Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Protesto böyle yapılır :)

REKLAM ALANI

motor bi anda yanmaz. motor hararet yapınca çekişten düşer. gaza basınca tekleme yapar. sesinde değişme olur. arabasına dikkat eden birisi mutlaka bu anormalliği farkeder. sensörler saçmalamaya başlar arıza ışıkları yanar. kaldıki hortumları patlatacak kadar hararet yaptırmış motora. önce bunu araştırmak lazım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    ben adamın haklı yada haksız olduğunu bilmeden kanıya varmak yanlış dedim, amcanın işlemlerini yürütenler cevap vermiş bana

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    yakıt ışığı yanınca istasyona gidiyorsun da hararet ışığı yanınca neden servise gitmiyorsun !!!
    efendy06 bunu beğendi.

Motosikleti
    honda cb650f
    Şimdi bu amcaya ilk önce geçmiş olsun,kolay değil 600 küsur kilometrede motor yakmak ve haliyle o kadar masraf çıkacaktır.Ama o amca aracın kullanım kitapçığını hiç okudumu,hangi hallerde garanti kapsamından çıkar bu konular hakkında bilgi edinmiş mi onları bi sorgulamak lazım. benim arabam yeni garantisi var gittim duvara çarptım garanti karşılasın yok öyle yağma.Şimdi artık firmalar o kadar esnek ki garantisi biten araca bile politik garanti yapabiliyorlar tabi hak edene.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)