öncelikle.
Bota ihtiyacım var. sürekli uzun yol yapıyorum okulum ve evim arası kışın. Yağmurda dahil kullanıyorum minibüsle çok geç kalıyor ve iki kere değiştirmem gerekiyor.
Bota benden daha ihtiyacı olan biri yoksa ben alabilirim.
uygun adaylardan biri yatak sarmış motoru sattılar zaten arkadaşa gözden kaçmasın
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
3 aydır eldivensiz sürüyorum ilk kazamda elim biraz yara olmuştu eldivene talibim 😀
-
05 Temmuz 2015, 00:04
Mont ve eldivene talip olabilirim, aranan konsepte uygun yani öğrenci-yardıma hayır demeyen kurum
-
05 Temmuz 2015, 00:07
iyi günler dilerim bu davranışınız için sizi kutlarım 19 yaşında üni öğrencisiyim ayakkabılar çok büyük bana göre ama eldiven ve mont için talibim listeye eklerseniz sevinirim
-
05 Temmuz 2015, 00:14
Böyle güzel insanları gördükçe hala umut var diyorum.. Yüreğinize sağlık Allah çok daha iyilerini versin size.. Benimde botum yok ancak eminim ki çok daha fazla ihtiyacı olanlar vardır.. onlara gitsin
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)