bugün facebookta rastladığım bir şey.
ilgili kişinin facebook profili: https://www.facebook.com/altugdemirer
bugün facebookta rastladığım bir şey.
ilgili kişinin facebook profili: https://www.facebook.com/altugdemirer
Muhteşem, bi ceza almaz umarım, malum haklının haksız olduğu tek ülkede yaşıyoruz.
helal olsun face dende tebrik edicem kendisini
Hakli yada haksiz olup olmadigi hakkinda kaniya varmadan ithamda bulunmak yanlis bence.
Süper fikir.Ahhhh motorlara da böyle bişey yapılsa da bizde içimizi döksek!
hemşerim 695km'de diyor 695km. garanti süresi ya da km sınır bitmeden motorun kapağını açamazsın. artık ford bu amcayı garantiye girmez diye nasıl kafaladı ise!.. ticaret bakanlığına yazı mı yazar ticaret belgesinin iptalini isterim. anlatabildiğm mi? sonrasını ford düşünsün..
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Çok iyi yapmış.
Farklı forumda okudum ve mantıklı geldi:
Frigo takılırken aracın intercooler ı sökülüyormuş. Bu araçta da frigo sonradan takıldığından, araç radyatörü üzerinde değişiklik yapıldığından garantiye girmiyor.
Ford'ta staj yapiyorum hakkimi vermiyorlar, ford arac almayin :D
iyi yapmış
koç grubu bunlar değil mi yıllar önce millete tek aynalı araba satan normaldir
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
arkadaşlar kasaya soğutucu takılmış bu işlem yapılırken cooler sökülüp bir daha takılıyor diye biliyorum bu işlem dışarıda olduysa araç garanti dışında kalmıştır.hemen fordu suçlamaya başlamışsınız.
Bizde de frigolu araç mevcut arkadaşlar. Dışarda yapıldığında motorun belirli kısımlarına müdahale ediliyor, sonuç garanti dışı. Serviste yaptırsan analarının nikahını istiyorlar.
Bir de kocaman hararet göstergesine bakarsın, yüksekse sağa çeker servisi arar, ordan aldığın talimatlara uyarak soğutursun. Sen motor yakana kadar kullanırsan adam haliyle garanti kapsamında değerlendirmez.
Halk olarak konu hakkında bilgimiz olmadan adama hak vermişiz.Eğer @ÖZALTIN dediği gibi arkaya soğutma sistemli kasa takılmışsa ve bu @snappy x in dediği gibi Ford yetkili servisi dışında takıldıysa bu işlen sırasında motordan çeşitli parçalar sökülüp takılıyorsa birde takan adamlar onu doğru düzgün takamadıysa bence hiç bu arkadaşın Ford'a çamur atmaya hakkı yok.Genelde böyle durumlarda markalara karşı dururum ama burada durumlar pekte göründüğü gibi değil sanki.Ek olarak Türkiye'de her marka çeşitli ufak tefek oyunlar döndürür ama hiç bir markanın üç-beş kuruş için böyle saçma sapan bir olay ile adını lekeleteceğini sanmıyorum.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
Adam haklı yada haksız farketmez. Protesto şekli çok yaratıcı olmuş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)