Bahçede 100 lük bi garibanım ve kaskım var başka bir şey yok.Acelemde yok denk gelirse de şükür gelmesede.
Bahçede 100 lük bi garibanım ve kaskım var başka bir şey yok.Acelemde yok denk gelirse de şükür gelmesede.
kendi ekipmanlarımı istediğim şekilde alıcam...
yaptığınız davranış çok ince...tebrikler
eldivenim var, bot bana olmaz. ceket için birikim yapsam da bi şekilde başka bi yere gidiyor. bu ay ev taşıyacağım mesela. hülasa, ceket için listeye eklerseniz sevinirim. kendi birikimimle kendi ceketimi alırsam ben de aynı şekilde ihtiyacı olan birine gönderirim.
Şu anda benzin koymaya imkanım yok gibi bir şey ama 2 ay kadar sonra sıkıntım olmayacak. Botu alacak çıkmazsa değerlendirmek isterim ama dediğim gibi alacak kimse olmazsa. Şimdiden var bir kaç kişi, inş. biri alır.
Ama dikkat edin; buluşmaya 200-250cc yeni bir motorla gelirse ağzına kürekle vurup geri yollayın. İhtiyacı olan adamda muhakkak 125-150cc bir şey veya eski büyük hacimli motor vardır.
düşünceniz için sonsuz teşekkürler
umarım ihtiyacı olan arkadaşımız yararlanır
Kendilerine, “Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın“ denildiğinde
“Bizler sadece düzeltenleriz“ derler.
Oysa onlardır asıl bozguncu; farkında bile değiller. 2.12
Umarım gerçekten ihtiyacı olana gider. Çizme içinde beni yazabilirsiniz.
Helal olsun kardeşim....
Karsi komsumuz icin bende katilmak istiyorum, daha once 2 kere kaza yapti uyarilarima ragmen akillanmiyor, gerci durumuda yok tekstil uretiminde calisiyor ondan alamiyordur kesin. Hediye edersem kullanacaktir.
Bot icin bende cekilise talibim. Allaha sukur ceket ve kaskim var.
Merhabalar eldivenim ve montum var botum yok. Benide bir için listeye eklerseniz sevinirim.
kardesım tebrık edıyorum cok basarılı ve ornek bı hareket ınsallah ıhtıyacı olan bırısıne gıder
Bende öğrenci motor sürücüsüyüm ve düşük kalite kask haricinde ekipmanım yok,şu an durumum yetmiyor benide yazarsanız sevinirim.
Hocam bota bende talip olabilirim Ama illaki daha çok ihtiyacı olan olursa boynum kıldan ince. Saygılar
valla.. ihtiyacım yok.. bedeni de uymuyo ama yazmadan edemedim.. adamsın vesselam.. keşke senden bisürü olsa bi sürü..
Tebrik ederim çok güzel bir davranış. Bisiklet forumunda çok var böyle insanlar ama bu forumda ilk defa görüyorum.
Benim merak ettiğim isteyen insanlardan gerçekten ihtiyacı olan kaç kişi var. Ben de yazmayı düşündüm kendimi zar zor para biriktiriyorum ama geç de olsa birikiyor. Benim alacağıma çok zor geçinen benzin parasını zor koyan birisi alsa daha iyi olur diye yazmıyorum. Çok ihtiyacı olmayan arkadaşlar istemezse daha güzel olabilir.
Bu güzel örnek davranışınız için sizi gönülden kutluyorum . Yüce Rabbim daha fazlasını size versin . Gerçekten ihtiyacı olan birine çıkması dileğiyle 😊
Botum eksik bende talip olabilirim ama herkesin dediği gibi çok ihtiyacı olan varsa çekiliş bile yapılmasın
Kardeş adamsın.ALLAH daha çok versin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)