Sim arkadaşlar cbr 1000 motorun alt motorları yeni yapılmış elden komple geçmiş yani normal 1000 likle yola çıkarsan kontra kalırmı yoksa beraberinde giderim tekrar
Sim arkadaşlar cbr 1000 motorun alt motorları yeni yapılmış elden komple geçmiş yani normal 1000 likle yola çıkarsan kontra kalırmı yoksa beraberinde giderim tekrar
Beynim yandı
bulmaca gibi
Beynin yanmasın zorlama motor rektefiye olmuş diğer 1000liklerle yolda giderim yoksa gerideki kalır
Gider mi desene kardeşim yazdığını önce sen oku bi gözden geçir sonra enter yap
geride ki kalır
Benim klavyede var bi cinslik ben doğru yazıyorum oraya abuk sabuk çıkıyor
Sağlıklı olurmu peki ileride bi sorun yaşanırmı
Kutumda büyük hissediyorum. Sonuna kadar gideceğim :D
Ne yapacaksın yarışacakmisin
Yarışmasanda şehirler arası yola çıktın millet bast-ı sen Feride'nin izleyecek olayı o Yüzden sordum hani çok geride kalır derseniz hiç bulalmayacam
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
Kutun senin olsun aman kardeşim kutuyla işim olmaz bilgin varsa Cevap ver bilgin yoksa lüzumzuzluk yapmayın
Alma siktir et
Trol büyük bi ihtimal sensin çıkıntılık yaptığına göre
Rasitbayhan merhaba, insanlar elbet size yardimci olmak ister ama kurdugunuz cumleler hicbir gramer kuralina uymuyor ve anlasilmiyor gercekten.
Soru eki olan "mi" veya dahi anlamindaki "de"lerin ayri yazilmasi, "lüzumzuzluk" gibi harf hatalarini kastetmiyorum. Bu hatalari hepimiz yapariz ve okumaya engel degildir. Ama bu cumleler gercekten anlasilmiyor:
"motor rektefiye olmuş diğer 1000liklerle yolda giderim yoksa gerideki kalır" ne demek? Gerideki kim?
"normal 1000 likle yola çıkarsan kontra kalırmı yoksa beraberinde giderim tekrar" kontra kalmaktan kastiniz geri kalmak sanirim. Ama geri kalirsa beraberinde giderim tekrar ne demek?
"millet bast-ı sen Feride'nin izleyecek olayı" Feride kim diye sormuyorum.
Cumleler tuhaf olunca insanlar da hakli bir tepki gostermis.
Alin bunu burdan kusucak bu )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)