Arkadaşla iddaya girmiştik hangi motor olduğunu doğru tahmin etmişim.
Arkadaşla iddaya girmiştik hangi motor olduğunu doğru tahmin etmişim.
Arkadaşlar üstteki resimi sitedeki kawasaki h2r konusundan çektim. Tarihe bakın
Illumunati???
Dünyanın en zengin apaçilerinden biri de "ACUN ABİ" dir :D
Bazı arkadaşların 300 le giderken ekipman giyse ne fark eder demesi ne kadar abes. MotoGP'de her düşen ölmeli bu durumda. Tulumunuz,hörgüçünüz,botlarınız,omur korumanız, boyunluğunuz,göğüs padleriniz,soft korumalı içliğiniz,eldivenleriniz var ise, düz asfaltta düşer ve herhangi bir yere çarpmaz sürüklenirseniz, sağınız solunuz kırılır belki ama hayatta kalabilirsiniz. Aynı hızda ekipmansız düştüğünüzde ise, erirsiniz.
Keşke acunda olan paranın 100 de biri bende olaydı
alındım mesajına:D
motogp de düşersen sürüklenirsin mesela.ancak bu sürüklenme sırasında yakınlarda çarpacağın kaya ağaç direk gibi şeyler yoktur. özel olarak düzenlenmiş pist ortamı vardır. kum, çakıl havuzu seni yavaşlatır ve çarpma bariyerleri durdurmaya çalışır.
ayrıca yarış pilotlarının giydiği ekipmanlar günlük ekipmanların haliyle baya bir üzerinde güvenlik seviyesi taşır. yarış ekipmanını günlük hayatta kullanmayız.
yani motogp de 300 le giderken düşmekle günlük hayatta 300 le giderken düşmek arasında ciddi bir fark vardır.
acun 300 le giderken düşseydi ve ekipmanı olsaydı evet vücudu erimezdi sürtünmeye bağlı olarak, ancak zaten yakınlarındaki dağa taşa ağaca çarpacağı için bütün kemiklerini kırardı.
yanlış anlama olmasın, seninle aynı fikirdeyim ve kendim de her zaman tüm ekipmanla birlikte sürüyorum. ama acun örneğinde istediği kadar ekipman kullansın, o şartlarda o hızda ve o ortamda kaza yaparsa ekipmanı, kask da dahil hiçbir işe yaramayacaktır.
Adam bildiğin araç yolun da 299 km hız yapmış siz parmak arası terlik, ekipman diyorsunuz, düştüğünde yada bi yere gömdüğün de ne kol kalacak ne bacak, ekipmana ne gerek var ki kaskı da yolu görebilmek için takmıştır, Rüzgar sorunu olmasa onuda takmaz. Acun çok acı çekmiş artık ölüm onu korkutmuyor bence
ailesinin yarısnını,arkadaşlarının bir çoğunu trafik kazalarında kaybetti ama o yaşadı.adamın tuzu kuru ve en az barkın bayoğlu akdar bir tecrübeye sahip acun ılıclaı motorlarda.apaçi tayfasının dibinde yaşayan birisi.tercihi kendisinin ama 25-30 yıllık bir motorcununda bize örnek olmasını beklemek aptallık olurdu.zaten acun diyor motor tehlikelidir binmeyin diye.ne olacaki altında h2 motor türkyieden kargo ile dominike getirtip hız yapıyor.
işte zenginlik böyle bir şey..
survivor biraz daha devam etse haftada 7 güne çıkıcaktı.acunda aralarda çin motorlarını incelemeye başlıycaktı
Orasi pist degil normal bir yol.bariyer var kecisi var koyunu var kopegi var yolda tasi cakili var . abes degil.
Bizim uzerimizdeki ekipman yumurtanin en dis tabakasi varya , yere dusunce cit diye kirilir . yani biz motor ustunde giden bir yumurtayiz ekipmanlarimizda yumurta zari oluyor fazla guvenmemek lazim ful ekipmana.
Bu demek degilki ekipmansiz cikmayin yola.
Kendinizle celismeyin lutfen.
Düz yolda 300 basmak fena zor birşey ,siz denemeyin yani
Herkes full koruma kullanıp 300 le gitsin.
Sorun olmaz nasıl olsa korumalar üzerimizde.
yaptığı çok yanlış ancak adamda ki ego kuralları bile yıkıyor. özenen çıkar mı bilmiyorum ama sonucu acunu ilgilendiriyor daha çok.
bu forum kullanıcılarını anlamak cidden zor.
motosiklet forumunda motosikletle top-speed yapılır yapılmaz, ekipman olmalı, olmasa da olur vs konuşuyoruz.
hayat adamın, motor adamın dominik denen allahın boş verdiği yerde polise yolu kapat deyip arabaları sollaya sollaya top-speed deniyor, şov için kendi televizyonunda yayınlıyor. yapabilen varsa yapsın, yapamıyorsanız ağlamayın.
not: acundan nefret ettiğim halde savunmak zorunda kaldım ya ona yanıyorum.
zaten polis yolu acuna kapatıyor. adamda para bok.
yav her şeyi devlet meselesi yapmayın. İyi yapmış güzel yapmış afferim acun abimize.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)