Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Geldim memlekete dostlar bakar mısınız ?

REKLAM ALANI
    omer2to - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache rtr 150
    Sa dostlar otobüse attım motorsikletimi 100 tl ye. Apache rtr 150. başta 70 tl ye anlaştım otobüsün yanına gidince fikirler değişiyor bu şoförlerin dikkat
    Yanıma battaniye almadım ipler motorsikletimi çizmiş :(( çiziklerden nasıl kurtulurum veya kurtulabilir miyim ?
    Bugün tekrar yağ değişimi ve yağ filtresini değiştim.
    Koskoca şehirde hava filtresi bulamadım bayide bile :S En son bayi çıkar yıka dedi. Motoru aldığım kişi hiç yıkamamış yarım kilo yağ çıktı hava filtresi ile ben hava filtresini sabunlu suyla yıkadım yanlış yaptım mı bilmiyorum :S
    Şuan tek sorunum motorsikletim farlar açık olduğunda zor çalışıyor kapatmadan çalışıyor malesef :s
    Birde çizikler mevcut.
    Performans hava filtresi alacaktım normal filtre bulamadım
    Bugün motorsikleti açmaya çalıştım ilk defa grenajları açtım içi hep yağ nasıl temizleyeceğim onu ?
    Birde burası çok sıcak mont giydim mi nefesim çıkmıyor nasıl yapıyorsunuz siz ?
    Herkes bir sorumu cevaplasa herkes faydalanır.
    Hayırlı Ramazanlar cümleten dostlar kazasız belasız sürüşler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o kadar çok soru iç içe beynim durdu
    Mengu16 bunu beğendi.

asde06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    hava filtresi nasıl bulunmaz, peynir ekmek gibi olması lazım aslında..mont konusunda ise sana şunu söyleyim, ben de senin gibi düşünüyordum, kaza yapınca fikirlerim değişti..

omer2to - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache rtr 150
    Alıntı asde06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hava filtresi nasıl bulunmaz, peynir ekmek gibi olması lazım aslında..mont konusunda ise sana şunu söyleyim, ben de senin gibi düşünüyordum, kaza yapınca fikirlerim değişti..
    Hocam daha önce kaza yaptım farkındayım herşeyin de nerde yaşıyorsunuz o kadar sıcak oluyor mu ?
    Cidden çok sıkıyor.
    Hocam 2-3 tane yedek parça satan bayi gezdim yine bulamadım :S
    En son ana bayiye gittim bakım yaptırdım ama yok dedi git yıka geçer.

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı omer2to adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam daha önce kaza yaptım farkındayım herşeyin de nerde yaşıyorsunuz o kadar sıcak oluyor mu ?
    Cidden çok sıkıyor.
    Hocam 2-3 tane yedek parça satan bayi gezdim yine bulamadım :S
    En son ana bayiye gittim bakım yaptırdım ama yok dedi git yıka geçer.
    dostum öncelikle apachenın filtresi karton gibi bi madde.. yıkandığınıda ne gördüm ne yaptım ne de duydum.. gayette saçma geldi..
    bide o kdar yağ nasıl oluyor ? 15bın km de 2 kez değiştim ikiside toz nedenıyle grileşmişti o kadar.. 1 damla nem yoktu içinde ne yağ ne su.. motorunda problem olabılır.. oraya nasıl yağ geliyor bu konuda tecrübesi olan söyler heralde ama gayet anormal bi durum..
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Her yer yag, dostum mide bulandirici bir durum...

hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Montun içinde ölüyorum ben de, giydikten 5 dk sonra sırtım sırılsıklam oluyor bu havada ama yapacak bir şey yok. Çizik konusunda da çizik giderici cilalar var, sabırla uygularsanız bir değişim olur genelde. En son şu üründen kullandım: http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...2339-175534696 ve sonuç güzel. Bunun Meguiars marka olanını sordum, 70 civarı bir rakam verince buna yöneldim, tavsiye ederim. Tek dikkat edilmesi gereken nokta "sabırla" uygulanması, çünkü hem çizebilirsiniz hem de istediğiniz verimi alamayabilirsiniz.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Sirtiniza havlu koyun teri ceker sucuk gibi kalmazsiniz, beni motordan indikten sonra ter sogudugu zaman kotu ediyor, havluyu cikarinca kuruluk hissi guzel bir tebessume birakiyor yerini..
    memer bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)