Protesto böyle yapılır :)
Reklamlar
-
05 Temmuz 2015, 19:22
motor bi anda yanmaz. motor hararet yapınca çekişten düşer. gaza basınca tekleme yapar. sesinde değişme olur. arabasına dikkat eden birisi mutlaka bu anormalliği farkeder. sensörler saçmalamaya başlar arıza ışıkları yanar. kaldıki hortumları patlatacak kadar hararet yaptırmış motora. önce bunu araştırmak lazım.
Reklamlar
-
06 Temmuz 2015, 14:36
ben adamın haklı yada haksız olduğunu bilmeden kanıya varmak yanlış dedim, amcanın işlemlerini yürütenler cevap vermiş bana
-
06 Temmuz 2015, 14:46
yakıt ışığı yanınca istasyona gidiyorsun da hararet ışığı yanınca neden servise gitmiyorsun !!!
-
06 Temmuz 2015, 15:00
Şimdi bu amcaya ilk önce geçmiş olsun,kolay değil 600 küsur kilometrede motor yakmak ve haliyle o kadar masraf çıkacaktır.Ama o amca aracın kullanım kitapçığını hiç okudumu,hangi hallerde garanti kapsamından çıkar bu konular hakkında bilgi edinmiş mi onları bi sorgulamak lazım. benim arabam yeni garantisi var gittim duvara çarptım garanti karşılasın yok öyle yağma.Şimdi artık firmalar o kadar esnek ki garantisi biten araca bile politik garanti yapabiliyorlar tabi hak edene.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)