Geldim memlekete dostlar bakar mısınız ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
o kadar çok soru iç içe beynim durdu
-
hava filtresi nasıl bulunmaz, peynir ekmek gibi olması lazım aslında..mont konusunda ise sana şunu söyleyim, ben de senin gibi düşünüyordum, kaza yapınca fikirlerim değişti..
-
asde06 adlı üyeden alıntı
hava filtresi nasıl bulunmaz, peynir ekmek gibi olması lazım aslında..mont konusunda ise sana şunu söyleyim, ben de senin gibi düşünüyordum, kaza yapınca fikirlerim değişti..
Hocam daha önce kaza yaptım farkındayım herşeyin de nerde yaşıyorsunuz o kadar sıcak oluyor mu ?
Cidden çok sıkıyor.
Hocam 2-3 tane yedek parça satan bayi gezdim yine bulamadım :S
En son ana bayiye gittim bakım yaptırdım ama yok dedi git yıka geçer.
-
omer2to adlı üyeden alıntı
Hocam daha önce kaza yaptım farkındayım herşeyin de nerde yaşıyorsunuz o kadar sıcak oluyor mu ?
Cidden çok sıkıyor.
Hocam 2-3 tane yedek parça satan bayi gezdim yine bulamadım :S
En son ana bayiye gittim bakım yaptırdım ama yok dedi git yıka geçer.
dostum öncelikle apachenın filtresi karton gibi bi madde.. yıkandığınıda ne gördüm ne yaptım ne de duydum.. gayette saçma geldi..
bide o kdar yağ nasıl oluyor ? 15bın km de 2 kez değiştim ikiside toz nedenıyle grileşmişti o kadar.. 1 damla nem yoktu içinde ne yağ ne su.. motorunda problem olabılır.. oraya nasıl yağ geliyor bu konuda tecrübesi olan söyler heralde ama gayet anormal bi durum..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
Her yer yag, dostum mide bulandirici bir durum...
-
Montun içinde ölüyorum ben de, giydikten 5 dk sonra sırtım sırılsıklam oluyor bu havada ama yapacak bir şey yok. Çizik konusunda da çizik giderici cilalar var, sabırla uygularsanız bir değişim olur genelde. En son şu üründen kullandım: http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...2339-175534696 ve sonuç güzel. Bunun Meguiars marka olanını sordum, 70 civarı bir rakam verince buna yöneldim, tavsiye ederim. Tek dikkat edilmesi gereken nokta "sabırla" uygulanması, çünkü hem çizebilirsiniz hem de istediğiniz verimi alamayabilirsiniz.
-
Sirtiniza havlu koyun teri ceker sucuk gibi kalmazsiniz, beni motordan indikten sonra ter sogudugu zaman kotu ediyor, havluyu cikarinca kuruluk hissi guzel bir tebessume birakiyor yerini..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)