Geçmiş olsun.Tez zamanda bulunur İnşallah.Keşke kilit taksaydın v.s. demek istemiyorum çünkü bildiğiniz gibi Barkın ustanın motorunu bile çalabildiler. En iyi öğrenme biçimidir yaşayarak öğrenmek. Tedbir kuldan Takdir Allah'dan.
Geçmiş olsun.Tez zamanda bulunur İnşallah.Keşke kilit taksaydın v.s. demek istemiyorum çünkü bildiğiniz gibi Barkın ustanın motorunu bile çalabildiler. En iyi öğrenme biçimidir yaşayarak öğrenmek. Tedbir kuldan Takdir Allah'dan.
INSALLAH MOTOR USTUNDE OLUR GIDERLER PARASINI YEMEK NASIP OLMAZ ONLARA
Hocam yaş ve hasarsızlık nedeniyle maalesef herkese makul fiyatlar çıkmıyor. Benim de motor kaskolu ama sigortaya 500-600TL fiyat alan arkadaşlar kasko yaptıramamakta haklılar. Yeni motor için fiyat aldım yine Kabul edilebilir bir rakam çıktı ve yine yaptıracağım, buna rağmen kapalı garajda kilit, alarm, zincir, U kilit ne varsa kilitliyorum.
www.capitalcitychoppers.org
Her nekadar motor bulunmasada arayıp duyarlı davranan arkadaslardan allah razı olsun .
MOTOR CEVIZLIBAG VE GUNGOREN KALE CENTER TARAFLARINDA GORULMUS O CIVARDAKI ARKADASLARDAN RICAM DIKKATLI OLURSANIZ SEVINIRIM
Sahibind.comda 600 f yedek parça ilanlarını takip et, bu çalınmalat hep çıkma yedek parçalara talebin çok olduğundan kaynaklanıyor.
geçmiş olsun
SON OLARAK KAGITHANE TARAFLARINDA GORULMUS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)